Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN NAPTÁRA: 2016.05.01.

««« Előző nap                                                                                                                                                  Következő nap »»»



MIT CSINÁLT RAIN EZEN A NAPON?



Nincs információ.





MÉDIA


HANCINEMA
http://www.hancinema.net/photos-song-joong-ki-vs-rain-skajan-battle-94061.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter





[Photos] Song Joong-ki VS Rain, Skajan battle
2016/05/01
 





This year's 'it' fashion item is the Skajan. Skajan is everywhere on the 'new items' list from luxurious brands to casual ones.

Skajan fabricates too. Latest Skajan items come with embroidered patterns on thin silk or satin. These are perfect for days with big temperature gaps.

Song Joong-ki and Rain put on the same Skajan items in the May issue of Bazaar and Cosmopolitan.

- What piece of clothing?

The jacket they are wearing is embroidered with a crane and flowers. It has a Japanese vibe to it and the collar is finished with a touch of Chinese. There's no zipper but instead, buttons and the price is 4,715,000 won.

- Song Joong-ki?

He is full of charisma. He's wearing dark blue pants with a light Skajan jacket to match. His hair is pulled back and his eyes are glaring at the camera.

- Rain?

He is shocking. He is wearing the same print up and down. His shorts stop just above his knees and his body can be seen through the slightly parted Skajan jacket. He's wearing a white pair of slip-ons.

- Same outfit, different feel

Song Joong-ki tried for a different look from the drama. He became a macho man with the fancy Skajan print.

Rain also tried for a new look by matching shorts to his Skajan. Not everyone can do that. Rain added 'strong' to 'strong with his two-block hair cut and fierce eyes.






Magyar fordítás
Fordította: Harudo11


[Fotók] Song Joong-ki vs. Rain Skajan csata


Az idei divat "nagy ő" darabja a Skajan. A Skajan mindenhol ott van az "újdonságok" listáján a luxusmárkáktól a hétköznapi öltözetekig.

A Skajan gyártó is. A legújabb Skajan termékek vékony hímzett selyemből vagy szaténből készülnek. Ezek tökéletesek a nagy hőingadozású napokra.

Son Joong-ki és Rain ugyanazt a Skajan darabot viseli a Bazaar és a Cosmopolitan májusi címoldalán.

- Milyen ruhadarab is ez?

A kabátra, amely rajtuk van, darut és virágokat hímeztek. Ez japán hangulatot kölcsönöz nekik, és a gallér végül hozzátesz egy kínai érintést. Nincs cipzár, helyette gombokat használtak, az ár pedig 4.715.000 won. [~4.140 USD vagy ~1.123.000 HUF]

- Song Joong-ki?

Karizmával telt. Sötétkék nadrágot visel, melyet a világos Skajan felsőhöz párosított. A haja hátrafésülve, beletekint a kamerába.

- Rain?

Ő sokkoló. Ugyanolyan mintás felsőt és nadrágot visel. A sortja éppen a térde felett véget ér és a teste áttűnik az enyhén szétnyíló Skajan felsőrészen. Fehér bebújós cipőt vett fel hozzá.

- Ugyanaz a ruha, különböző érzet

Song-Joong-ki megpróbált a drámáétól eltérő megjelenést mutatni. Egy machó férfivá vált a divatos Skajan mintával.

Rain ugyancsak egy új megjelenést próbált ki a short és Skajanja párosításával. Nem mindenki képes erre. Rain további "erővel" járul hozzá az elválasztott frizurájának és vadító tekintetének erejéhez.



























    




































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése