Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN NAPTÁRA: 2013.07.24.

 ««« Előző nap                                                                                                                                                 Következő nap »»»



MÉDIA


1.
MY DAILY / NATE NEWS

Forrás: http://news.nate.com/view/20130724n16226





비, 서류 없어도 연예병사 됐다 "국방부 발표보다 문제 커"

마이데일리 기사전송 2013-07-24 12:52




[마이데일리 = 고경민 기자] 최근 전역한 비(본명 정지훈)를 비롯한 일부 연예인들이 필수서류도 없이 홍보지원대원(연예병사)에 합격했던 것으로 드러났다.

국회 국방위원회 소속 민주통합당 김광진 의원이 24일 국방부로부터 제출받은 '홍보병사 운영 실태 감사결과'에 따르면 지난 10일 전역한 가수 비를 비롯해 10여명의 연예병사들이 필수서류를 제출하지 않고도 선발됐다.

연 예병사로 지원하기 위해서는 연기자는 영화나 드라마에 주연 또는 주연급으로 출연한 경력이 있어야 하며, 개그맨은 TV 방송국의 개그 프로그램 출연 경력이 필요하다. 가수는 음반 판매실적과 TV 방송국 음악프로그램에 출연한 경력이 요구된다.

또 입영일 기준으로 3개월안에 발행된 해당분야별 협회의 확인서와 추천서를 반드시 제출하도록 하고 있다. 하지만 이들은 지원 필수조건인 경력 및 출연확인서와 추천서 등을 면접 당시 누락했음에도 연예병사에 합격됐다.

이 어 김광진 의원은 전임 홍보원장이 일부 병사에 대해 편애를 했다는 주장도 제기했으며, 세븐(본명 최동욱) 일병은 올해 초 비가 공무 중 외출로 물의를 일으킨 후 외출시 반드시 홍보원 직원이 동행해야 함에도 불구하고 홍보원 직원의 묵인 하에 연습을 이유로 단독외출을 나갔다고 밝혔다.

이외에 지난해 11월과 올해 3월 두 차례에 걸쳐 홍보원 간부의 결혼식에 연예병사가 동원돼 축가를 부른 사실도 밝혀졌다.

김 광진 의원은 "국방부의 감사결과를 세부적으로 살펴본 결과 국방부가 당초 발표한 내용보다 더 큰 문제들이 있었다"면서 "연예병사와 직원들의 징계가 아닌 근본적으로 책임져야 하는 국방홍보원장과 국방부 관리책임부서 등에 대한 책임소재를 분명히 밝혀야 할 것이다"라고 지적했다.

[가수 비. 사진 = 마이데일리 사진DB]

(고경민 기자 goginim@mydaily.co.kr)


AllKPOP
(a fenti cikk angol nyelvű változata)
Forrás: http://www.allkpop.com/article/2013/07/rain-revealed-to-have-become-a-celebrity-recruit-even-without-the-necessary-paperwork





Rain revealed to have become a celebrity recruit even without the necessary paperwork

July 24, 2013 @ 12:07 pm

After the Ministry of Defense made the decision to abolish the celebrity recruit system and Rain's discharge, it's now been revealed that Rain was accepted as a celebrity recruit even though he hadn't submitted the necessary forms.
According to the results that the Ministry of Defense provided, 10 celebrity recruits, including Rain, had not submitted the necessary documents, but had been accepted to the program anyway. To be a celebrity recruit, actors need to have had lead roles in a movie or a drama. Comedians need to have been on the main popular comedy shows, and singers need to provide their album sales data as well as appearances on music shows.
They also are required to submit a confirmation and a letter recommendation from one of their required sources within 3 months of their enlistment. However, these 10 soldiers never submitted these documents, and had been accepted anyway.

Chairperson Kim Kwang Jin of the Democratic Party under the National Defense Committee said, "Looking in detail of the inspection from the Ministry of Defense showed that there were bigger problems than those initially announced. This problem shouldn't be solved by punishing the celebrity recruits or the employees, but by making the director of the Defense Media Agency and the administration of the Ministry of Defense take responsibility".

Source: My Daily via Nate


Magyar fordítás
Fordította: Harudo11


Kiderült, hogy Rain úgy lett híresség-katona, hogy még a szükséges adminisztrációt sem végezték el

Miután a Honvédelmi Minisztérium úgy döntött, hogy eltörli a híresség-katonaság rendszerét és már Rain is leszerelt, most már kiderült, hogy Raint úgy fogadták a híresség-katonák közé, hogy még csak be sem nyújtotta a szükséges formanyomtatványokat.

A Honvédelmi Minisztérium által közölt eredmények szerint tíz híresség közkatona, köztük Rain, nem adta be a szükséges dokumentumokat, de mégis bevették őket a programba. Hogy híresség-katona lehessen, a színészeknek főszereppel kell bírniuk egy filmben vagy egy sorozatban. A humoristáknak már benne kellett lenniük egy vezető népszerűségű szórakoztató műsorban, az énekeseknek pedig meg kell adniuk az albumuk eladási adatait éppen úgy, mint a zenés műsorokban történt szerepléseiket. 

Szintén elvárás feléjük, hogy nyújtsanak be egy jóváhagyást és egy ajánlólevelet valamelyik javasolt forrástól a bevonulásukat követő három hónapon belül. Bár ez a tíz katona soha nem nyújtotta be ezeket a dokumentumokat, így is el lettek fogadva.

A Nemzetvédelmi Bizottság nevében Kim Kwang Jin elnök, a Demokrata Párt tagja elmondta, hogy "A Honvédelmi Minisztérium vizsgálatát tüzetesen átnézve megmutatkozik, hogy a problémák nagyobbak voltak, mint azt eredetileg jelezték. Ezt a problémát nem lehet megoldani a híresség-katonák vagy az alkalmazottak büntetésével, hanem csak úgy, ha a Defense Media Agency vezetője és a Honvédelmi Minisztérium adminisztrációja vállalja a felelősséget."



Ide kívánkozik a blog egy korábbi bejegyzése, melyet éppen ennek a napnak a hírei kapcsán írtam, és talán rávilágít a valós történésekre. Itt elolvasható:



















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése