Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN NAPTÁRA: 2015.07.08.

««« Előző nap                                                                                                                                                  Következő nap »»»


HÍR

1.
DIAMOND LOVER SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ

Bejelentik az időpontokat. Mivel két televíziós hálózat fogja sugározni a sorozatot, ezért két külön sajtótájékoztatót tartanak, melyeken Rain is részt vesz. Megjelenik a Pekingben tartandó sajtótájékoztató plakátja, melyen látható, hogy helyi idő szerint 14:00 órakor kezdődik az esemény.

Július 13. 14:00 Peking, Zhejiang TV
Július 14. Hefei, Anhui TV





2.
A DIAMOND LOVER SOROZAT ADÁSÁNAK IDŐPONTJAI

A Cloud Thailand azt írja, hogy az Anhui TV-n július 22-től minden este 19:35-kor vetítik a Diamond Lovert. Ez nálunk 13:35-ös kezdést jelent.




3.
PREY

Forrás:

Ez valójában csak híresztelés. Néhányan ismét rátaláltak az IMDb-n már 2011-ben is fent lévő, azóta is az előkészítés fázisában hirdetett filmre, amely egyik főszereplőjeként Raint nevezte meg, jelezve azt is, hogy ez csak pletyka. Most valamit változtattak az adatlapon, azt éreztetve, hogy a film talán mégis elkészül. A rendező-producer-színész Sheldon Robins 2014-es Murder 101 c. filmje alapján - hogy őszinték legyünk - nem nagyon drukkolunk neki. A tervezett film címe Prey, ami zsákmányt jelent, és három táncos tehetségről szólna, akik más-más utat választottak a profi táncos világban való érvényesüléshez. 









 DIAMOND LOVER




























Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése