Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN NAPTÁRA: 2016.06.29.

««« Előző nap



MIT CSINÁLT RAIN EZEN A NAPON?


Nincs információ.




RAIN COMPANY


Bejelentették Rain utazásának időpontját. Az Endless August forgatására indul Sanghajba június 30-án a 16:15-kor induló járattal a Gimpo repülőtérről.






PRIVATE LIFE


Az állandó megfigyelők fotóiból tudtuk meg, hogy Rain nagyobbik kutyája, Sarang megsérült az előző este. Ebből azt is sejthetjük, hogy Rain utazás előtti ideje nem igazán telt nyugalomban.


Cr: cheongdamstay Weibo






Kinagyítva a fenti képről:





ENDLESS AUGUST


Egyre több információ jut el hozzánk is a sorozatról, bár néha még elég ellentmondásosak. A forgatás július 3-án kezdődik, és a sajtótájékoztatót július 6-án fogják tartani.



A sorozat 1-5. részének forgatókönyve:


 





A koreai média is hírül adta Rain új szerepét:



NATE NEWS
http://news.nate.com/view/20160629n36687




 
 
비-빅토리아, 中 드라마 '팔월미앙' 로맨스 랑데부
TV리포트원문 기사전송 2016-06-29 17:05
 




[TV리포트=박설이 기자] 가수 선후배인 비(본명 정지훈)와 빅토리아가 중국 드라마에서 만난다.

중국 현지에 따르면 비와 빅토리아가 남녀 주인공으로 출연을 확정한 드라마 '팔월미앙'은 오는 8월부터 본격적으로 촬영에 들어간다. 이에 앞서 7월 초 제작발표회 등을 진행해 제작을 공식화할 예정.

드 라마 '캐럿연인'으로 중국 브라운관에 성공적으로 진출한 비는 남자 주인공 팔월로, 중국에서 드라마와 영화를 오가며 연기자의 입지를 확고히 한 빅토리아는 여주인공 미앙으로 분한다. 한류 스타와 대륙 여신의 만남으로 벌써부터 중국 시청자들의 관심이 뜨겁다. 중국의 청춘 스타 푸신보도 주연으로 합류한 것으로 알려졌다.

동명의 소설을 원작으로 한 드라마 '팔월미앙'은 중국 상하이와 캐나다 밴쿠버를 무대로 전생과 현세를 오가며 펼쳐지는 남녀의 로맨스를 그린 멜로 드라마로, 이국적인 분위기에서 그려내는 아름다운 로맨스로 중국 시청자들의 마음을 사로잡을 예정이다.

박설이 기자 manse@tvreport.co.kr / 사진=TV리포트 DB


























































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése