Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

Mandarin, sérülés, szórakoztatás (2012.04.05-09.)

 
 

Rainről egyre gyakrabban érkeznek apró kis tudósítások, és ezekből is kirajzolódik, hogy nem volt rossz döntés a PR-katonaság vállalása. Sokkal inkább testhezálló közegben mozog, és úgy tűnik, nagyobb szabadságfokkal is. Már ilyen csiripeléseket is olvashatunk:
[@kwangjiya twitter] Amikor lementem ma a kávézóba enni valamit, és beálltam a sorba Rain és Park Hyo-shin mögé, várva, hogy én következzem, az történt, hogy mindenki csak úgy nézett. Egy nő éppen aláírást szerzett Raintől és még kezet fogott vele. Nem ebbe a sorba kellett volna állnom. Egyébként Rain és Park Hyo-shin nagyon sugdolózott valamiről... hehe...

[@247rain twitter] Miért látjuk ma egész nap itt kívül a PR-katonákat körülöttünk? Rain és KMC katonai egyenruhában látható, ahogy az utcán állva beszélgetnek. Park Hyo-shin és két társa is erre jártak, talán megpróbáltak bekapni valamit enni a kis boltban. Valamit kajafélét el is rágcsáltak. Rain nagyon magas és nagyszerű alakja van... hehe
[2012-04-09]

 by 화니 @rain-cloud.co.kr

Rain a katonai adó két rádióműsorában is szerepelt már, és ezek jókedvéről árulkodnak, a mai műsor két órányi tömény viccelődés volt - és koreai nyelvlecke (mert még nincs fordítása), ezért így belehallgatva inkább csak a hangulatát élvezhetjük. Újra szólnak a dalok is - leadták a Love Song-ot és az I Do-t is énekelték a stúdióban. Rain szinte minden mostanában róla készült képen mosolyog, és ez jó jel.

Az viszont kicsit aggasztó, hogy a vele készült rádióriportban arról beszél, hogy egyelőre nem tud fellépni. Már két hete, a Peace Concert próbáin is feltűnt, hogy fájlalja a lábát. Bár próbálja bagatellizálni a dolgot, őszintén reméljük, hogy nem a kiképzés során szerzett sérüléssel (kiment az egyik bokája) bajlódik még mindig. Jobbulást kívánunk, mi mást tehetnénk.



Április 5-én Rain együtt ebédelt a katonatársaival, erről szól az alábbi rövid beszámoló:

A Védelmi Hivatal Nyilvános Információs szolgálata - ahol Rain szolgál - egy összejövetelt tartott tegnap. A közös ebéden samgyeopsalt ettek.



http://caljhat.files.wordpress.com/2010/12/samgyeopsal.jpg
http://www.flickr.com/photos/necessaryindulg/6287293215/


Rain egy üres kólásdobozba dugott kanállal zajt keltett, majd énekelni kezdte a "How To Avoid The Sun"-t... hehehehe
Ő játszott vezető szerepet a barátságos légkör megteremtésében, pont úgy, ahogy ebben a tisztségben azt tennie kell egy megfelelő utódnak... hehe
Úgy tűnik, hogy a mandarin a kedvenc gyümölcse.
Az MBLAQ képzését mutató videóban is látszik, ahogy a mandarint hámozza és eszi, és a katonák leveleiben is olvashatjuk, hogy mandarinhéjat dobott a szemetesbe, ezek is azt jelzik, hogy tényleg a mandarin a kedvence, és úgy látszik, hogy még a Védelmi Hivatal Nyilvános Szolgálatánál is élvezi... hehehe...
Forrás: http://gall.dcinside.com/list.ph ... amp;page=1&bbs=
Angol fordítás: 화니@rain-cloud.co.kr
Bejegyző: ratoka@ RAINLEGEND

  
Április 7-én délután kettőkor a Friends FM 시의휴게실 (Társalgó) című műsorában készült egy rövid riport vele:



0:13~0:35
Riporter: Üdvözlünk egy PR-katonát, aki a Védelmi Hivatal Nyilvános Információs Szolgálatánál tölti katonaidejét, ő egy világhírű sztár és Korea életerős ifjú embere. A neve Jung Ji-hoon őrvezető a Védelmi Hivatal Nyilvános Információs Szolgálatától. Kérem fogadják szeretettel: Bi (Rain)!

0:39~43
Rain: Hűség! Itt Jung Ji Hoon őrvezető (Rain). Köszönöm.

0:45~1:05
Riporter: Mivel ő van itt, megöl az izgalom, és nem merek közelebb menni. Azt hittem, hogy nagy kedvence vagyok az idősebb generációknak, de most kevésnek érzem magam előtte. Most annyira férfiasnak néz ki. Hogy érzi magát, hogy itt van?

1:06~1:13
Rain: Köszönöm, hogy meghívtak erre a nagyszerű eseményre, amelyen kiváló elődeim vesznek részt, megtiszteltetés, hogy itt lehetek.

1:14~1:15
Riporter: Azt hallottam, mostanában nem érzi jól magát.

1:16~1:32
Rain: Igen, úgy van... Az elmúlt napokban részt vettem egy koncerten Vietnamban, amit egy másik előadás követett, és eközben a lábam fájt egy kissé. Szóval úgy tűnik, hogy egy fellépés mostanában nehezen menne. Ma megpróbálkoztam, hogy egy remek előadást tarthassak nektek, de attól félek, felül kell bírálnom magamat. A legközelebbi fellépésem majd nagyszerű lesz.

1:33~
Riporter: Megértitek, hogy milyen helyzetben van?
Közönség: Igen!

1:36~46
Riporter: Hogy megy a szolgálat a seregben?

1:47~2:12
Rain: Keményen fogok dolgozni, hogy ne kelljen semmit megbánnom később, és köszönet a Védelmi Hivatal Nyilvános Információs Szolgálata vezetőjének, amiért ilyen jól bánnak a katonáikkal. Mindig a tőlem telhető legjobbat fogom nyújtani, hogy ösztönzőleg hassak sok emberre. Köszönöm.

2;13~28
Riporter: Ön valóban nagyon ékesen szólt. De attól tartok, hogy már mennie kell.
Amint lehetséges, újra meg szeretném őt hívni. (A közönség szeretné, ha megakadályozná az elmenetelét.)

2:29
Rain: Köszönöm.


Angol fordítás 화니@rain-cloud.co.kr


Április 9-én a katonai rádió DJ radiojumam adásában vendégszerepelt:


DJ radiojumam adásában szórakoztatta kb. két órán át a hallgatóságot a PR-katonákkal együtt, akik között most ebben a szerepben Rain volt az újonc. Stephe Thornton, a Cloud USA szerkesztője Amerikában élőben hallgatta az adást, az ő élvezetes beszámolóját idézem ide:

Tényleg nagy élmény volt ma reggel kávézás közben Raint hallgatni.  A Friends FM rádió DJ Radiojumam  adásában volt vendégszereplő Rain egy fényes és korai atlantai reggelen (7-kor), amikor amikor a nemzetközi dátumvonalat átlépve, Szöulban már hétfő este 8 óra volt.
A katonai adó egy sor Park Hyo-shin dalt játszott először, amelyeket mindig szívesen fogadunk. PHS lágy hangja tényleg mindig átmelegíti a szívedet - az az ember tényleg tud énekelni. Aztán a DJ üdvözölte a műsor hallgatóit és még jobban bemelegített minket Michael Jackson "Hold My Hand"-jével (amelyben Akon közreműködik). Hű.
A STELLAR nevű k-pop lányegyüttes következett, akik a katonai csapatok számára a DEMA által szervezett Consolatory Train program legújabb tiszteletbeli nagykövetei. Milyen imádnivaló fiatal hölgyek! Bár nem beszélek folyékonyan koreaiul, de a személyiségük átsugárzott az éteren. 
És aztán, fél óra múlva, a sas, akire vártam, lecsapott. A mi katonafiúnk betört a helyszínre. Nem lehetett eltéveszteni Ji-hoon nyugodt, boldog hangjának ismerős hangszínét. Kim Jae-wook és Im Ju-hwan ott voltak vele.
Másfél óra telt el nevetéssel, izgatott fecsegéssel, és amint Rain belemerült az interjúba, a négyük között egyértelműen érezhető bajtársiasságban. Egyszercsak az egyik srác még tovább lendített a hangulaton, amikor Rain dalát, az I Do-t adta ehhez a keverékhez. Vidámságos :) Amikor radiojumam Rain Love Songjával zárta az adást, megtapsoltam. Micsoda remek mód Rainre irányítani a figyelmet!
Ha majd készül egy fordítás, azt majd kedves rajongók, azonnal feltesszük ide nektek. Addig is ez a bejegyzés szigorúan a füleknek szól. Élvezzétek!

— Stephe @cloudusa.wordpress.com / CloudUSA.org
(All audio clips credit source: Friends FM / courtesy of ratoka @YT)


















Szerző: Harudo11

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése