Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN NAPTÁRA: 2016.06.26.

««« Előző nap
Következő nap »»»



MIT CSINÁLT RAIN EZEN A NAPON?


Nincs információ.




ENDLESS AUGUST


Érkeznek az első hírek az új kínai sorozattal kapcsolatosan. A Weibo mai egyik bejegyzése szerint a sorozat forgatása július közepétől októberig fog tartani, és 80 rész készül. Mivel az eredeti történet egy novella, a filmváltozatot jelentősen meghosszabbították. Úgy tűnik a szövegből, mintha az 1-40. rész az irodalmi műhöz írt előtörténet lenne, és a második 40 rész épül az eredeti munkára. A történet alaptémája változatlan, a szerelem lényegéről, okáról és hatásáról való gondolkodás áll a középpontban, és az a kérdés, hogy lehet-e két ember eleve egymásnak rendelve. Külön kiemelik a sorozathoz összeállt erős zenei produkciós csapatot. (l. még az április 25-i bejegyzést)




Credit: 青春小说影视剧透社
http://weibo.com/yongtvshow?is_all=1#_rnd1466952376201

今天 19:08 来自 iPhone 6 Plus

【新剧定角】电视剧#八月未央#7月底开机, 主演阵容已确定由#Rain郑智薰# 饰演男主角八月,#宋茜# 饰演女主角未央,更有众多当红鲜肉加盟本剧。在剧版《八月未央》中,将打造一个异国双城、前世今生的概念,剧情讲述男女主人公的前史,从上海到温哥华,两 个国家两个城市不同的气质,同时也有前世今生的概念,这个戏从头到尾探讨的话题是:什么是爱,什么是因果;而这两个人是命中注定的恋人,这也是安妮宝贝原 著中的精髓,是她一直在探讨的问题。

作为华语OST天后的张靓颖此次将担当《八月未央》的音乐总监,与音乐指导赵英俊,著名歌手、音乐制作人王铮亮将共同打造《八月未央》最强音乐制作团队。


 



 





Anni Baobei három novelláját tartalmazó kötet





PRIVATE LIFE


A bulvár állítólag már megint tud mindent, nyilván ott volt, szaglászott, csak éppen egy nyamvadt fotót nem sikerült összehozni most sem. Na ne....


1.
SPORTS DONG A
http://incrediblerain.blogspot.hu/2016/06/rain-naptara-20160626.html



 


비♥김태희 생일 데이트 ‘둘만의 시간’

입력 2016-06-27 06:57:00



가수 겸 연기자 비가 교제 중인 배우 김태희와 뜻 깊은 생일을 보냈다.

25일 34번째 생일을 맞은 비는 생일 전날 여자친구인 김태희를 만나 즐거운 시간을 함께했다. 비는 최근까지 이어진 월드투어 ‘더 스콜’ 공연으로 해외에 체류하는 시간이 길었고, 김태희 역시 광고촬영 등으로 해외 일정이 많아 두 사람이 자주 만나지는 못했던 것으로 알려졌다. 관심을 모았던 5월 제주여행도 어렵게 시간을 냈던 것으로 전해졌다. 그런 두 사람이 비의 생일을 기념해 24일 둘만의 시간을 마련, 함께 식사를 하는 등 시간을 함께 보냈다.
비는 7월1일부터 중국에서 현지 드라마 ‘팔월미앙’ 촬영을 시작해 앞으로 약 3개월간 작품에 매달려야 하는 상황이다. 캐나다 몬트리올 등 해외 로케도 예정돼 있는 강행군이다. 이날 생일 데이트가 두 사람에겐 더욱 뜻 깊을 수밖에 없었다. 꾸준히 제기되는 결혼 임박설에 두 사람은 “때가 되면 알려드리겠다”며 조심스러운 입장을 보이지만, 여전히 아름답게 사랑을 키워가고 있다.

한편 비는 25일 생일을 맞아 소속사 직원들을 포함해 ‘더 스콜’ 투어를 함께 한 댄서 등 스태프 20여명과 조촐한 생일파티를 벌였다. 서울 청담동의 소속사 레인컴퍼니 인근 생맥줏집에서 늦은 시간까지 술잔을 기울였다. 앞서 18일 열린 중국 베이징 콘서트에서 관객의 깜짝 생일축하를 받기도 했다.

김원겸 기자 gyummy@donga.com



2.
HANCINEMA
http://www.hancinema.net/rain-and-kim-tae-hee-quality-time-96021.html






Rain and Kim Tae-hee, quality time

2016/06/26

Singer and actor Rain and his girlfriend Kim Tae-hee spent a meaningful birthday.

Rain who turned 34 on the 25th, had a good time with his girlfriend Kim Tae-hee. He was abroad for a long time because of his world tour and Kim Tae-hee was busy with her advertisements so they weren't able to get together for a while. The trip to Jeju Island in May was also a tough one to fit their schedules. This time, they got together on the 24th to celebrate 'Rain"s birthday.

Rain is going to be busy for the next 3 months making a Chinese drama. He has to travel Montreal, Canada and other locations continuously. So this dinner date was a meaningful one. Rumors of their marriage keeps coming and going but all they have to say is that they will make an official announcement later.

Meanwhile, Rain had a small birthday party with the staff and dancers of his world tour on the 25th. They drank until late at a nearby bar. Also, previously at his concert in Beijing, the audience prepared a surprise birthday party for him.



Rain és Kim Tae-hee, hasznos időtöltés
Az énekes-színész Rain és a barátnője, Kim Tae-hee jelentőségteljes születésnapot töltöttek együtt.

Rain, aki 34 éves lett 25-én, kellemes időt töltött a barátnőjével, Kim Tae-hee-vel. A világturnéja miatt hosszú ideig külföldön volt, és Kim Tae-hee is el volt foglalva a reklámjaival, így egy ideje nem tudtak találkozni egymással. A májusi jejui utazást is nehezen illesztették a programjukba. Ez alkalommal 24-én voltak együtt, hogy megünnepeljék "Rain" születésnapját.

Raint a következő három hónapban leköti egy kínai dráma forgatása. Folyamatosan utaznia kell Montreálba, Kanadába és más helyszínekre. Ezért ez a vacsorázós randi jelentőségteljes volt. A házasságukról szóló pletykák folyamatosan jönnek-mennek, de ők csak annyit mondanak, hogy majd később tesznek hivatalos bejelentést.

Eközben Rain 25-én egy kis születésnapi partit rendezett a munkatársaival és a világturnéja táncosaival. Egy közeli bárban ittak késő éjszakáig. Úgyszintén az előző koncertjén Pekingben a rajongók készítettek egy meglepetés születésnapi partit a számára.






































































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése