Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

Consolatory Train (2012.11.08.)




A november 8-i Consolatory Train felvételein megint láthatunk egy újabb adalékot Rain feladataihoz. A hideg idő beköszöntével a műsor is fedett helyekre költözött, és talán emiatt, de hatványozottabban érezhető az a hatalmas energia, ami a koncerteken a katonákból felszabadul. Bizonyára alig várják, hogy végre kitombolhassák magukból a sok lefojtott feszültséget, ami teljesen érthető. 

Jobb-rosszabb következménnyel jár mindez a felvételek tanúsága szerint. Jó, hogy hatalmas erővel tudják kifejezni Rain iránti rajongásukat, szinte hihetetlen, ahogy zúg a teremben a 'Jung Ji-hoon' skandálása. Persze közrejátszik a nagy lelkesedésben az is, hogy Rain megjelenése többnyire egy szabadnap ígéretét is jelenti, de mégis, az is látszik a képeken, hogy majdnem mindegy is, hogy mi történik a színpadon, a fontos, hogy utat találjon ez a sok kitörni vágyó energia - és bizony Rain szakmai rutinjának köszönhető, hogy kordában tudja tartani a nézőteret és a színpadon féktelenkedő szereplőket egyaránt. Angyali türelemmel vezényli ezeket a nem túl emelkedett szórakoztató versenyfeladatokat is, bár látszik, hogy azért nem kis kihívás egy-egy ilyen helyzet, még a mikrofont visszaszerezni se olyan könnyű feladat. :)

Örömmel látom, hogy Rain már megpróbálkozik felidézni a Hip Song koreográfiájának emblematikus csípőmozgásos elemét, ez remélhetőleg annak a jele, hogy sokat javult az állapota. Jó lenne látni újra táncolni, de változatlanul nem kell semmit elsietnie.





A Love Songról egy nagyon jó közeli felvétel, amit valamiért nem tud a blogger közvetlenül linkelni.










A KFN TV 121121-i adása:



A Dema 121127-én közzétett felvétele:


























































Forrás: http://memo-rain.ning.com/profiles/blogs/pic-12-11-08-rain-consolatory-train
http://memo-rain.ning.com/profiles/blogs/pic-12-11-08-rain-consolatory-train-1
Szerző: Harudo11















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése