Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN NAPTÁRA: 2015.01.07.

««« Előző nap                                                                                                                                                  Következő nap »»»


RAIN INSTAGRAM / TWITTER ÜZENETE

rain_oppa RAIN♥ / RAIN @29rain
모두~ 건강하죵? 일만하다보니  늦었네요... 새해 복 터지세요 ㅎㅎㅎ
Elsie @elsie_see angol fordítása alapján ("Everyone how are you? Though it is a little late because I was doing a lot of work... Happy New Year, hahaha")
"Hogy van mindenki? Bár ez egy kicsit későn van, de nagyon sokat dolgoztam... Boldog Új Évet! hahaha"

http://instagram.com/p/xj6W4bpSql/?modal=true



FORGATÁS


Diamond Lover - Tudósítás arról, ahogyan Rain távozik a nap végén a forgatás helyszínéről, miután találkozott a rá várakozó rajongókkal, akik a szállására induló Raint taxin követték. (Annak ellenére, hogy külön közleményben kérték, hogy a rajongók ne menjenek a forgatás helyszíneire, mert Rain sem koncentrálni nem tud a feladatára, sem pihenni a rövidke szünetekben.)

组图:Rain外滩拍戏笑容温暖 粉丝苦等追偶像车

新浪娱乐讯近日,韩星Rain在外滩拍戏,遇到粉丝在外面苦等。拍完戏后Rain出门与粉丝打招呼,随后上车返回酒店,粉丝则打车一路尾随。图文/冯科

Source http://news.qtv.com.cn/system/2015/01/07/012044358.shtml
















REKLÁM


LAviva Ice Tea reklámkampány - gif

Credit LAviva乐维饮冰果茶 weibo


YSL Dangerous Rouge

Rain promóciós üzenete:
"Hi, this is Rain. Rouge is a dangerous colour for me. Share your dangerous idea. Let's get dangerous!" 


150107 YSL_Dangerous Rouge Rain message 



RAIN(BI) 150107 YSL "Dangerous Rouge" Rain message 



150107 Rain_YSL_Dangerous Rouge_3sec
https://www.youtube.com/watch?v=59e2OMnbU_o



Fotók az exkluzív csomagolásról:

Credit @爱吃桂圆和樱桃 weibo
Credit @爱吃桂圆和樱桃 weibo
Credit @爱吃桂圆和樱桃 weibo
Credit @爱吃桂圆和樱桃 weibo



 FILM


THE PRINCE - Japánban a 2015.01.12-i bemutatást megelőzően megjelentek a plakátok és a promóciós anyagok. Japánban a film Code Name: Prince címmel kerül a mozikba.




https://twitter.com/KlockworxInfo/status/552794892145942528




















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése