Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

Izgatott találgatások (2013.04.30.) - Törölni lehet



Izgatott találgatások (2013.04.30.)


Már egy ideje rendszeresen megjelennek írások a sajtóban, melyek izgatottan találgatják, hogy vajon Rain milyen keretek között folytatja pályafutását. Nagy meglepetést okozott annak idején bátor döntése, amellyel saját kezébe vette a menedzsmentjét, de legalább akkora visszhangja lesz, bármilyen elhatározása lát napvilágot majd a leszerelését követően.




Már csak 71 nap van hátra a leszerelésig... Örüljön Rain, hogy független ügynök (FA) lett!


Ahogy közeledik az a nap, amelyen elhagyja a hadsereget, Rain minden egyes megmozdulása felhívja magára a szórakoztatóipari világ figyelmét.

Rain exkluzív szerződése, melyet JYP-vel kötött, 2011. októberében lejárt, és ezzel egyidőben belépett a hadseregbe. És amint elmondták, Rain és a menedzsmentje, akikkel a debütálása óta együtt dolgozott, úgy határozott, hogy külön utakon haladnak tovább, és Rain független ügynökké vált (FA - free agent). Nem okoz meglepetést, hogy a Rainnel - aki július 10-én kilép a hadseregből - kötendő szerződésért folytatott ádáz verseny a szórakoztatóipari ügynökségek között egyre erősödik.

Rain katonai szolgálata kétéves vákumot hagyott maga után a karrierjében, de ő egy Koreát reprezentáló vezető énekes és színész, aki nagy tekintélynek örvend Hollywoodban is.

Ő lett az első koreai, aki koncertet adott 2006-ban a Madison Square Gardenben New York városában, és az egyetlen, aki főszerepet játszott egy jelentős hollywoodi filmben, a 2009-ben bemutatott 'Ninja Assassin'-ban. Még pontosabban, a filmszerepek vállalása és a bevonulása közötti egyeztetési konfliktus miatt fel kellett adnia több filmben való megjelenését a bevonulását megelőzően. Tudni róla, hogy Hollywood továbbra is figyelemmel van iránta.

Sok előadóművész és menedzsment cég vezérkara szerint, az tűnik legvalószínűbbnek, hogy Rain egy vezető ügynökséggel lép kapcsolatba, amely szisztematikus menedzsmentet épít fel, és nem fog önerőből céget működtetni.

Rain, miután függetlenné vált a JYP Entertainmenttől, 2007-ben megalapította saját vállalatát, a JTune Entertainmentet, de a cég működtetése nagyon nehéz tapasztalatnak bizonyult. Hozzátéve, hogy annak ellenére, hogy ő saját céget működtetett, Psy nemzetközi sikert aratott, mialatt a YG Entertainmenthez tartozott, és ez valószínűleg hatással lesz Rain döntésére, hogy összeálljon egy vezető ügynökséggel.

Jelenleg több nagy ügynökség lett megnevezve, amelyikkel Rain kapcsolatba léphet, de még nem tudható, hogy mi fog történni, "Rain még a hadseregben szolgál".

De már csak 71 nap van hátra a leszerelésig... Örüljön Rain, hogy független ügynök lett!
























Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése