Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN NAPTÁRA: 2016.05.15.

««« Előző nap                                                                                                                                                  Következő nap »»»



MIT CSINÁLT RAIN EZEN A NAPON?

Elutazott Jejura Kim Tae-hee és a családtagjaik társaságában. A tudósítások arról számolnak be, hogy a párt családtagjaikkal látták, amint Jejura utaztak. Ott egy barátjuknál laktak, teljesen hétköznapi körülmények között. Igyekeztek a kevésbé látogatott helyeken nyugodt körülmények között tölteni a három napot.






INSTAGRAM

Credit jeju.daewoojung
https://www.instagram.com/p/BFa2AZ0Az4c/

허언증 걸렸다고 하실지 모르겠지만 오후에는 비, 김태희 커플이 대우정을 방문해 주셨습니다. ^^ #김태희 #비 #정지훈 #갓태희 #연예인 #대우정 #전복돌솥밥 #제주도 #제주시 #제주도맛집 #제주시맛집 #먹스타그램 #맛스타그램 #맞팔 #선팔 #좋아요










Valószínűleg ezen a napon készültek ezek a képek is, melyeket július 31-én és augusztus 16-án tettek közzé:


 






MÉDIA
 


1.
NAVER TV
http://entertain.naver.com/read?oid=117&aid=0002764352

 

비 측 "김태희·가족·지인들과 휴식차 2박3일 제주도 여행"
기사입력2016.05.16 오전 11:39


[마이데일리 = 허설희 기자] 가수 겸 배우 비(정지훈)와 배우 김태희가 제주도 여행을 떠났다.

비 소속사 관계자는 16일 오전 마이데일리와의 통화에서 "비와 김태희가 가족들, 지인들과 함께 2박 3일 제주도 여행을 떠났다"고 밝혔다.

이 어 "휴식차 여행을 떠났다. 여행 후 19일 말레이시아 공연을 위해 출국하기 때문에 스케줄 전 휴식차 여행을 떠난 것"이라며 "딱히 어떤 이유가 있어 여행을 간 것은 아니다. 현재 스케줄이 바빠 결혼 이야기도 나오지 않고 있다"고 말했다.

한편 비와 김태희는 지난 2013년 1월 열애를 인정한 뒤 공개 연애중이다.

[비(왼쪽), 김태희. 사진 = 마이데일리 사진DB]

(허설희 기자 husullll@mydaily.co.kr)

 

2.
SPORTS DONGA
http://sports.donga.com/3/all/20160516/78116147/1







[단독] 비·김태희 커플 “제주 2박3일 동반 여행”
입력 2016-05-16 11:09:00




“연애전선 이상 무!”

‘공개연인’ 가수 비와 연기자 김태희가 제주도에서 행복한 휴가를 보내고 있다.
16일 한 연예관계자에 따르면 이들은 15일 2박3일간 제주도 여행을 떠났다.

이들은 제주도의 살고 있는 지인의 집을 찾아 여행을 즐기고 있다.

이 관계자는 “두 사람이 오랜만에 여행을 떠났다. 두 사람의 가족들도 합류해 즐거운 시간을 보내고 있다”고 밝혔다.

두 사람이 오붓하게 데이트하는 모습은 현지 주민들에게 목격되기도 했다.

한 목격자는 “사람이 많이 몰리는 관광지가 아니라 조용히 휴식을 취할 수 있는 곳에서 편안하게 데이트를 했고, 누가 봐도 행복한 커플이었다”고 말했다.

비와 김태희는 줄곧 결혼설에 휩싸일 정도로 팬들의 관심을 집중적으로 받고 있는 커플이다.

이들은 자신에게 주어진 일에 최선을 다하고, 이루고자 하는 목표에 다다른 다음 결혼을 계획할 것으로 알려졌다.

비 측 관계자는 “개인적인 여행이라 자세한 내용은 알지 못 한다”며 “여행을 다녀온 후 예정된 일정을 소화할 예정”이라고 밝혔다.

한편 현재 해외투어를 진행 중인 비는 17일 제주에서 돌아와 말레이시아, 일본 등에서 펼치는 공연을 준비한다. 21일 말레이시아 켄팅 하이랜드에서 ‘2016 레인 더 스콜 인 말레이시아’ 무대에 오른다.

스포츠동아 이정연 기자 annjoy@donga.com


3.
SOOMPI
http://www.soompi.com/2016/05/15/rain-and-kim-tae-hee-vacation-in-jeju-island-with-family/





Rain and Kim Tae Hee Vacation in Jeju Island With Family
soojji May 15, 2016 




After a report that stated that celebrity couple Rain and Kim Tae Hee were on vacation together in Jeju Island, a representative for Rain’s agency confirmed that, “Rain and Kim Tae Hee have left for a two night and three day trip to Jeju Island with family and friends.”

The rep continued, “After the trip, Rain is scheduled to leave the country to perform in Malaysia on May 19; therefore, they decided to take the time to take a break and vacation. There is no particular reason for the trip. Because of their busy schedules, there have been no talks of marriage.”

According to the initial report, singer and actor Rain and actress Kim Tae Hee left for a trip to Jeju Island on May 15 with their family. They are staying at a friend’s place while there. Locals have witnessed the couple spending quality time with each other in quiet spots. “Rather than going to crowded tourist sites, they went on dates in areas they can comfortably relax. They look like a very happy couple.”

Rain and Kim Tae Hee confirmed their romantic relationship in January 2013 and have been dating since. Due to their popularity and age, the couple has constantly been surrounded by marriage rumors, prompting Rain to state that he will tell his fans directly about any marriage news in the future.

Source (1) (2)

Magyar fordítás
Fordította: Harudo11



Miután egy tudósítás azt állította, hogy a Rain - Kim Tae-hee híresség pár együtt utazott Jeju szigetére pihenni, Rain ügynökségének képviselője megerősítette, hogy "Rain és Kim Tae-hee egy három nap-két éjszakás utazásra ment Jeju szigetére a családjukkal és a barátaikkal."

A képviselő folytatta, "Az utazás után Rain a programterv szerint elhagyja az országot, hogy Malajziában lépjen fel május 19-én; ezért úgy döntöttek, hogy időt szakítanak egy kis szünetre és nyaralásra. Nincs különösebb oka az utazásnak. Mivel nagyon sűrű a munkatervük, nincs szó a házasságról."

Az első tudósítás szerint az énekes és színész Rain, valamint Kim Tae-hee színésznő május 15-én elutazott Jeju szigetre a családjuk társaságában. Egy barátjuknál szállnak meg, míg ott tartózkodnak. A helyiek tanúsítják, hogy a pár csendes helyeken töltötte egymással az idejét. "A turisták által tömegesen látogatott célpontok helyet inkábbt olyan területekre mentek, ahol kényelmesen ki tudtak kapcsolódni. Nagyon boldog pár benyomását keltették."

Rain és Kim Tae-hee 2013. januárjában erősítette meg kapcsolatát, és azóta randevúznak. A népszerűségük és az életkoruk miatt a párt folyamatosan körülvették a házassági híresztelések, amelyek hatására Rain kijelentette, hogy a jövőben bármiféle házassági hírt ő fog közvetlenül a rajongói tudomására hozni.



4.
MERADIO
http://www.meradio.sg/musicportal/musicNews/rain-and-kim-tae-hee-head/2788908.html




Rain and Kim Tae Hee head to Jeju Island for family vacation


Photo: Rain Facebook, Kim Tae Hee Blog

Rain and Kim Tae Hee were spotted on vacation in Jeju Island.

Multiple news outlets reported that the couple travelled to the popular holiday spot with their families on May 15 before Rain’s scheduled trip to Malaysia on May 19.

They reportedly stayed at a friend’s home and spent quality time together at “quiet dating spots where they looked like a very happy couple.”

Rain’s management agency responded to the news, confirming that the pair has left for a three-day trip to Jeju Island.

“He will be performing in Malaysia on May 19, and they decided to take some time off their busy schedule for a vacation. There is no particular reason for the trip. They are busy, and there have been no talks of marriage,” the agency said.


5.
ALLKPOP
http://www.allkpop.com/article/2016/05/rain-and-kim-tae-hee-head-to-jeju-island-with-family-for-a-vacation



Rain and Kim Tae Hee head to Jeju Island with family for a vacation 
By jennywill



The Rain-Kim Tae Hee couple is in Jeju Island for a family vacation!

An insider revealed that the couple was there on a 2-night 3-day vacation, along with family. They went to visit a friend out of the way of the tourist areas so they could enjoy a quiet time together.

Rain's label said, "It's his personal business, so we don't know the details. He'll be continuing on with his schedules after his vacation."

Hopefully both of them can catch a breath of fresh air!











Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése