Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN KRÓNIKA: 2017.01.22.



FELTÖLTÉS ALATT



6:00 PM - 12:10 AM KE629 Seoul - Denpasar

Rain és Kim Tae-hee az előzetes bejelentéseknek megfelelően ma indult nászútra. A pár a sokéves kapcsolat ellenére legelső alkalommal lépett közösen nyilvánosság elé, melyet a kiéheztetett média elképesztő izgalommal fogadott. A repülőtér zsúfolásig megtelt fotóriporterekkel és operatőrökkel, akiknek vakuvillogtatása hosszú ideig tartó vakító fényjátékot rendezett az épületben. Rain, bár az épületen kívül még látszott az arcán egy kis feszültség, kedvesen ölelve és védve kísérte feleségét, akinek alig engedte el a kezét. A testőröket maguk mögé hagyva, Balira már sokkal inkább hétköznapi párként érkeztek meg, a csomagokat ugyanúgy cipelte Rain, mint bármelyik férfi tenné azt az utazás során. Bár rajongókból itt sem volt hiány :)




Rain & KTH arrived at Ngurah Rai International Airport Bali, Indonesia



https://www.instagram.com/p/BPlBjDThcOo/





DISPATCH
http://www.dispatch.co.kr/651648






[현장포토] “나! 김태희의 남자”…비, 소박한 결혼반지

기사입력/수정 : 2017-01-22 07:10 오후


 




[Dispatchㅣ인천공항=정영우기자] 비·김태희 부부가 발리로 신혼여행을 떠났다.

비·김태희 부부가 22일 오후 5시 15분 인천공항에 등장했다. 신혼 여행지인 인도네시아 발리로 출국하기 위해서다.

이날 비는 결혼 반지를 착용했다. 천주교 묵주 반지를 연상케 하는 디자인이 눈길을 끌었다. 김태희 역시 결혼반지를 끼고 행복한 표정을 보였다.

한편 비·김태희 부부는 지난 19일 백년가약을 맺었다. 서울 종로구 가회동 성당에서 혼배 미사를 드리고, 비공개 결혼식을 치렀다.




맞잡은 두 손



“네 번째 손가락 돋보이죠?”




“우리, 행복해요”













https://stars.udn.com/star/story/10089/2245909


https://www.instagram.com/p/BPlApGWgUYx/

https://www.instagram.com/p/BPk1gdTgVdf/




YONHAP NEWS AGENCY
http://english.yonhapnews.co.kr/kwave/2017/01/22/3001000000AEN20170122004000315.html


Rain, Kim Tae-hee leave for honeymoon in Bali

2017/01/22 18:12

SEOUL, Jan. 22 (Yonhap) -- The newlywed top celebrity couple Rain and Kim Tae-hee left for their honeymoon in Bali on Sunday.

On Thursday, the 34-year-old singer and the 36-year-old actress married at Seoul's Gahoe-dong Catholic Church amid considerable attention from media and fans at home and abroad. But only a select group of relatives and friends were invited to the low-key ceremony.

The couple showed up at Incheon International Airport, tenderly holding hands and smiling brightly, at about 5 p.m. on Sunday.

"Thank you. We'll live well and happily," they briefly told reporters who were waiting at the airport. The stars then directly headed for the departure procedures area, guided by airport officials.

They are scheduled to return after a five-day stay on the Indonesian resort island.


Singer Rain and actress Kim Tae-hee speak to reporters at Incheon International Airport before leaving for their honeymoon in Bali on Jan. 22, 2017. (Yonhap)


 

Singer Rain and actress Kim Tae-hee pose for photos at Incheon International Airport before leaving for their honeymoon in Bali on Jan. 22, 2017. (Yonhap)


sshim@yna.co.kr
(END)





01
stardailynews
#비-#김태희, '한류 커플의 신혼 여행 출국길' 


















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése