Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN KRÓNIKA: 2016.01.02.

🇬🇧 »»»
««« Előző nap                                                                                                                                                   




MIT CSINÁLT RAIN EZEN A NAPON?



Nincs információ - egy bulvárhírt kivéve, amely eléggé kétes értékű. A lapok január 4-én közzétettek egy paparazzo által készített fotót, miszerint Rain és Kim Tae-hee Sokchóban sétálgat a tengerparton.



(2016_01_04-00023)

(2016_01_02-00024)
Kim Tae-hee január 2-án feltöltött 2. képe az Instagramján



Sokakban felmerült a gyanú, hogy a fenti tudósítások nem biztos, hogy helytállóak. Kim Tae-hee a magáról készített második fotót január 2-án 13 óra körül töltötte fel az Instagramjára, ami koreai idő szerint este 9 órának felel meg. Tehát elképzelhető, hogy azt a napot valóban együtt töltötték Rainnel. Némiképp ellentmond ennek az, hogy a cikk határozottan újév napját említi, és tudjuk, hogy Rain aznap utazott haza Kínából, a repülőgépe január 1-én 17 órakor szállt le egy fárasztó szilveszteri koncertet követő hosszú éjszaka után, tehát az a nap szóba sem jöhetett a képek készítésével kapcsolatosan. Ahhoz, hogy Rain Sokchóba eljuthasson, több órányit kellett autóznia Szöulból közvetlenül a repülőút után este vagy másnap kora reggel, és ki tudja, hogy éppen erre vágyott-e. A fotón a férfi beazonosíthatatlan, akár lehet Rain is, bár sokak szerint alacsonyabbnak tűnik nála, tehát láthatjuk akár KTH menedzserét, testvérét vagy valamelyik rokonát, barátját is.

Mindennél persze sokkal izgalmasabb kérdés, hogy vajon hogyan került ismét pontosan arra a helyre egy paparazzo, ahol KTH felbukkant. Furcsa véletlen, ezért valószínűbbnek tűnik, hogy valaki adott előre egy fülest a bulvárnak KTH (vagy a pár) programjáról, amelyről pedig csak a közvetlen környezetében tudhattak.





________________________________________________________________________________
KREDITEK:


(2016_01_04-00023) 
DAILY K-POP NEWS    Rain ♥ Kim Tae Hee Spotted On A Romantic New Year Date!





























Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése