Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN NAPTÁRA: 2015.05.14.

««« Előző nap                                                                                                                                                  Következő nap »»»



MÉDIA


SPORTS DONGA

Forrás: http://entertain.naver.com/read?oid=382&aid=0000353242&spi_ref=m_entertain_twitter





비, 할리우드 컴백 초읽기

기사입력2015.05.14 오전 7:09



멧 갈라 참석차 미국 뉴욕으로 출국
할리우드 관계자와 작품 출연 논의

비(사진 오른쪽)의 할리우드 컴백이 임박했다.

세계적 패션행사 ‘멧 갈라 2015’ 참석차 3일 미국 뉴욕으로 출국한 비는 이후 현지에 머물며 할리우드 관계자들과 작품 출연과 관련한 세부사항을 논의 중인 것으로 알려졌다. 미국에 가기 전부터 이미 많은 이야기를 나눴고 캐스팅 논의가 상당 부분 진행됐지만, 출연 계약을 앞두고 막바지 협의를 진행 중이다. 계약이 이뤄지면 그의 4번째 할리우드 영화 출연에 나서게 된다.

2008년 ‘스피드 레이서’로 할리우드에 처음 발을 들인 비는 2009년 개봉작 ‘닌자 어쌔신’으로 한국배우 중 처음으로 할리우드 영화의 주연으로 활약했다. 2013년 겨울 군복무를 마치자마자 할리우드 영화 ‘더 프린스’에 출연했고, 이후 꾸준한 제안을 받아왔다. 미국 드라마 출연 제안도 받았지만 영화 일정으로 보류했다.

최근 이병헌은 ‘터미네이터:제니시스’의 최신 시리즈 개봉을 앞둔 상태에서 ‘황야의 7인’ 리메이크작에 캐스팅됐고, 수현이 현재 흥행가도를 달리는 ‘어벤져스:에이지 오브 울트론’로 주목받고 있다. 배두나도 영화 ‘주피터 어센딩’을 찍고 미국 드라마 ‘센스8’에 출연한 데 이어 비도 조만간 할리우드 출연작을 확정할 것으로 알려지면서 한국배우들의 ‘할리우드 러시’가 이어질 전망이다.

김원겸 기자 gyummy@donga.com

A cikk felröppentette a küszöbön álló negyedik hollywoodi film hírét. A benne foglalt érdemi információ Dana összefoglalásában:

"Azt írják, hogy épp tárgyalások alatt áll és közvetlenül a szerződéskötés előtt. Úgy fogalmaznak, hogy sokat beszéltek már az amerikai utazása előtt is erről, hogy újra amerikai produkcióba vegyen részt és számtalan tárgyaláson vannak túl a castingot illetően. A új filmről nem esik szó. A másod bekezdésben összefoglalják Rain eddigi hollywoodi munkáját, kiemelve hogy ő volt az első koreai színész, aki amerikai filmben játszott, és hogy ez lesz a 4. filmje majd. Az utolsó bekezdés a többi koreai színész amerikai megjelenéseiről szól, így Byunghun, Bae Doona illetve Soo-Hyun szerepeiről és a "hollywood rush"-ként említi a koreai színészek népszerűségének emelkedését."


































































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése