Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN NAPTÁRA: 2016.02.12.

««« Előző nap                                                                                                                                                  Következő nap »»»



MIT CSINÁLT RAIN EZEN A NAPON?

Nincs információ, valószínűleg a Come Back, Mister forgatásán dolgozott.




via manloverain8
Rain In Brisbane Making Film_Queensland, Australia
(a dátum nem biztos)








MÉDIA




《回來吧大叔》Rain吳漣序初見 尷尬相擁
2016年2月12日 星期五09:22


SBS TV最新水木劇《回來吧大叔》製作公司公開了一組主演Rain和吳漣序的劇照,兩人初次見面就來了個親密接觸。

劇中,Rain飾演的李海俊是一位40多歲的百貨店萬年課長,過勞死之後以30多歲精英暖男店長的身份重生。 吳漣序飾演的韓奇卓原本是組織老大出身的廚師,重生之後的身份是一名絕世美女洪蘭。

公開的照片中,Rain靠在柱子上,表情陰險地雙手抱住吳漣序的腰。 吳漣序一臉驚訝,被Rain抱在懷裡卻使勁往後撅著屁股,十分搞笑;Rain看起來也十分慌亂,表情尷尬、肢體僵硬。

這一幕是1月18日在首爾市江南區某酒店拍攝的。 根據劇情,吳漣序飾演的洪蘭險些摔倒,Rain飾演的李海俊扶了她一把。 這是兩位演員第一次合作,一見面就表現出了對表演的高度熱情。 二人在開拍前與導演反復討論和嘗試動作,只為找到最好笑又最自然的方式。

正式開拍後,兩位演員更是不辭辛苦反復拍攝了20多次同一個場面,不顧形象地詮釋出各種搞笑的pose,讓現場的工作人員都哈哈大笑。

《回來吧大叔》講述了各位主角從陰間返回人世、以完全相反的身份重生的故事,將於2月24日晚10點首播。 成善楷/文 版權所有 韓星網 禁止轉載 













2.
KPOP FIGHTING




Rain and Oh Yeon Seo have an awkward first meeting on ‘Please Come Back, Mister’

Upcoming SBS TV Wed-Thu drama ‘Please Come Back, Mister’ has released a new set of stills featuring Rain and Oh Yeon Seo who have skinship at just their first meeting.

Rain takes on the role of Lee Hae Joon who is a good-looking man working as a section chief in the women’s apparel section of a department store, when he gets possessed by the spirit of Kim Young Soo (Kim In Kwon) who was worked to death.

Meanwhile, Oh Yeon Seo plays a beautiful woman named Hong Nan, but she gets possessed by the spirit of tough mafia guy Han Gi Tak (Kim Su Ro).

In the stills, Rain is seen leaning on the pillar, while he awkwardly holds Oh Yeon Seo at the waist level. Oh Yeon Seo meanwhile looked surprised, and actually raised her hips even further after getting held by Rain, and it made for a comical sight. Rain is seen looking really flustered at the whole situation with an awkward expression, and looking really stiff.

This particular scene was filmed at a Seoul hotel on January 18th, and the scene required Lee Hae Joon to save Hong Nan from falling. This was the first time that the two were working together, and they reportedly showed great enthusiasm as they met. The two also actively discussed the scene over and over again with the director prior to filming, just so that they could make it as funny and natural as possible.

When filming got underway, the two didn’t mind the fatigue as they filmed the scene for than 20 times. They also tried their best to make all kinds of comical poses, and it left many filming staff laughing at their antics.

The drama is based on the Japanese novel Tsubakiyama Kacho no Nanokakan by Jiro Asada, and will tell the comedy human story of several people getting revived for a limited time after dying, and will premiere on February 24th at 10PM (KST).

By: Alvin

Magyar fordítás:
Fordította: Harudo11

Rain és Oh Yeon Seo kínos első találkozása a 'Please Come Back, Mister'-ben

Az SBS TV következő szerdai-csütörtöki drámája, a 'Please Come Back, Mister' kiadott egy új sorozat állóképet, amelyen Rain és Oh Yeon Seo látható, amint éppen az első találkozásukkor érintkezésbe kerülnek.

Rain Lee Hae Joon szerepét viszi, aki egy áruház női ruházati osztályának jóképű dolgozója, amikor megszállja Kim Young Soo (Kim In Kwon) szelleme, aki halálra dolgozta magát.

Emellett Oh Yeon Soo egy Hong Nan nevű gyönyörű nőt játszik, de őt is megszállja egy kemény maffiózó, Han Gi Tak (Kim Su Ro) szelleme.

A képen Rain egy oszlopnak támaszkodik, miközben derékmagasságban esetlenül tartja Oh Yeon Seo-t. Eközben Oh Yeon Seo meg van lepve,  és valójában egyre távolabbra tolja a csípőjét Raintől, miközben az tartja őt, és ez a látványt nagyon viccessé teszi. Rain furcsa arckifejezéssel, felajzva nézi őt az egész helyzet során, és mereven bámulja őt.

Ezt a bizonyos jelenetet egy szöuli szállodában forgatták január 18-án, és az volt a jelenet utasítása, hogy Lee Hae Joon óvja meg Hong Nant az eleséstől. Ez volt az első alkalom, hogy ők ketten együtt dolgozta, és állítólag nagy lelkesedéssel találtak egymásra. Mindketten élénken újra és újra tárgyaltak a rendezővel a forgatás előtt, mindezt azért, hogy mindent olyan mulatságosan és természetesen csináljanak, ahogy csak lehetséges.

A forgatás során egyikük sem törődött a fáradtsággal, pedig a jeleneteket vagy hússzor felvették. Ugyancsak beleadtak mindent, hogy a legviccesebb pózokat adják elő, és a bohóckodásukat a stáb tagjai sem bírták ki nevetés nélkül.

A dráma a japán Jiro Asada Tsubkiyama Kacho no Nanokakan című regényének alapján készül, amely egy humánus történetet mesél el olyan emberekről, akik a haláluk után egy kis időre újraszülethetnek, a bemutató február 24-én 10 órakor (KST) lesz.




COME BACK, MISTER


1.
PD NOTE (2)


















2.
PD NOTE (3)  - VALENTINE NAPI KÜLÖNKIADÁS







 


























Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése