Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN NAPTÁRA: 2013.08.17.

««« Előző nap                                                                                                                                                  Következő nap »»»



MÉDIA

BANGKOK POST


Forrás: http://www.bangkokpost.com/lifestyle/music/360223/rain-forecast-to-cause-storm-at-sonic-bang



Rain forecast to cause storm at Sonic Bang

17 Jul 2013 at 00:00

The two-year drought is over _ K-Pop superstar Rain was discharged from military service last week and immediately confirmed his participation at the world-class music festival "Sonic Bang" in Bangkok next month.

Rain remains one of South Korea's biggest stars due to his amazing singing, dancing and acting skills. He has won more than 100 awards since making his debut in 2002. His fame spreads well beyond Asia as he has starred in Hollywood films such as Ninja Assassin and Speed Racer.

Rain, aka Jung Ji-hoon, is ready to bring hit songs including It's Raining, I'm Coming, Hip Song, Busan Girl, Love Song and Rainism to rock the Sonic Bang stage with his super sexy dance moves. He will join Pet Shop Boys, Pitbull, Placebo and more in a line-up of 30 artists on six stages. "Sonic Bang" will take place at Impact Arena and Exhibition Halls 1-4, Muang Thong Thani, on Aug 24 from 10am to midnight. Tickets cost 4,000 and 5,000 baht and can be purchased from all Thai Ticket Major outlets.


Magyar fordítás

Fordította: Harudo11

Viharos Esőt jeleznek a Sonic Bangre
A két évnyi aszály véget ért - a K-pop szupersztár Rain a múlt héten leszerelt a hadseregből és azonnal megerősítette részvételét a "Sonic Bang" világszínvonalú zenei fesztiválon a jövő hónapban Bangkokban.
Rain változatlanul Dél-Korea legnagyobb sztárjainak egyike, elképesztő énekesi, táncosi és színészi képességei miatt. Több mint 100 díjat nyert a 2002-es debütálása óta. A hírneve Ázsián kívül is nagyon jól ismert, mivel Hollywood sztárja volt olyan filmekkel, mint a Ninja Assassin vagy a Speed Racer.

Rain, azaz Jung Ji-hoon készen áll, hogy elhozza a legnagyobb slágereit, melyek között az It"s Raining, az I'm Coming, a Hip Song, a Busan Girl, a Love Song és a Rainism a Sonic Bang színpadán is felhangzik Rain szuperszexi táncos mozgásának kíséretében. A hat színpadon olyanok társaságában fog fellépni, mint a Pet Shop Boys, Pitbull, Placebo és mások a 30 előadó sorában. A "Sonic Bang" helyszíne az Impact Aréna és Kiállítási Csarnok, Muang Thong Thani 1-4, és augusztus 24-én este 10-től éjfélig tart. A jegyek 4.000 és 5.000 baht közötti árban megvásárolhatóak  az összes fontos thai jegyárusító helyen.






















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése