Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

Még egy bajtárs (2013.03.13.)



Ma megjelent a Cloud USA blogján egy bejegyzés, amely felidézi egy katona és Rain januári véletlen találkozását. Nagyon jó olvasni ennek a kis írásnak is a megerősítését arról, hogy a katonák világosan látták: Raint alaptalanul tették ki a támadásoknak és az egész éveleji tortúrának.

Köszönet a katonának és Stephe-nek a megosztásért!

Stephe írása következik:

Milyen figyelmes katona, hogy ezt mondta neki. És igen, a "Rain jelenlét" is teljesen rendben van. Neki az adatott, hogy RAGYOGJON, haha. ;)

Ajaj...! Most, hogy mindenki egy kicsivel több infóhoz jutott arról, hogy Rain hol is lehet, reméljük, hogy a fanatikusok visszafogják magukat, és nem próbálnak meg beszivárogni a bázisra és lelövetni vagy letartóztattatni magukat, mert a katonai rendőrség nem fog velük szórakozik. ^@@^


Valamikor januárban írta az egyik katona a levelezésében, hogy találkozott Rainnel a liftben ott, ahol Rain most él.

Rain a DEMA szállásának hatodik emeletén lakik. Néha a közeli egységek katonái összefutnak vele a liftben.

Az egyik napon, amikor a lift megérkezett és kinyílt az ajtaja, [a katona] belépett, és meglátta Raint, aki szintén a liftben utazott. Senki nem szólt semmit a liftben, de Rain elsőként üdvözölte őt, köszönve neki. [A katona keresve a szavakat] azt mondta neki: 'Nehéz lehet neked mostanában.' [Megjegyzés: talán arra utalt, hogy Rainről és Kim Tae-hee-ről akkoriban jelentek meg a hírek.] Rain csak mosolygott.

A katona azt mondta, hogy amikor meglátta Raint a valóságban maga előtt, és látta Rain széles vállait és tartását, csak remegett és nem tudott [kinyögni] egy árva szót sem. Azt is mondta [írta], hogy az összes szomszédos egységben a katonák tudták, hogy Rain [hamisan lett megvádolva, és rosszul / igazságtalanul bántak vele].
Végül hozzátette, hogy Rain valóban különbözik a többiektől. Volt már más szórakoztató katonák körében, de mégis minden ember Raint figyelte. Talán ezt nevezik úgy, mint "Rain jelenléte".

English translation: huhuhuhu @The Cloud Rain News Board
Fan art: DC Inside




Forrás: http://cloudusa.wordpress.com/2013/03/13/soldier-account-it-must-be-difficul
Bejegyezte: Harudo11

















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése