Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN NAPTÁRA: 2016.01.28.

««« Előző nap     
                                                                                                                                             Következő nap »»»



MIT CSINÁLT RAIN EZEN A NAPON?


Nincs információ.







MÉDIA


A sajtóban megjelentek a tudósítások Rain hongkongi koncertjéről, melyekben a Rain Company képviselője azt nyilatkozta, hogy minden jegy elkelt. A netes trollok és Rain ellenségei viszont elkezdték híresztelni, hogy ez nem igaz, mert még kapható jegy. Ennek kapcsán polémia bontakozott ki a sajtóban és az interneten. 

A valóság az volt, hogy leellenőrizve a jegyeket árusító Hong Kong Ticketing oldalát,  két nappal a koncert előtt 97 jegyet lehetett még megvásárolni a 14-16 ezer fő befogadóképességű AsiaWorld Arenában, ahol a koncertet tartják (58 jegy volt szabad a legdrágább, 30 a közepes árú és 9 a legolcsóbb kategóriában). Ezek lehettek akár korábban lefoglalt, de át nem vett jegyek is, és a foglalási oldalon az is látható volt, hogy sok olyan hely is akadt ezek között, amely egy-egy üresen maradt ülést jelentett a csoportos foglalások között, melyeket szinte lehetetlen értékesíteni. Tehát az ügynökség nyugodtan nyilatkozhatta, hogy a koncert telt házas lesz. Az észérvek azonban legkevésbé sem érdeklik azokat, akik igyekeznek Rain körül folyamatosan fűteni az ellenséges hangulatot.

Ugyanakkor az első cikkben egy számunkra nagyon fontos mondat is szerepel, hiszen ebből tudtuk meg, hogy Rain és az ügynökség Európát is szemmel tartja. Csak nem a legutóbbi twitter trend és a RainCloud Europe karácsonyi üdvözlete ért célba?



1.
NATE NEWS
http://news.nate.com/view/20160128n14475



비, 30일 홍콩 공연 매진…"내달부터 드라마에 전념"

연합뉴스 기사전송 2016-01-28 10:35


(서울=연합뉴스) 이은정 기자 = 배우 겸 가수 비(본명 정지훈·34)가 오는 30일 7번째 월드투어 '더 스콜'(The Squall)의 홍콩 공연을 개최한다.

소속사 레인컴퍼니는 "이번 홍콩 공연은 비를 기다려 온 팬들의 폭발적인 관심을 입증하듯 이미 전 좌석이 팔려나가 매진을 기록했다"고 28일 밝혔다.

이번 월드투어는 지난해 11월 중국 창사(長沙)에서 첫 공연을 시작으로 광저우(廣州), 상하이(上海), 우한(武漢), 선양(瀋陽) 등 중국 5개 도시에서 매진사례를 이어가며 성공적으로 열렸다.

소속사는 "상하이 공연은 중국 전역에 인터넷 방송으로 생중계돼 화제가 됐다"며 "비는 또 세계적인 피아니스트 랑랑의 초대로 '랑랑&프렌즈 스프링 뮤직 페스티벌'에서 합동 무대를 펼치는 등 중국에서 뜨거운 관심을 받고 있다"고 말했다.

비는 중국을 비롯해 일본, 동남아시아, 북미, 남미 공연까지 확정 지었으며 유럽에서도 공연 '러브콜'을 받고 있다.

그러나 홍콩 공연을 마무리한 뒤 오는 2월 24일 첫 방송 예정인 SBS TV 수목드라마 '돌아와요 아저씨'에 출연해 연기에 전념한다. 드라마가 4월 14일 종영하면 일본 4개 도시에서 투어를 재개한다.

이 드라마에서 그는 백화점 여성코너의 만년 과장으로 일하다 과로사로 죽었으나 엘리트 꽃미남 점장으로 다시 살아난 이해준 역을 선보인다.

mimi@yna.co.kr
(끝)


A kiemelt mondat fordítása Dana által:  

"Rain Kínától kezdve Japánba, Dél-Kelet Ázsiába, az USA-ba, és Dél-Amerikába bizonyosan megy, és emellett Európából is kapott szívélyes meghívást."


2.
INTERNATIONAL BNT NEWS US / UK
http://www.bntnews.co.uk/app/news.php?nid=28286

 
 
 
Rain Enchants China




[by Kim Young Shin] On January 30, singer RAIN will hold a concert in Hong Kong as a part of his 7th world tour ‘The Squall’.

The tickets to the show were sold out and demonstrated the local fans’ loyalty to the singer.

He began the tour in November 2015 in Changsha. So far, he visited major Chinese cities such as Guangzhou, Shanghai, Wuhan and Shenyang as well as Seoul, Korea. All of his concerts during the tour were very successful.

Moreover, he received great attention from the local residents as his performance in Shanghai was broadcasted live to all regions in China. He was also invited by famous Chinese pianist Lang Lang for a collaboration stage at ‘Lang Lang & Friends Spring Music Festival’.

After finishing his tour in 12 cities in China, he will move on to sing in Japan, South Asia, North America and South America. His European fans are also requesting his visit.

He will return to the small screen after his concert in Hong Kong.

Meanwhile, his drama ‘Please Come Back, Mister’ (working title) will premiere on February 24. He will play Lee Hae Joon, who died from overworking in a department store and resurrected as a good looking elite manager. His new challenge in a romantic comedy is much anticipated by his fans. (photo by Rain Company)

Contact: news@bntnews.co.uk


Magyar fordítás
Fordította: Harudo11

Rain elkápráztatja Kínát

[Kim Young Shin írása] Január 30-án az énekes RAIN koncertet ad Hongkongban 7. világturnéja, a 'The Squall' keretében

Az előadás jegyei már elfogytak, és ez mutatja a helyi rajongók énekes iránti hűségét.

Rain 2015. novemberében kezdte meg turnéjánt Changshában. Mostanáig látogatást tett olyan nagyvárosokban, mint Guangzhou, Sanghaj, Wuhan és Shenyang, csakúgy mint Szöulban, Koreában. Minden koncertje, amit a turné során tartott, nagyon sikeres volt.

Ráadásul a helyi lakosoktól nagy figyelmet kapott, mivel a sanghaji előadást Kína minden régiójába élőben sugározták. Rain ugyancsak meghívást kapott a híres kínai zongoristától, Lang Langtól egy közös színpadi előadásra a 'Lang Lang & Friends Spring Music Festival'-on.

Miután véget ér a 12 városban tartott kínai turnéja, Rain továbbhalad, hogy énekeljen Japánban, Délkelet-Ázsiában, Észak- és Dél-Amerikában. Az európai rajongók is kérik, hogy tegyen náluk látogatást.

A hongkongi koncert után visszatér a televíziós képernyőre.

Eközben fogják a 'Please Come Back, Mister' (munkacím) drámáját bemutatni február 24-én. Rain fogja játszani Lee Hae Joont, aki belehalt egy áruházban végzett túlmunkába, és egy jóképű elite menedzserként támadt fel. A romantikus komédia által támasztott új kihívását a rajongók nagy várakozása kíséri. (photo by Rain Company)


3.
YONHAP NEWS
http://english.yonhapnews.co.kr/national/2016/01/28/0301000000AEN20160128009400315.html

 


Politics/Diplomacy
NationalPolitics/Diplomacy

(LEAD) Rain to make world tour stop in Hong Kong

2016/01/28 16:14

(ATTN: UPDATES with details about drama in 2nd to last para)

SEOUL, Jan. 28 (Yonhap) -- Actor-singer Rain will make a world tour stop in Hong Kong this weekend, his management agency said Thursday.

R.A.I.N. Company said he will perform before a sold-out crowd in Hong Kong as part of his world tour, titled The Squall, on Saturday.

Rain launched his seventh global tour last November in Changsha, China, and also made stops in Guangzhou, Shanghai, Wuhan and Shenyang.

The company said Rain's Shanghai show was streamed live online across China, and he also took part in Lang Lang & Friends Spring Music Festival on invitation extended by the renowned Chinese pianist.

Rain is later scheduled to take the stage in Japan and also countries in Southeast Asia, North America and South America.

After his Hong Kong show, Rain will turn his focus back to acting. He will star in an SBS TV series "Please Come Back, Mister," which will premiere on Feb. 24.

Rain will play the handsome department store manager, Lee Hae-jun, who died from overwork in his previous life. The show is based on a Japanese novel, Tsubakiyama Kacho no Nanokakan, by Jiro Asada.

Once the show ends on April 14, Rain will be back on tour with four stops in Japan.

Actor-singer Rain (Yonhap)


 sojungpark@yna.co.kr


Magyar fordítás
Fordította Harudo11 


[Vezérhír]  Rain világkörüli turnéja megáll Hongkongban

(FIGYELEM: FRISSÍTÉS a dráma 2. részével az utolsó bekezdésben)

SEOUL, Január 28. (Yonhap) - Az énekes-színész Rain világturnéjának állomása ezen a héten Kongkong lesz, a menedzsmentjének csütörtöki tájékoztatása szerint.

A R.A.I.N. Company azt mondta, hogy Rain szombaton teltházas közönség előtt fog fellépni Hongkongban a világturné állomásaként, amelynek The Squall a neve.

Rain tavaly novemberben indította hetedik világturnéját Changsában, Kínában, és ugyancsak megállt már Guanghhou-ban, Sanghajban, Wuhanban és Shenyangban. [Megj.: nyilvánvaló elírás, a turné hetedik állomásáról van szó, nem a hetedik világturnéról.] A cég elmondta, hogy Rain sanghaji műsorát online közvetítették Kína-szerte, és részt vett a világhírű kínai zongorista meghívására a Lang Lang & Friends Spring Music Festivalon. 


Rain később tervezi a fellépést Japánban, valamint Délkelet-Ázsia, Észak-Amerika és Dél-Amerika országaiban is.

A hongkongi koncert után Rain ismét a színészetre összpontosít. Az SBS "Please Come Back, Mister" című tévésorozatának főszereplője lesz, amely február 24-én tartja a premierjét.

Rain egy áruház jóképű vezetőjét játssza, Lee Hae-junt, aki az előző életében halálra dolgozta magát. A dráma alapja egy japán regény, a Tsubakiyama Kacho no Nanokakan, Jiro Asada műve.

A sorozat április 14-i befejezése után Rain négy Japánban tartandó koncerttel tér vissza a turnézáshoz.  


4.
KOREA PORTAL
http://en.koreaportal.com/articles/14509/20160129/rain-concert-tour-hong-kong.htm

 


South Korean Singer-Songwriter Rain Will Stage Concert In Hong Kong For ‘The Squall’ Tour
by Diana Tomale / Jan 29, 2016 08:56 AM EST
Rain will hold a concert in Hong Kong as part of
his "The Squall" concert tour. (Photo by Chung Sung Jun/Getty Images)


Rain will hit the stage in Hong Kong Saturday for his concert tour called "The Squall."

Korea Joongang Daily reported Friday that the Hong Kong concert will be the seventh show in his concert tour.

"Fans in Hong Kong have been waiting for his concert for a long time," Rain company said. "Concert tickets are all sold out."

The 33-year-old entertainer staged the first show in Changsha, China after he started the concert tour in November. The show was later followed by five performances held in different key cities in China including Gwangzhou, Shanghai and Shenyang.

"Rain's Shanghai concert was broadcast live through an Internet channel in China, and he was recently invited by pianist Lang Lang to perform together at the pianist's concert called 'Lang Lang & Friends Spring Music Festival,'" the agency added.

Although Rain has been busy for his concert tour, his agency revealed that the Korean artist plans to focus on his acting career after completing his show in Hong Kong. Rain reportedly plans to make an appearance on the upcoming drama "Please Come Back, Mister," which will air on Feb. 24.

Kpop Herald noted Thursday that Rain will be working with South Korean actress Lee Min Jung for the upcoming drama series.

Reports revealed that Rain will proceed to China, Japan, as well as in Southeast Asia and America for a few more shows once the filming for "Please Come Back, Mister" ends.

Rain was 16 years old when he started his career in singing. He made his debut in the industry with a boy band called Fanclub. The band was able to release two albums from 1998 to 2000. Rain debuted as a solo artist in 2002 with the album titled "Bad Guy."


In 2004, his career took off after he appeared in drama "Full House," along with Song Hye Kyo. The television drama series garnered popularity in the Philippines, Malaysia, Indonesia and some other Asian countries.
Aside from that, Rain has also starred in "A Love to Kill," "The Fugitive: Plan B" and "My Lovely Girl."

Magyar fordítás
Fordította: Harudo11

A dél-koreai énekes-dalszerző Rain Hongkongban tartja a 'The Squall' turné koncertjét

Rain szombaton a "The Squall" elnevezésű turnéjának koncertjét tartja Hongkongban

A Korea Joongang Daily jelentette pénteken, hogy a hongkongi koncert lesz a hetedik műsora Rain  koncertkörútjának.

"Hongkongban a rajongók már jó ideje várnak erre a koncertre" - mondta a Rain Company. "A koncertjegyek mind elfogytak."

A 33 éves előadóművész Changshában, Kínában tartotta ez első fellépést, miután megkezdte a turnét novemberben. A műsort még öt előadás követte Kína különböző városaiban, köztük Gwangzhou-ban, Sanghajban és Shenyangban.

"Rain sanghaji koncertjét élő adásban közvetítették egy internetes csatornán Kínában, és nemrég meghívást kapott egy közös előadásra a zongorista Lang Langtól a "Lang Lang & Friends Spring Music Festival" koncertre" - tette hozzá az ügynökség.

Bár Raint most lefoglalja a turnéja, az ügynökség elárulta, hogy a koreai művész tervei szerint a színészetre fókuszál, miután befejezte a műsorát Hongkongban. A tudósítások szerint Rain soron következő "Please Come Back, Mister"-ben tervezi a szereplését, amely február 24-én kerül adásba.

A Kpop Herald csütörtökön megjegyezte, hogy a következő sorozatban Rain együtt fog dolgozni Lee Min Jung dél-koreai színésznővel.

A tudósítások közölték, hogy Rain még néhány fellépésre készül Kínában, Japánban, valamint Délkelet-Ázsiában és Amerikában, miután befejezte a "Please Come Back, Mister" forgatását.

Rain 16 éves volt, amikor megkezdődött az énekesi karrierja. Egy Fanclub nevű fiúcsapatban debütált a szórakoztatóiparban. A csapat két albumot tudott megjelentetni 1998 és 2000 között. Rain szólistaként 2002-ben lépett színre a "Bad Guy" című albummal.

A karrierje 2004-ben szárnyakat kapott, amikor szerepelt a "Full House" drámában Song Hye Kyo mellett. A tévésorozat hatalmas népszerűségre tett szert a Fülöp-szigeteken, Malayziában, Indonéziában és más ázsiai országokban.

Ezenkívül Rain még főszereplője volt az "A Love to Kill", a "The Fugitive: Plan B" és a "My Lovely Girl" drámáknak is.


A további cikkek tartalma megegyezik az előzőével.


5.
KOREA JOONGANG DAILY
http://koreajoongangdaily.joins.com/news/article/Article.aspx?aid=3014521








Rain to perform at sell-out Hong Kong show 
 Jan 29,2016
Singer-actor Rain will hold a concert in Hong Kong on Saturday.

The concert is the seventh show in his concert tour titled “The Squall.”

“Fans in Hong Kong have been waiting for his concert for a long time,” Rain Company, the 34-year-old entertainer’s agency, said in a press release on Thursday. “Concert tickets are all sold out,”

Rain began his concert tour in November. The first stop was in Changsha, China, followed by five other cities in China.

“Rain’s Shanghai concert was broadcast live through an Internet channel in China, and he was recently invited by pianist Lang Lang to perform together at the pianist’s concert called ‘Lang Lang & Friends Spring Music Festival,’ ” his agency said.

The agency added that Rain will focus on his acting career after the Hong Kong show, with plans to appear on the upcoming drama series “Please Come Back, Mister.”

The drama series will begin airing on Feb. 24 on SBS.

In the new project, Rain plays the role of Lee Hae-jun, who is resurrected from death.

The cast is a stellar list of actors and actresses, including Lee Min-jung, who is returning to the small screen after giving birth to a baby boy last year, and Lee Honey of “Shine or Go Crazy” (2015).

BY SUNG SO-YOUNG
  

6.
KPOP HERALD



 

Rain to hold concert in Hong Kong
Updated : January 28 2016
(Rain Company)
Actor and singer Rain will hold an installment in his seventh world tour concert “The Squall” in Hong Kong on Sunday.

“Tickets for the upcoming show were all sold out,” said his agency Rain Company.
The 35-year-old singer has successfully held concerts in Changsha and other cities in China, including Gwangzhou, Shanghai, and Shenyang.

He recently staged performances of “How to Avoid the Sun” with world famous Chinese pianist Lang Lang at the “Lang Lang and Friends Spring Music Festival.”

He will return to TV in the new TV drama “Comeback, Mister” with costar actress Lee Min-jung, set to begin on Feb. 24.

After the TV drama ends, he will resume his concert in twelve regions in China and other countries in Japan, Southeast Asia and the Americas, according to an official of the agency.

By Kim Soo-hyang (shkim@heraldcorp.com)



Az utánközlő lapok ismét csodálatos teljesítményekre képesek. Az alábbi írás Rain KÉT eladott koncertjéről tudósít, sőt még a dátumokat is közli.

7.
KPOPSTARZ



Rain To Perform For Sold Out Crowd In Hong Kong This Weekend As Part Of The Squall World Tour

By James Buhain | January 28, 2016 09:24 PM EST

(Photo : KpopStarz )

K-pop fans in Hong Kong are in for a treat this weekend.

Korean singer and actor Rain (Jung Ji Hoon) will travel to Hong Kong this weekend to perform a sold out show as part of his The Squall world tour.

Local media reports claim that the two performances, on Jan. 30 and 31, are sold out.

The Squall is the performer's first concert tour since completing his compulsory military service and seventh overall. The tour kicked off in Changsha, China on November 7, 2015, by successful performances in Shennzhen (Nov. 14) and Wuhan (Nov. 28). His most recent and previous stop was in Shenyang on Jan. 23.

In addition to the tour, it is said that the multifaceted performer will also take the lead in another SBS drama, Come Back, Uncle, in February as a handsome manager named Lee Hae Joon. 
Rain is also said to be working on a new album later this year which will contain high quality songs produced by the singer.Rain To Perform For Sold Out Crowd In Hong Kong This Weekend As Part Of The Squall World Tour

By James Buhain | January 28, 2016 09:24 PM EST


A kiemelt mondat fordítása:
"A helyi média tudósításai azt állítják, hogy a január 30-án és 31-én tartandó két előadás jegyei elfogytak."



8.
NATE NEWS
http://news.nate.com/view/20160128n27562?mid=n1008



[단독]비, 홍콩공연 매진이라더니…여전히 남아있는 좌석

아시아경제 원문 기사전송 2016-01-28 14:29 최종수정 2016-01-28 14:30

티켓팅 / 사진=레인컴퍼니, HKticketing 사이트 캡처

[아시아경제 STM 김은애 기자] 가수 비의 홍콩공연이 전 좌석 매진으로 알려졌으나 여전히 표가 많이 남아있는 상태로 확인됐다.

비 는 오는 30일 홍콩에서 7번째 월드투어 'The Squall' 공연을 진행한다. 소속사 레인컴퍼니 측은 28일 공식 보도자료를 통해 "이번 홍콩 공연은 가수 비를 기다려 온 해외 팬들의 폭발적인 관심을 입증하듯 이미 전 좌석 매진을 기록하며 현지 팬들의 비 사랑을 다시 한 번 실감케 했다"고 밝혔다.

하지만 매진이라 알려졌던 비의 'The Squall' 홍콩공연은 이날 오후까지 홍콩 티켓예매사이트 HKticketing를 통해 표구매가 가능하다. 심지어 1~6등석 중 1등석과 5등석을 제외한 좌석이 남아있을 뿐 아니라 1인당 10매까지도 예매할 수 있다.

이 같은 예매상황은 레인컴퍼니 측이 밝힌 공연반응과 상반돼 의문을 자아낸다. 비는 지난해 11월 중국 창사 첫 공연을 시작으로 서울, 중국 광저우, 상하이 등 중국 주요도시 공연을 성황리에 마치며 이동하는 곳마다 현지 팬들의 열렬한 응원을 한 몸에 받고 있는 것으로 전해졌다.

한편 비는 이번 홍콩 공연을 마무리하고 SBS 수목드라마 '돌아와요 아저씨'로 연기자에 전념한다.

아시아경제 STM 김은애 기자
<ⓒ아시아경제 & 스투닷컴(stoo.com)이 만드는 온오프라인 연예뉴스>


9.
ALLKPOP
https://www.allkpop.com/article/2016/01/rains-concert-in-hong-kong-didnt-sell-out-as-reported


Rain's concert in Hong Kong didn't sell out as reported? 
 By elliefilet Thursday, January 28, 2016



Rain is receiving a bit of negative spotlight due to an inconsistency in terms of his concert sales in Hong Kong.

Rain's agency Rain Company previously reported on January 30 that all the tickets to the Hong Kong stop of his 7th world tour 'The Squall' were sold out. On the 28th, the label stated that Rain's fans in Hong Kong were showing explosive interest in his concert, and his concert had been sold out.

However, the Hong Kong ticketing company HKticketing shows that the 1st and 5th section of the seats are not sold out. It also lists that one person can reserve up to 10 tickets.

What do you think of this news?

Magyar fordítás
Fordította: Harudo11

Rain koncertjegyei mégsem fogytak el Hongkongban, mint ahogyan azt jelentették?


Rain kissé negatív megvilágításba került a hongkongi jegyeladásait övező ellentmondás miatt.

Rain ügynöksége, a Rain Company korábban azt nyilatkozta január 30-ról, hogy a 7. 'The Squall' világturné hongkongi állomásának jegyei elkeltek. [Megj.: Igen, ugyanazt az eredeti, hibás hírt variálgatják. Bár lenne hét világturnéja Rainnek - a próféta szóljon belőlük :)] A cég képviselője 28-án azt állította, hogy Rain rajongói Hongkongban robbanásszerű érdeklődést mutatna a koncert iránt, és a koncert jegyeit már eladták.

Azonban a hongkongi jegyértékesítő társaság, a HKticketing azt mutatja, hogy az 1. és az 5. szektorban még vannak eladó jegyek. Az is látható,  hogy egy személy 10 jegyet foglalhat le.

Mit gondoltok erről a hírről?
 

10.
KOREABOO
http://www.koreaboo.com/trending/netizens-feel-embarrassment-for-rain-following-lies-about-his-sold-out-concert-in-hong-kong/


 












Netizens Feel EMBARRASSMENT For Rain Following LIES About His “Sold-Out” Concert In Hong Kong
Posted on January 28, 2016



Netizens and fans alike criticized singer and actor Rain after the Korean media discovered his alleged lies about his upcoming “sold-out” concert.

On January 28th, Rain’s agency, Rain Company, reminded fans that he will be bringing his 7th world tour, The Squall, in Hong Kong. It further came with a statement saying, “Due to many fans anticipating his performances in many countries, all of the seats in the Hong Kong concert have been sold out. This proved that Rain is still being loved in the local areas on Hong Kong.”

However, as the reports circulated, along with the claims made the agency, the concert tickets were found to be still available through Hong Kong’s ticketing website, HKTicketing. In actuality, out of the 1-6 class seats, there are still tickets available in all classes except the first and fifth, with fans able to reserve up to ten tickets per person if they wanted to.

This argument provided by the Korean media questions the claims made by Rain Company after also releasing positive statements about his concerts in Seoul, Shanghai and other major cities in China.

Rain is scheduled to bring The Squall in Hong Kong on January 30th.

Magyar fordítás
Fordította: Harudo11
 
A netizenek Rain SZÉGYENÉNEK érzik a következő "teltházas" hongkongi koncert HAZUGSÁGÁT   
A netizenek és a rajongók egyaránt kritizálták az énekes és színész Raint, miután a koreai média felfedte a vélhető hazugságot a következő "teltházas" koncertjéről.

Január 28-án Rain ügynöksége, a Rain Company emlékeztette a rajongókat, hogy Rain a 7. világturnét, a The Squall-t Hongkongba viszi. Továbbá tett egy nyilatkozatot, azt mondva, hogy "Mivel sok rajongó várja a fellépését sok országban, Hongkongban már a koncert összes helyét eladták. Ez is bizonyítja, hogy Raint még mindig szeretik Hongkong környékén."

Habár, amint a riport terjedni kezdett, az ügynökség állításai mellett még mindig találtak eladó jegyeket a hongkongi értékesítő, a HKTicketing weboldalán. Valójában az 1-6. kategóriájú helyeken még mindig vannak elérhető jegyek mindegyikben, kivéve az 1. és az 5. kategóriát. és a rajongók 10 jegyet is lefoglalhatnak fejenként, ha akarnak.

Ez a tény vezetett oda, hogy a koreai média megkérdőjelezze a Rain Company azon állításait is, melyekben porzitív kijelentéseket tett Rain szöuli, sanghaji és más kínai nagyvárosokban tartott koncertjeiről.

Rain az ütemezés szerint január 30-án viszi Hongkongba a The Squallt. 


11.
NETIZENBUZZ
http://netizenbuzz.blogspot.hu/2016/01/rains-supposedly-sold-out-hong-kong.html


  


Rain's supposedly sold out Hong Kong concert caught with available seatsThursday, January 28, 2016

Article: [Exclusive] Rain claimed his Hong Kong concert was sold out... but open seats remain

Source: Asia Econ via Nate

1. [+1,508, -128] ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ I seriously wonder how much the journalist who first released the article calling him a 'world star' was paid to write that

2. [+1,234, -97] Ayyy journalist-nim, you couldn't let him get away with a little lie, could you!!

3. [+400, -66] I think he's lost his roots, I can see it all

4. [+78, -12] It is a rare sight to see a celebrity's career crash as hard as his did

5. [+77, -18] I remember reading a comment before on one of his articles "Don't marry Kim Tae Hee, you'll make her genes go to waste" ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ

6. [+72, -11] Man, Rain used to be the poster child for how pure hard work gets you places in life but after all his scandals with his business and the army, his popularity is just dead now... I don't think he expected this slump in his career either. The only thing left for him is to hope for a hit drama, hit song, or just getting married to Tae Hee..

7. [+64, -10] Should've rented a smaller venue if he can't fill it ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ

8. [+61, -14] Aigoo, my face is red in embarrassment for him ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ this must be so embarrassing ㅋㅋㅋㅋㅋㅋ

9. [+58, -7] Back when Rain used to be popular, people were oblivious to what media play was ㅋㅋㅋ but nowadays, everyone's up to date and in the know... media play gets caught fast.

10. [+44, -21] One of the reasons why he never lasted into a long running career and was just a flash in the pan star
- That 'flash' sure lasted long considering he was popular since 2002 and did well just up to his enlistment. It's rare to see a star last as long as he did.


Magyar fordítás
Fordította: Harudo11

Rain állítólagos teltházas hongkongi koncertje még kapható jegyekkel


Cikk: [Exkluzív] Rain azt állította, hogy eladták a hongkongi koncert jegyeit... de maradtak még szabad helyek

Forrás: Asia Econ via Nate

1. [+1,508, -128] hahahahahahahahaha Komolyan kíváncsi vagyok, hogy mennyi pénzt fizettek érte annak az újságírónak, aki a megjelenő cikkében először nevezte őt "világsztárnak"

2. [+1,234, -97] Ej, újságírók, nem hagynátok, hogy megússzon egy kis hazugságot, ugye?

3. [+400, -66] Azt hiszem, hogy az egész, amit láthatunk, hogy elvesztette a gyökereit

4. [+78, -12] Ritka látvány, hogy egy híresség karrierjét ilyen keményen romba dönteni lássuk, mint ahogy ő tette

5. [+77, -18] Emlékszem hogy olvastam egy hozzászólást ezelőtt egy cikkhez: "Ne vedd el Kim Tae-hee-t, csak el fogod vesztegetni a génjeit" hahahahahahahaha

6. [+72, -11] Ember, Raint plakátgyerekként szokták mutogatni, hogy mennyire tisztán kemény munkával érte el a helyét az életben, de az összes üzleti és a katonai botránya után a népszerűsége csak nagy semmi most... Nem hiszem, hogy valaha is számított erre a pályafutásában. Az egyetlen remény az maradt számára, hogy csináljon egy sikeres drámát, sikeres dalt, vagy csak házasodjon össze Tae Hee-vel.

7. [+64, -10] Egy kisebb helyet kellene bérbe venni, ha azt nem tudja megtölteni hahahahahahaha

8. [+61, -14] Aigoo, ég az arcom a miatta érzett szégyentől hahahahahahahaha ez annyira kínos hahahahahaha

9. [+58, -7] Visszanézve azokra az időkre, amikor Rain népszerű volt, az emberek mit sem törődtek a média szerepével hahaha de napjainkban mindenki naprakész és tudatában van... a média gyorsan rajtakaphatja.

10. [+44, -21] Az egyik ok, amiért nem futott be hosszú karriert és csak egy szalmalángnyi csillag volt

- Az a 'lobbanás' elég sokáig tartott, tekintve hogy 2002-től népszerű volt, és egészen a besorozásáig jól csinálta. Ritkán látni, hogy valaki olyan sokáig sztár legyen, mint ő.




12.
HONG KONG TOP NEWS
https://twitter.com/hongkongtopnews/status/693091636650209280



 






Megjegyzés: természetesen Rain egy világszerte online követett, teltházas koncertet tartott január 30-án Hongkongban, minden bizonnyal az élcelődők legnagyobb bánatára.







Ugyancsak ezen a napon jelent meg egy képes beszámoló a sorozat első olvasópróbájáról, melyet 2015. december 22-én tartottak az SBS Production Centerben, Ilsanban.




KPOP FIGHTING

 




‘Please Come Back, Mister’ reveals photos from first script reading session 
Jan 28, 2016

A 'Please Come Back, Mister' bemutatta a forgatókönyv első olvasópróbáján készült fotókat
2016. január 28.





The production team for upcoming SBS TV Wed-Thu drama ‘Please Come Back, Mister’ has released photos from the first script reading session, which saw the involvement of Rain, Kim Su Ro, Lee Min Jung, Lee Ha Nui, Oh Yeon Seo, Yoon Park, and others.

The drama is based on the Japanese novel Tsubakiyama Kacho no Nanokakan [Mr. Tsubakiyama's Seven Days]  by Jiro Asada, and will tell the comedy human story of people getting revived for a limited time after dying, with modifications done to the original story to suit the Korean market. The script reading session was held on January 22nd, and lasted for 5 hours. [Note: the correct date is December 22nd]

Veteran actor Park In Hwan took on the role of Young Soo’s father, and paved the way for the session with his years of experience. 
 
Az SBS TV soron következő szerdai-csütörtöki drámájának, a 'Kérem, jöjjön vissza, uram'-nak gyártási csoportja közzétette a forgatókönyv első olvasópróbájának fényképeit, amelyeken Rain, Kim Su Ro, Lee Min Jung, Lee Ha Nui, Oh Yeon Seo, Yoon Park és mások részvétele látható.
A dráma alapja Jiro Asada 'Tsubakiyama Kacho no Nanokakan' [Tsubakiyama úr hét napja] című japán regénye, az eredeti történetet a koreai piachoz igazítva, és egy komikus emberi történetet mesél majd olyan emberekről, akik egy időre újjászülethettek a haláluk után. Az olvasópróba január 22-én volt, és mintegy 5 óra hosszat tartott. [Megjegyzés: a helyes dátum december 22.]

A veterán színész, Park In Hwan játssza Young Soo apját, az ő sokéves tapasztalata szegélyezte az együttlét idejét.




Rain plays the role of Lee Hae Joon, and showed his realistic acting.

Rain fogja játszani Lee Hae Joon szerepét, és megmutatta hiteles színészi játékát.





Oh Yeon Seo plays Hong Nan, and got into character perfectly. She even used her break time to discuss her role with writer Noh Hye Young.

Oh Yeon Seo Hong Nan játssza, és tökéletesen magáévá tette a karaktert. Még a szünet idejét is arra használta, hogy a szerepéről beszélgessen Noh Hye Young íróval.




Lee Min Jung attended a script reading session for the first time after giving birth, and perfectly acted out her role as Shin Da Hye, while delivering her lines with emotion.

Lee Min Jung először vett részt olvasópróbán azóta, hogy tavaly életet adott gyermekének, és tökéletesen játszotta Shin Da Hye-ként a szerepét, érzelmekkel megtöltve a szövegét.




Lee Ha Nui was a perfect fit as Song Yi Yeon with her tone, gestures, and gaze.

Lee Ha Nui tökéletesen találat volt Song Yi Yeonra a hangszínével, a gesztusaival és a tekintetével.





Kim Su Ro who is making a small screen return after a long while, said, “I feel very excited, as it’s my first drama since ‘A Gentleman’s Dignity.’ I will work hard so that I will not be a burden to other actors and staff, and show my best acting. I hope that filming will be enjoyable, and let’s try to get together often for drinks.”

Kim Su Ro, aki egy idő után most tér vissza a tévéképernyőre, azt mondta, hogy "Nagyon izgatott vagyok, mivel ez az első drámám az 'A Gentleman's Dingnity' óta. Keményen fogok dolgozni, szóval nem fogok szégyent hozni a többi színészre és a stábra, és meg fogom mutatni a legjobb színészi képességemet. Remélem, hogy a forgatás élvezetes lesz, és megpróbálunk gyakran inni egyet közösen."





Kim In Kwon said, “I am playing the role of Young Soo, please take good care of me.”

Kim In Kwon azt mondta, hogy "Én játszom Young Soo szerepét, kérem, hogy nagyon vigyázzatok rám."





Supporting cast members like Yoon Park, Lee Tae Hwan, Choi Won Young, and others also showed impressive performances, and demonstrated their good teamwork.

A stáb mellékszerepeket játszó tagjai, mint Yoon Park, Lee Tae Hwan, Choi Won Young és mások, ugyancsak impresszív előadást mutattak, ezzel bizonyítva, hogy jó csapatjátékosok. 









A filming staff said, “Although it was everyone’s first meeting, the mood was a boisterous one. We could see that everyone had prepared thoroughly before coming here. We believe that we will definitely produce a good quality drama, that viewers can enjoy at home.”

‘Please Come Back, Mister’ will follow ‘Remember,’ and premiere on February 24th. 


A forgatócsoport azt nyilatkozta, hogy "Bár mindenki számára ez volt az első találkozó, a hangulat oldott volt. Láthattuk, hogy mindenki felkészülten érkezett ide. Úgy hisszük, hogy határozottan nagyon jó minőségű drámát készítünk, amit az otthoni nézők élvezni fognak."

A 'Please Come Back, Mister' a 'Remember'-t követi, február 24-én lesz a premierje.


By: Alvin
Copyright@KpopFighting.com








January 28 2016
First script reading for SBS drama series “Come Back Mister”






First script reading for SBS drama series “Come Back Mister” took place back on December 22, 2015 at SBS Production Center in Ilsan, South Korea. At the first script reading main cast members including Rain, Lee Min-Jung, Oh Yeon-Seo, Yoon Park, Lee Tae-Hwan and Lee Ha-Nui were all in attendance. The first script reading took about 5 hours to finish.

“Come Back Mister” first airs February 24, 2016 in South Korea.


















































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése