Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN KRÓNIKA: 2017.02.08.

««« Előző nap



MIT CSINÁLT RAIN EZEN A NAPON?


Rain ezt a napot magánúton Los Angelesben töltötte a feleségével, miközben a Rain Company megerősítette a márciusi újabb zenei visszatérést.





MY DAILY
http://entertain.naver.com/music/now/read?oid=117&aid=0002871960


 



비 측 "김태희와 개인일정 미국行, 3월 컴백 준비 중"

기사입력2017.02.08 오후 2:22


 


[마이데일리 = 최지예 기자] 가수 비가 아내인 배우 김태희와 함께 미국으로 떠났다.

8일 비 소속사 레인컴퍼니 관계자는 마이데일리에 "비와 김태희가 지난 6일 미국으로 갔다"라며 "개인일정 때문에 함께 떠났다"라고 밝혔다.

이어 이후 일정에 대해선 "3월 컴백을 목표로 준비 중이다"라며 "미국에서 돌아오면 본격적으로 컴백 준비가 진행될 것 같다"라고 덧붙였다.

비와 김태희는 5년 열애 끝에 지난달 19일 서울 종로 가회동 성당에서 혼인미사를 올렸다. 발리로 신혼여행을 다녀온 뒤 달콤한 신혼을 보내고 있다.

[사진 = 마이데일리 사진DB]

(최지예 기자 olivia731@mydaily.co.kr)



SOOMPI
https://www.soompi.com/2017/02/07/rain-announces-march-comeback-plans/









Rain Announces March Comeback Plans





Some new updates about Korea’s newest it couple has been released as well as information about an upcoming comeback that is sure to excite fans!

On February 8, Rain’s agency revealed to news outlets that Rain and actress Kim Tae Hee had left for the United States on February 6, adding that it was a personal trip.

The agency also added that Rain is currently getting ready to return to the music industry in March, saying, “Once he returns from the United States, he will start formal preparations for it.”

Following the release of “The Best Present,” a romantic proposal song produced by Psy, Rain married Kim Tae Hee on January 19 after a five-year romance.

Source (1)



http://star.ettoday.net/news/863111


http://www.allkpop.com/article/2017/02/rain-and-kim-tae-hee-spotted-in-la
















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése