Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

A hazug embert könnyebb utolérni...? (2013.07.25.)

««« Rain naptára 2013.07.24.                                                                                                          Rain naptára 2013.07.25. »»»



A NATE utánközléseként az ALLKPOP ma egy újabb cikket jelentetett meg, melynek címében azt exponálja, hogy Rain a szükséges adminisztráció elvégzése nélkül került a DEMA-hoz. Ez van a címben. Aztán a cikkben az szerepel, hogy további tíz meg nem nevezett celebritással történt ugyanez. És már hiába írják azt is, hogy mindezért a katonai vezetésnek kell felelnie, a címmel ismét rászabadították az indulatokat Rainre.

http://news.nate.com/view/20130724n16226
http://www.allkpop.com/article/2013/07/rain-revealed-to-have-become-a-celebrity-recruit-even-without-the-necessary-paperwork

A hozzászólók ostobasága és agresszivitása egyszerűen elképesztő. A börtönbüntetéstől a teljes katonai szolgálat megismétléséig mindent kívánnak Rainnek, olyasmiket írva, hogy az utolsó két évben mindent rosszul csinált, és egyáltalán nem kár érte, ha eltűnik a szórakoztatóiparból.

Visszaolvastam a 2012-es februári eseményeket. Az újságok arról tudósítottak, hogy Rain négy hónapnyi szolgálat letöltése után először volt szabadságon február 9. és 16. között, olyan csöndben, hogy arról még az ügynöke sem tudott, és végig ki sem tette a lábát a házából - nem csoda, hogy kissé csalódott is volt a média, hogy csak utólag szerzett tudomást minderről. 

Február 16-án volt egy laktanyai ünnepség, melynek keretében Raint is előléptették, ekkor lett őrvezető.

Az első tudósítás február 22-én érkezett arról, hogy valószínűleg a szórakoztató egységhez fog átkerülni.

És most jön mindaz, amit már tavaly furcsának találtam, de akkor még nem tulajdonítottam neki különösebb fontosságot. A sajtóban először ez jelent meg:

One of Rain's own aides said on the 22nd, "Rain told me that his position might have to be changed, when he took a leave from the military. Since the Publicity Department made a firm request that he should become an entertainment soldier, he seemed to be determined to change his position."

Credit to Sports Hankook http://news.nate.com/view/20120222n25567
English translation by 화니

Amit annyit tesz, hogy
Rain egyik segítője ezt nyilatkozta 22-én: "Rain azt mondta nekem amikor eltávozáson volt a hadseregből, hogy a beosztását lehet, hogy meg kell változtatnia. Mivel a DEMA azzal a határozott igénnyel állt elő, hogy neki szórakoztató katonává kell válnia, úgy tűnt hogy rászánta magát a beosztásának megváltoztatására."

A február 23-án tartott meghallgatását követően már másnaptól a DEMA kötelékébe rendelték, igaz, hogy tényleges átköltözése csak a hónap vége felé történt meg.

De!!!

Még ugyanazon a napon, amikor a sajtóban szétfutott a hír, hogy a DEMA igényt tart Rainre, megjelent a DEMA közleménye, melyet a szóvivő twitterén tettek közzé:

"Csak azok választhatók ki szórakoztató katonává, akik saját elhatározásból szolgálják a Nyilvános Egységet, amely a Honvédelmi Minisztérium része.
Tiszteletben fogjuk tartani Jung Ji-hoon közlegény véleményét (akinek művészneve Rain), megerősítve az elhatározását, miután holnap (csütörtökön) meghallgatjuk őt, és ha eláll a tervétől, hogy jelentkezzen a Nyilvános Egységhez, akkor nem fogjuk őt arra kiválasztani."

Majd még egy bejegyzés ugyanott, ugyanakkor:

"Szerepel egy ténybeli tévedés a Jung Ji-hoon közlegényről (művészneve Rain) szóló cikkekben, ezért a Honvédelmi Minisztérium megpróbálja hivatalos álláspontját közzétenni a kérdésben.
A hadsereg nem kérte Jung Ji-hoon közlegényt, hogy legyen a Honvédelmi Minisztérium Nyilvános Egységénél szórakoztató katona, arra saját elhatározásából nyújtott be kérvényt február 17-én."

Azután: 
 
A Honvédelmi Minisztérium állásfoglalása az újságcikkekről, melyek tudósítanak arról, hogy "Rain pozíciója kiképzősegédből szórakoztató katonára változik"

  • Néhány újságcikk jelentette február 22-én, hogy Jung Ji-hoon közkatona beosztása megváltozott kiképzősegédből szórakoztató katonává, de ebben a kérdésben van egy ténybeli tévedés a cikkekben. Ezért a Honvédelmi Minisztérium közzéteszi erről álláspontját.
  • A Honvédelmi Minisztérium Nyilvános Egységének honlapja február 3-án nyilvánosan meghirdette a szórakoztató katonaságot, a bejelentést minden egységnél szolgáló katonának szánták, és Jung Ji-hoon saját elhatározásából nyújtotta be jelentkezését arra február 17-én.
  • A hadsereg nem kérte Jung Ji-hoon közlegényt, hogy legyen szórakoztató katona a Honvédelmi Minisztérium Nyilvános egységénél, és a tervek szerint a válogatás eredményét február 24-én teszik közzé azt követően, hogy az összes jelentkező, köztük Jung Ji-hoon közlegény is, letette a szóbeli vizsgát február 23-án.

Nomármost:

Már tavaly szöget ütött a fejemben, hogy vajon miért kell olyan vehemenciával tiltakoznia a DEMA-nak az ellen, hogy ők kérték volna Raint az egységhez? Talán mert tényleg így történt, és mert Rain igazságot tartalmazó magánmegjegyzését naivan szétkürtölte a segédje? Akkor azt gondoltam, hogy talán a sereg reputációja miatt fontos, hogy a nyilvánosság úgy értesüljön, hogy természetesen Rain hajtott erre a nagy megtiszteltetésre.

Ha viszont Jung Ji-hoon közlegény tényleg benyújtotta a kérelmét, akkor az vajon hová lett? Mert ha benyújtotta, akkor hazudik a mostani újságcikk.

Ha Jung Ji-hoon nem nyújtotta be a kérelmét, mert esetleg nem állt szándékában a DEMA-hoz kerülni, akkor a tavalyi közleményében szemérmetlenül hazudott a DEMA.

Ha Jung Ji-hoon nem azt mondta, hogy a távollétében áthelyezték a DEMA-hoz a hadvezetés kérésére (értsd: parancsára), akkor hazudott a sajtónak nyilatkozó segédje.

Rain viszont biztosan nem hazudott, hiszen meg sem szólalt, mert Jung Ji-hoon közlegényt a kutya nem kérdezte. De ha annyira azon törte a fejét, hogy a demilitarizált övezetből már februárban átkerüljön a PR-egységhez, akkor mi a fenének csinálta végig az extra háromhetes kiképzést karácsony előtt? Mert az olyan jó volt neki? Nem gondolom, hiszen talán azért volt annyira bezárkózva a szabadsága alatt, mert már akkor sérült lehetett.

A DEMA viszont készült a nagyszabású vietnami vendégszereplésre, és ehhez fel kellett töltenie az egységet friss erőkkel a leszerelések miatt megüresedő helyeken. Rain március 17-én már Vietnamban lépett fel, igaz hogy csak műsorvezetőként, mert a gyors áthelyezés miatt a régi egységénél még a sérülése kezelésére se maradt ideje.




A szóvivő tudósított a február 24-i döntésről, melynek értelmében a DEMA-hoz újabb szórakoztató katonák kerültek. A közlemény megismétli, hogy mindegyik katona beadta az áthelyezési kérelmét február 17-ig!!! - és most egyikét sem találják. De a sajtó és a netizenek hada csak Rainre utazik.






Forrás: http://memo-rain.ning.com/profiles/blogs/eng-trans-12-02-22-rok-mnd-rok-ministry-of-national-defense
http://memo-rain.ning.com/profiles/blogs/eng-trans-12-02-24-rok-mnd-tweet-about-rain
Bejegyezte: Harudo11





























Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése