Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN KRÓNIKA: 2017.01.03.

««« Előző nap



 MIT CSINÁLT RAIN EZEN A NAPON?


A Keith Studio Instagramra írt bejegyzése szerint hajnali fél héttől egész nap forgatták az új zenés videót Incheonban. A bejegyzés 4-én született (l. a holnapi napnál), így azt is megtudtuk belőle, hogy a munka egyhuzamban másnap hajnali fél négyig tartott.





1.
MWAVE KPOP NEWS
http://mwave.interest.me/en/kpop-news/article/111405/rain-calls-out-to-fans-ahead-of-comeback-all-kpop-news


 



Rain Calls Out to Fans Ahead of Comeback

2017.01.03 11:00 Mwave Susan Min


Artist Rain has called out to his fans ahead of his comeback.


 



On January 2, Rain shared a black and white image of himself through his personal Instagram. Along with the image, Rain wrote, "Okay...My Clouds now let′s #GetTogether #Unite #ShowMe #WorkHard #Power #IfYouDont #IllBeMad."

The new album will mark Rain′s first release in 3 years since the release of Rain Effect in 2014.

Meanwhile, Rain, who is making a comeback on January 15, recently released the album image for is upcoming album.

Photo credit: Rain Instagram



2.
KPOP HERALD
http://www.kpopherald.com/view.php?ud=201701031526016546234_2







Rain exudes class
Updated : January 03 2017



(R.A.I.N. Company)


South Korean singer and actor Rain unveiled the jacket image for his new album Monday.

His agency, R.A.I.N. Company, updated their official website with the jacket image, titled “The Best Gift Ever.”

Rain is shown wearing a black fedora with a large black feather, posing against a dark background, bringing out his masculinity.



(R.A.I.N. Company)

After a three-year hiatus, the artist is returning to the stage on Jan. 15. Before his comeback, Rain plans to release teaser, behind-the-scenes and choreography videos, while also making appearances on variety shows. He is set to meet with fans via Naver’s V app, as well. 
The new album comes as the first release since he set up his own agency.

By Jie Ye-eun (yeeunjie@heraldcorp.com)


3.
SOOMPI
https://www.soompi.com/2017/01/03/rains-confirms-collaboration-psy-squall-tour-singapore/

 





Rain Confirms Collaboration With PSY During “The Squall” Tour In Singapore




The King of K-pop, Rain, was in Singapore last week for the last leg of his Asia tour “The Squall.”

During his pre-concert press conference at the Resorts World Sentosa, the suave actor talked about his upcoming album that will be released in two weeks. An interesting collaboration which fans can look forward to is an R&B ballad produced by PSY. The album will also be available in Mandarin for those who want to hear a different rendition of his songs.




Rain also shared other upcoming plans in the new year, including a Chinese drama with f(x)’s Victoria and a new movie in the works. When asked about his experience acting with Victoria, Rain smiled and added that she was a really active and lovely girl.





2017’s set to be an exciting year ahead for fans. Be sure to catch Rain in his first Chinese drama “Diamond Lover,” premiering Monday, January 9th on Viki!

Thank you to Faith & D Entertainment for inviting us to cover the event!

Header photo credit: StarSpeed Entertainment








MENTHOLATUM


Credit 曼秀雷敦中国官方微博
https://world.tmall.com/item/537174369488.htm?id=537174369488&spm=a310v.4.88.1&skuId=3206284191464

#抗霾保卫战# 雾霾袭城,做好深度清洁是克服危“肌”第一步!推荐型男使用保湿活力洁面泡沫,丰富绵密泡沫,轻松带走油脂污垢。女生可使用含三重抗污染配方的卵肌去角质洁面乳,减少污染物黏附,温和洁净并形成保护屏障。现在就为肌肤抗衡城市污染→



 







































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése