Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN NAPTÁRA: 2016.05.06.

««« Előző nap                                                                                                                                                  Következő nap »»»



MIT CSINÁLT RAIN EZEN A NAPON?


Nincs információ.




MÉDIA

1.
ALLKPOP
http://www.allkpop.com/article/2016/05/victoria-and-rain-to-partner-up-in-a-new-chinese-drama







Victoria and Rain to partner up in a new Chinese drama! 
By yckim124


 
f(x)'s Victoria and Rain have been confirmed for leading roles in an upcoming Chinese drama!

On May 6, Xinhua News reported that Victoria and Rain will be starring in upcoming romance drama 'Unending Joy in August'. The new production originated from a popular novel that received great love from readers in their 20's and 30's. 


The drama shoot will begin some time in mid June in various locations such as Shanghai, Suzhou, as well as Canada and more. 

What do you think of Victoria and Rain as an on-screen couple?

2.
NAVER TV



비, 빅토리아와 中 드라마 '팔월미앙' 주연 확정
기사입력2016.05.06 오전 11:48


[마이데일리 = 베이징 이용욱 특파원] 가수 비가 중국 드라마 '팔월미앙'의 주연 탤런트로 확정돼 빅토리아와 열연한다고 중국 매체가 전했다.

가수 비(33)가 최근 캐스팅 작업을 마친 중국 멜로 드라마 '팔월미앙(八月未央)'의 남자 주연으로 확정됐으며 여자 주연은 빅토리아(28)가 맡게 될 것이라고 신화(新華) 연예, 인민망 등 중국 매체가 5일, 6일 전했다.

이 드라마는 중국 여류 작가 안니바오베이의 동명의 화제 소설을 드라마화하는 것으로 중국 20~30대 시청자들을 주로 겨냥하는 청춘 멜로물로 제작될 것으로 알려졌다.

신화 연예 등 매체는 '팔월미앙'이 오는 6월 중순이나 하순께 크랭크인할 것이라고 전하면서 캐나다 몬트리올, 상하이, 쑤저우 등지에서 촬영이 이뤄질 것이라고 덧붙였다.

한편 비는 앞선 6월 4일에는 마카오를 찾아 아시아 투어 콘서트를 이어가며 향후 일본, 유럽, 북미 등지에서도 투어를 갖게 될 것이라고 비의 향후 일정에 대해 홍콩 문회보(文匯報)가 6일 보도했다.

[비(좌)·빅토리아. 사진 = 마이데일리DB]


(이용욱 특파원 heibao@mydaily.co.kr)


3.
SOOMPI






Rain And f(x)’s Victoria To Headline New Chinese Drama
ehk38 May 6, 2016


Rain and f(x) member Victoria are slated to headline a drama together.

According to Chinese media outlet Xinhua News on May 6, the two stars have been confirmed as leads of Chinese drama, “Endless August” (working title).

The production crew of “Endless August” is reportedly aiming to begin filming some time between mid-June and late June. Filming will take place in a variety of cities, including Shanghai and Suzhou, China and Montreal, Canada.

Meanwhile, “Endless August” is based on the titular short story written by Chinese online literary sensation Anni Baobei. A mellow love story, “Endless August” has enjoyed great popularity among online readers in their twenties and thirties.

Are you looking forward to this pairing?

Source (NAVER TV)


























Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése