Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN NAPTÁRA: 2016.06.18. - Birthday

««« Előző nap
««« A nap eseményei
««« Koncertfotók-1. 
««« Koncertfotók-2.
««« Koncertvideók 






THE SQUALL TOUR - BEIJING, CHINA

WUKESONG CULTURE AND SPORTS CENTER (LASPORTS CENTER)



A koncerthelyszín dekorációja: a rózsák a 'Boldog születésnapot!' jelentésű kínai feliratot formázzák. A sok finomság is mind Rain számára készült, ezek a kínai Cloudok ajándékai voltak. A hatalmas torta és a meglepetésként levetített filmes köszöntés a Cloudok közös ajándéka a világ minden részéről - természetesen a Cloud Hungary is köztük volt. A Cloud még további ajándékokkal gazdagította az ünneplést, ami jól is jött, mert erre a napra esett még a táncos csapat kapitányának, Sung Taknak a születésnapja is, amit a koncert után ünnepeltek.

Amikor Rain éppen beszélgetett a közönséggel, váratlanul elindult mögötte a születésnapi köszöntőfilm. Meglepetten fordult hátra, de mivel a közönség is énekelni kezdett, hirtelen azt sem tudta, hogy merre nézzen. Fél szeme végig a filmen volt, miközben vezényelt. Utána nagyon szép szavakkal köszönte meg az ünneplést, és nekilátott a torta felszeletelésének, ami önálló produkcióvá nőtte ki magát. A kardforgatás még mindig jobban megy neki, de ki törődik ezzel... az a lényeg, hogy sikerült örömet szereznünk neki.

A közös köszöntő filmünk:

Credit: terry820625
https://www.youtube.com/watch?v=BAQSYWJPOnY








Rain felköszöntése:


Credit: @行云流水Annie (via Enshi-R)

http://weibo.com/2050616941/DAUny8Xfg?from=page_1005052050616941_profile&wvr=6&mod=weibotime&type=comment

Credit: 丁大美TOP
http://weibo.com/p/230444daf097e155226183bdda751a190ab0b7


Credit: 挚爱张二叔
http://www.miaopai.com/show/hsiFFHO-ZDo3tPWbTgKdqQ__.htm

Credit: BiRain625
https://www.youtube.com/watch?v=tbEu43CDPxc



Sonya angol fordításának köszönhetően pontosan tudhatjuk, hogy Rain mit mondott a színpadon:


"Should I cut this head first? (fans scream.. lol) Thank you so much. Thanks to you, I can have a wonderful and awesome birthday. Thank you. It is so touching. Anyway, there are many fans. (in the fan-made video) I will be a singer and actor who works harder and makes more efforts. (after he can't cut the cake well, he said) It (the cake) is real, isn't it? (fans laugh) Thank you. I won't forget it (I will remember it)." (He also mentioned he made the song "I love you" for fans (you) in the end of video...^^)

"A fejét kellene levágnom először? Nagyon szépen köszönöm! Hála nektek, csodás és fantasztikus születésnapom lehet. Köszönöm. Ez annyira megható. Akárhogy is, sok rajongó van. Olyan énekes és színész leszek, aki még keményebben dolgozik és még több erőfeszítést tesz. (Miután nem sikerült jól felvágni a tortát:) Ez igazi, ugye? (nevetés) Köszönöm. Erre mindig emlékezni fogok. (Ugyancsak megemlítette, hogy "Az I Love You a tiétek a videó végén...")

A film végén ez a felirat olvasható (Van egy mondatnyi eltérés az eredeti és a színpadon végül levetített rövidebb verzió között, a kimaradt egy mondatot szögletes zárójelbe tettük.):



"2002년부터 "Rain&Cloud"라는 사랑이 있었어요. [당신은 항상 최선을 다하고 멈추지 않습니다.] 우리는 구름인게 행복해요.당신이 어디에 있든, 무엇을 하든 우리는 항상 당신을 사랑하고 응원할겁니다.  10,20,30년 뒤라 할지라도  항상 그래왔듯이 항상 그럴것입니다."

"Since 2002, there has been love of Rain & Cloud. [You always do your best and never stop.] We are happy to be Cloud. No matter where you are, no matter what you do, we all will always love and support you. Even after 10, 20, 30 years, as it has always been (as always), we will always do."
 
"2002 óta tart a szeretet Rain és a Cloudok között. [Te mindig a legjobbat nyújtottad, és ezt soha nem adtad fel.] Boldogok vagyunk, hogy Cloudok lehetünk. Nem számít, hogy hol vagy, nem számít, hogy mit csinálsz, mi mindannyian mindig szeretni és támogatni fogunk. Még 10, 20, 30 év múlva is, ahogyan eddig is, mindig ezt fogjuk tenni."




 




 










A nemzetközi Cloudok közös ajándékai: a hatalmas torta mellett egyedi címkézésű csomagolásokban egy üveg Dom Perignon pezsgő, japán torták és sütemények, néhány csomagnyi Rain által nagyon kedvelt tojástekercs, egy üdvözlőkártya a Cloudok jókívánságaival, valamint egy külön kis ajándék Rain számára, egy Kangol sapka. A virágállványt a backstage-ben állították fel Rain öltözője előtt.

Forrás: rain-cloud.co.uk









Jó előadást Pekingben, és a következő állomás a világ többi része.
A világ felhői ESŐ-re szomjaznak.


kaienlovefit
https://www.instagram.com/p/BG0Y7DoCg90/

Preparing the cake outside the backstage. ❤️#rainconcert #thesquall #worldtour #beijing #rain #rainbi #birain #happybirthday #worldcloud #birthdaycake @rain_oppa







































































































 




Bár dátum szerint már a következő nap első óráinak eseménye, de annyira ehhez az estéhez kötődik Rain köszönete, hogy még itt tesszük közzé. Még a koncert éjszakáján sietett megköszönni a Cloudoknak az ünneplést, mégpedig nagyon tréfás módon. A tortadíszek közé becsempészték Rain két közönségkedvenc kutyájának marcipán portréját is. Rain erre válaszul egy applikáció segítségével lelkes házikedvencnek álcázva magát üzent nekünk. És közben a fáradt szemei boldogan csillogtak :)









RAIN INSTAGRAM


RAIN♥ rain_oppa
https://www.instagram.com/p/BGzalGUJSto/

개조아 ...ㅎㅎㅎ thx... #Beijing#concert#cloud







RAIN TWITTER


RAIN @29rain
https://twitter.com/29rain/status/744212620673064960


Kínai idő szerint: 2016.06.19. 00:58





Nem ünneprontásként, mivel az ünneplés végül szépre sikeredett, de az események hátterének megvilágításához a hivatalos rajongói klub 23-án megjelent beszámolója hozzátesz néhány érdekességet. Sok előzetes munkát fektettek az ünneplés megszervezésébe, remek terveik voltak, és hiába volt a világméretű részvétel, nem sikerült mindent maradéktalanul megvalósítani. Nem rajtuk, vagy az akciókban részt vevő Cloudokon múlott, hanem a helyi hatalmaskodókon, akik döntései előtt mindenki értetlenül áll.

Hiába, a szervezők élete sehol sem habostorta... ezért is illeti meg nagy-nagy köszönet a koreai Cloudot.


Forrás: http://rain-cloud.co.kr/board/list.asp?bcmSeq=8


Account - 18 June The Squall Beijing Birthday Event
Written by huhuhuhu


Thank you to all those who participated in The Squall Beijing Birthday Event. Birthday wishes from clouds all over the world were collected and collated into a video. The plan was to show this, as a surprise to Rain at the Squall Beijing concert on 18 June, after his debut history video.

I asked for contribution to this event, as we are also preparing a huge birthday cake on the day. With the funds I have collected, I also arranged the following items for Rain and his staff.

1 bottle Dom Perignon Champagne
4 packs Garrett popcorns
3 tins Japanese cakes and coookies
3 packs egg rolls with edible rose
and I huge card representing best wishes from Rain's world clouds

Beszámoló - Június 18-i THE SQUALL PEKING születésnapi esemény

Írta: huhuhuhu
Fordította: Harudo11


Köszönet mindazoknak, akik részt vettek a THE SQUALL PEKING születésnapi eseményben. A Cloudoktól a világ minden tájáról érkező születésnapi jókívánságokat összegyűjtöttük és egy videóba rendeztük. Az volt a terv, hogy június 18-án meglepetésként mutatjuk meg ezt Rainnek, a debütálási videója után.

Engedélyt kértem az eseményhez, mivel szintén készíttettünk egy hatalmas születésnapi tortát arra a napra. Az összegyűjtött támogatásokból a következő dolgokat szereztem be Rain és a munkatársai számára:
1 üveg Dom Perignon pezsgő
4 csomag Garrett popcorn
3 doboz japán torta és sütemény
3 csomag tojástekercs ehető rózsával
egy hatalmas üdvözlőlap, amely Rain world Cloudjainak jókívánságait képviselte





I also included a small gift for Rain: a Kangol cap
Szintén csomagoltam egy kis ajándékot Rain számára: egy Kangol sapkát

 




All the items were brought to Beijing on 17 June. They were packed and I added a label on the bags. They were then passed to Rain’s staff. We heard that they had a birthday party at the night for dancer captain Song Tak, and we hoped they enjoyed the champagne and the snacks.

Minden darab Pekingbe lett szállítva június 17-én. Be voltak csomagolva, én csak egy címkét tettem a tasakokra. Aztán át lettek adva Rain munkatársainak. Hallottuk, hogy a táncos csapat kapitányának, Song Taknak tartanak egy születésnapi ünnepséget azon éjszakán, és reméljük, hogy élvezték a pezsgőt és a snackeket.


 




I also arranged a flower stand on behalf of world clouds. This was delivered on 18 June and displayed outside Rain's room at the backstage.

Ugyancsak rendeltem egy virág-dekorációt a világ Cloudjainak nevében. Ezt június 18-án szállították ki, és a backstage-ben Rain öltözője elé helyeztük.


 



And now about the surprise birthday event at the concert on 18 June.

The birthday video was originally agreed to be about 4 minutes long, then it had to be reduced to 2 minutes, then at the very last minute 1.5 minutes. This created a lot of hard work for the people editing the final version, and I apologised on their behalf if some were missing.

The length of the video was at least communicated to us. What came as a surprise was that the authorities decided to mute our voices and music as well. I didn’t realize this at that time. I thought we made a mistake in the rush of editing the final version, or perhaps there was a sound problem. As a result, Rain, and all of us there, literally only “watched” the video. To make up for it, we sang happy birthday as we watched.

I found out only afterwards the authorities decided our shouts of oppa etc was too noisy and not appropriate. This was the strangest reason beyond my imagination and comprehension. And whatever reason it was over now.


És most a többi születésnapi meglepetésről a június 18-i koncerten.

Eredetileg egy 4 perc hosszúságú születésnapi videóban állapodtunk meg, aztán 2 percre kellett rövidíteni, végül 1,5 percre. Ez nagyon sok munkát adtak a vágást végző embereknek, hogy elkészítsék a végső változatot, és elnézést kérek a nevükben, ha valaki kimaradt volna.

A videó hosszát legalább közölték velünk. Ami meglepetést okozott, hogy az engedélyezők úgy döntöttek, hogy lenémítják a hangunkat és a zenéinket is. Akkor nem is érzékeltem ezt. Azt hittem, hogy mi követtünk el valami hibát a vágás rohanó utolsó szakaszában, vagy talán hang-probléma keletkezett. Ennek következtében Rain, és mi ott mindannyian, szó szerint csak "néztük" a videót. Hogy feljavítsuk, elénekeltük a születésnapi dalt miközben néztük.

Csak utána jöttem rá, hogy az engedélyezők számára a mi oppa és egyéb kiáltásaink túl hangosak és nem megfelelők voltak. Minden elképzelésemet és felfogóképességemet felülmúlta ez a furcsa magyarázat. De bármi is volt az oka, már túl vagyunk rajta.


 



After showing the video a huge birthday cake was rolled out to the centre stage. Rain was both amused and touched. When he thanked us he was choked with emotion but he held it very well. And he was super, super cute when he started to cut the cake.

His knife landed on the figurine so he couldn’t cut the cake. He asked us if the cake was real. When the knife went down finally it knocked the letter “a” and it fell to the floor. Rain punched his chest to show his heartache about the falling letter. Then he picked it up, licked it and tried to stick it back to the cake!

He must have felt cutting the cake was more tiring than performing a song. So he decided to end it quickly by giving us a special treat: kung fu master Rain playing the knife.

Our design of the birthday cake was to put country flags at the bottom layer of the cake. But this was not approved by the authorities after a long wait for their decision. So at the end we just put World Clouds.


A videó lejátszása után egy hatalmas születésnapi tortát gördítettek a színpad közepére. Rain egyszerre volt meglepett és meghatott. Amikor megköszönte, tele volt elfojtott érzelemmel, de jól tartotta magát. És szuper, szuper aranyos volt, amikor elkezdte felvágni a tortát.

A kése a figura talpán landolt, ezért nem tudta felszelni a tortát. Azt kérdezte tőlünk, hogy ez tényleg igazi torta? Amikor a kés belemélyedt, leverte az "a" betűt és az leesett a földre. Rain ráütött a mellkasára, hogy mutassa, mennyire fáj a szíve a leesett betű miatt. Aztán felvette, megnyalta és megpróbálta visszaragasztani a tortára!

Úgy érezte, hogy a tortaszeletelés sokkal fárasztóbb, mint előadni egy dalt. Ezért úgy döntött, hogy felhagy vele egy speciális mutatvánnyal: a kung fu mester Rain eljátszadozott a késsel.

A mi díszítési tervünk a tortára az volt, hogy országzászlókkal fedjük be az alsó részt. De ezt nem hagyták jóvá az engedélyezők, miután hosszasan várakoztunk a döntésükre. Így végül csak rátettük a World Clouds feliratot.










So I apologise that many plans were not being carried out to our satisfaction. But I hoped most, if not all of you who participated in the event could find yourself in the video. If you couldn’t, please accept my sincere apologies again. A copy of the full, original version was presented to Rain, so that he could take his time to recognise the faces of all the fans who said happy birthday to him in the video. My apologies too to those who didn’t have a chance to participate in the event. This is not a Cloud initiative, and we were not sure if the event will be approved, so we were not able to publicly announce the event.

Special thanks to Rainbar China who spent much effort and time preparing the birthday event. We were very grateful that overseas clouds could participate on this.
Szóval elnézést kérek, hogy sok tervet nem sikerült megelégedésünkre véghezvinni. De azt nagyon reméltem, hogy mindenki, aki nem tudott részt venni az eseményen, megtalálja magát a videón. Ha nem, kérem, hogy fogadja őszinte bocsánatkérésemet ismét. Az eredeti, teljes verzió másolatát megmutattuk Rainnek, szóval ha időt tud szakítani rá, akkor látni fogja az összes rajongó arcát, akik boldog születésnapot kívánnak neki a videóban. Szintén elnézést kérek azoktól, akiknek nem volt esélyük részt venni az eseményben. Ez nem a Cloud kezdeményezése volt, és nem voltunk biztosak a jóváhagyásban, ezért nem tudtuk nyilvánosan meghirdetni az eseményt.

Külön köszönet a Rainbar China számára, akik sok erőfeszítést és időt fordítottak a születésnapi ünnepségre. Nagy hálásak vagyunk azoknak a tengerentúli Cloudoknak, akik részt tudtak venni mindebben.





























































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése