Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN KRÓNIKA: 2017.01.28.

««« Előző nap




MIT CSINÁLT RAIN EZEN A NAPON?



FELTÖLTÉS ALATT

Mivel a nászútról való hazautazást úgy időzítették, hogy a Seollal, azaz a Holdújév ünnepére hazaérjenek, ezért ezt a hétvégét bizonyára családi programokkal töltötték.

Érdekesség, hogy a hagyományok szerint a koreai családok a kétnapos ünnep első napját a férj, a másodikat a feleség családjának körében ünnepelték. Mivel ifjú házasokként Rainéknek is ez volt az első nagy családi ünnepük, bizonyára náluk is mindenki igényt tartott a társaságukra, csakúgy, ahogyan nálunk is szokás - és többnyire jól is esik - nagy családi körben ünnepelni.




NAVER NEWS
http://news.naver.com/main/read.nhn?mode=LSD&mid=sec&oid=052&aid=0000966975&sid1=001&lfrom=twitter




포켓몬 고' 열풍에 가수 '비'가 언급되는 이유

기사입력 2017-01-28 18:20





증강현실(AR) 게임 '포켓몬 고' 사용자 수가 출시 나흘째 500만에 육박한 가운데 가수 '비'가 화제다.

'포켓몬 고'와 비가 어떤 관련이 있어 언급되는 걸까?

바로 '포켓스탑' 때문이다. '포켓스탑'은 포켓몬을 잡는 몬스터볼이나 다른 도구들을 발견할 수 있는 장소다. 가까이 다가가면 모양이 변하고 중심부를 클릭하면 회전하면서 도구가 나온다.

우리나라 대부분 '포켓스탑'이 교회로 알려졌지만 상암동 MBC 근처에 비 '포켓스탑'이 등장한 것.




MBC 상암 사옥에 입점한 스타벅스 밖 바닥을 보면 인기 연예인들의 손도장이 새겨져 있는데, 바로 그 많고 많은 스타 손 가운데 비의 손도장이 '포켓스탑'으로 선정된 거다.

'포켓스탑' 이름에는 영문으로 '비의 손바닥 자국'이라고 적혀 있다.

한편 교회 외에도 전국 곳곳에서 특이한 '포켓스탑' 장소와 재치 넘치는 장소 이름이 발견되고 있어 '포켓몬 고' 유저들의 재미를 더하고 있다.

YTN PLUS 이은비 모바일 PD
(eunbi@ytnplus.co.kr)



























Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése