Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN KRÓNIKA: 2016.03.06.

«««  Előző nap                                                                                                                                                 
Következő nap »»»




MIT CSINÁLT RAIN EZEN A NAPON?




A hosszú koncertéjszaka után a vasárnap sem hozott pihenést, mert Rain visszautazott Szöulba (15:05 → 18:10 Asiana 360). A szállodában és Hangzhou repülőterén is sokan ajándékokkal búcsúztatták.

Érdekes megfigyelni, hogy mostanában hogyan is működik Rain popsztár-imázsa. Kínában hatalmas a népszerűsége, és ez azzal is jár, hogy minden lélegzetvételét figyelik, rögzítik, közzéteszik. Többnyire nagy létszámban követik, és különösen a nyilvánosan ismert helyszíneken zajlanak tumultuózus jelenetek. Ez indokolja, hogy nagy létszámú testőrség vigyáz a biztonságára (volt olyan helyszín, ahol a rajongók 15 testőrt említettek, bár lehet, hogy közéjük számolták a menedzsment kísérő tagjait is). Láthatjuk itt is az egyik felvételen, hogy sokszoros rendőri biztosítás mellett érkezik Rain a koncert helyszínére. Egyébként pedig a kulisszák a VIP imázshoz igazítottak, a luxusszállodáktól kezdve a csúcskategóriás autókon át a meglátogatott éttermekig.

Azonban ugyanez a sztár, akit sikítozó rajongótábor búcsúztatott Kínában, már csak egy-két ember, köztük a menedzsere társaságában érkezik meg csendben Koreába. Mintha a szél elfújta volna a nagy hajcihőt is. Mostanában talán az ő kérésére, nem jelentik be az utazási időpontjait, mint ahogyan azt a koreai hírességeknél szokásos, ezzel biztosítva a rajongótáborok szervezkedését a jelenlétre.

Egy kis bakinak köszönhetően ráadásul most az őket fogadó autó sem érkezett időben a helyszínre, így világsztárunk - mint bármely hétköznapi halandó -, mintegy öt percet nyugodtan, várakozással töltött a repülőtér kijáratánál. Ennyi idő persze egy ilyen hírességnek meglehetősen hosszú, hiszen ezalatt már sokan felismerhetik, és sajnos nem csak szelíd és bátortalan rajongók léteznek. Nem véletlen, hogy az ilyen nyilvános helyeken általában nincs is megállás, hanem határozott, tempós léptekkel irány egy védettebb (védhetőbb) hely. 

Azt persze nem tudhatjuk, hogy vajon hullik-e a feje valakinek a malőr miatt. Raint ismerve talán nem...



Indulás a szállodából Hangzou-ban:























A Xiaoshan repülőtéren, hazafelé:


[2016-0530]

 


























Most sem menekült meg a repülőgépen történő fotózástól, bár látszik, hogy valaki a képet nagyon tolakodó módon készítette:





Rain megérkezett az Incheon repülőtérre...









 






 ... ahol ez alkalommal nem várta senki :)



[2016-0531]





[2016-0532]




































____________________________________________________________________________________
KREDITEK:

[2016-0530]
n/a

[2016-0531]
@被郑网红逼疯的门儿 http://weibo.com/p/2304446a15ae70f02a9cdc3e38168fd688561e
[2016-0532]



































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése