Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN NAPTÁRA: 2016.05.28.

««« Előző nap




MIT CSINÁLT RAIN EZEN A NAPON?


Nincs információ.










RAIN INSTAGRAM



RAIN♥ rain_oppa
https://www.instagram.com/p/BF6scX7pSpT/

Thx~~ #tokyo#malaysia #cloud #thesqualltour












NEWS



 
1.
ALLKPOP
http://www.allkpop.com/article/2016/05/rains-la-song-tops-chinas-qq-music-chart











Rain's 'La Song' tops China's QQ Music Chart!
By beansss








Rain's "La Song" was released back in 2014... but it still managed to top China's QQ Music Chart?!

According to records taken from just this past May 26, yes! It seems like Rain has captured the hearts of many Chinese fans after his appearance on 'Running Brothers' for the show's May 21 broadcast. Not only did Rain top one of China's top music charts, but his name was also spotted as the #1 search topic on Chinese search engines! 

Go Rain!






Rain 'La Song'-ja a QQ Zenei listájának élén Kínában!


Rain 'La Song'-ja 2014 elején jelent meg... de még mindig el tudta érni, hogy a QQ Zenei listájának élére kerüljön Kínában!

A május 26-i rekord szerint, igen! Úgy látszik, hogy Rain rabul ejtette sok kínai rajongó szívét azzal, hogy szerepelt a 'Running Brothers' május 21-i adásában. Rain nemcsak a kínai zenei listák első helyezettje, de a kínai keresőmotorok az ő nevét jelölték meg a rákeresések #1 helyén is!

Gyerünk, Rain!



2.
NAVER TV
http://entertain.naver.com/read?oid=117&aid=0002769705

 


비 '라송', 中 런닝맨 출연 힘입어 QQ뮤직 차트 역주행
기사입력2016.05.28 오전 10:12

 


[마이데일리 = 최지예 기자] 가수 비의 6집 타이틀곡 '라송'(La Song)이 중국 최대 음원 사이트 QQ뮤직에서 차트 1위를 등극했다고 28일 레인컴퍼니가 밝혔다.

이 는 지난 21일, 방송된 中 런닝맨 '달려라 형제' 게스트 출연 이후로 더해진 인기몰이의 결과다. 비는 中 런닝맨 출연 이후 현지 주요 포털 사이트 실시간 화제 검색어 순위 1위는 물론, 중국 최대 음원사이트 QQ뮤직 유행곡 순위 차트 1위에 '라송'을 올리는데 성공했다.

QQ 뮤직 차트 1위를 등극한 '라송'은 빈티지한 드럼 비트에 메트로한 브라스 라인이 인상적인 더블 타이틀곡 중 하나로 다양한 편곡 전개와 함께 비의 위트 있는 보컬과 랩을 한껏 즐길 수 있는 곡이다.

최근 말레이시아 쿠알라룸프르와 일본 동경에서 월드투어 2회 공연을 성황리에 마친 비는 내달 4일 마카오와 18일 베이징 콘서트를 앞두고 있다.

[가수 비. 사진 = 마이데일리 사진DB]

(최지예 기자 olivia731@mydaily.co.kr)



SOOMPI
http://www.soompi.com/2016/05/27/rain-surges-in-popularity-after-appearance-on-chinese-version-of-running-man/


Rain Surges In Popularity After Appearance On Chinese Version Of “Running Man”









Rain’s agency, Rain Company, reported on May 28 that Rain’s “La Song” hit the number one spot on China’s QQ Music Chart.

This sudden surge of popularity resulted from the singer’s guest appearance on Chinese version of “Running Man,” entitled “Hurry Up, Brother,” on May 21. Through his appearance, Rain was the most searched subject on Chinese portal sites and was successful at topping QQ Music Chart.

“La Song” features a catchy vintage drum beat and metro brass line with a creative arrangement that shows off Rain’s vocal and rapping talents.

Rain has completed the Kuala Lumpur and Tokyo legs of his world tour and is set to perform in Macao on June 4 and Beijing on June 18.

Source (http://entertain.naver.com/read?oid=117&aid=0002769705 )

Rain népszerűsége rohamosan növekszik a "Running Man" kínai változatában való szereplése után

Rain ügynöksége, a Rain Company május 28-án jelentette, hogy Rain "La Song" sikerszáma elérte a QQ Zenei listájának első helyét Kínában.

A népszerűség hirtelen növekedése az énekes május 21-i vendégszereplésének eredménye a "Running Man" kínai változatában, amelynek "Hurry up, Brother" a címe. A szereplésnek köszönhetően Rain lett a legtöbbet keresett név a kínai portálokon és sikeresen elérte a QQ Zenei lista csúcsát is.

A "La Song" fülbemászó vintage dob ütésekei és lüktető rézfúvósainak basszus dallama a kreatív hangszereléssel párosul, mely megmutatja Rain énekes- és rap-tehetségét.

Rain túl van Kuala Lumpuron és Tokióban folytatja a világturnéját, majd az előadások helyszíne Makaó lesz június 4-én és Peking június 18-án.




MENTHOLATUM



Credit bi0625 Weibo
























































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése