Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN NAPTÁRA: 2015.07.09.

««« Előző nap                                                                                                                                                  Következő nap »»»




HÍR


1.
RAIN KÍNAI PROGRAMJA

Közzétették Rain kínai tartózkodásának programját:

7/11 Diamond Lover》esemény Xiamenben (Amoy)
7/12 Diamond Lover》poster shooting
7/13 Diamond Lover》14:00 sajtótájékoztató Pekingben (浙江卫视Zhejiang TV Broadcasting Press
                                     Conference)
7/14 Diamond Lover》10:00 sajtótájékoztató Hefeiben (安徽卫视Anhui TV Broadcasting Press
                                     Conference)

Credit Scorpiolabi Bi, Cloud Japan



2.
SAJTÓTÁJÉKOZTATÓK

Megjelent a 14-i Hefeiben tartandó sajtótákoztató plakátja, mely szerint ottani idő szerint 10:00 órakor kezdődik az esemény.

夏日要high,#畅快去爱#7月14日上午10点#克拉恋人#主演#唐嫣##rain##罗晋##迪丽热巴#与你相约合肥大剧院!转发本条微博,关注并@追剧小兵 @三金牌三金片 @安徽卫视 ,参与#畅快去爱#话题互动,赢取发布会现场门票!@安徽卫视剧乐部 @安徽卫视粉丝网微博 @唐嫣粉丝团地盘 @罗晋后援会 @电视剧-克拉恋人






PRIVATE LIFE


Rain elindult Kínába, a Diamond Loverrel kapcsolatos promóciós rendezvényekre. A felvételek a Gimpo repülőtéren készültek.









































Megérkezés Peking nemzetközi repülőterére:
































A Cloud China gyönyörű csokra, amellyel Raint várták :)



Credit @花语心语风声-Rain



















FELLÉPÉS


MUSE DRESS (GODDESS NEW CLOTHES) CHINESE FASHION VARIETY SHOW

A Diamond Lover promócióját megelőzően Rain részt vett ebben a műsorban, melynek a felvételei történtek ezen a napon. A hírek szerint a műsor augusztus 1-én kerül adásba.


Fancam: http://www.tudou.com/programs/view/bVWhqyvqnfM/?FR=LIAN









































MÉDIA


THE KOREA HERALD

Forrás: http://kpopherald.koreaherald.com/view.php?ud=201507091436578215219_2


Rain shows off his airport outfit en route to Beijing
Updated : July 09 2015
 
Rain spotted at Incheon International Airport (OSEN)

Korean singer and actor Rain drew the media spotlight Thursday as he made his way to Incheon International Airport to fly to China.

He was headed to Beijing to promote Chinese TV drama “Diamond Lover,” in which he plays a lead role alongside actress Tiffany Tang.

In the snap, he looks stylish in his charcoal gray linen shirts over tight-fitting white trousers. He also sports gingham slip-on sneakers and mirrored sunglasses to spice up his monotone outfit.

The actor finished filming all 40 episodes of the drama last year, shooting at several locations including China’s Shanghai, Suzhou and Kunshan and Korea’s Seoul.

Rain(left) and Tiffany Tang (Diamond Lovers' Weibo)

In the drama, Rain plays Xiao Liang, the CEO of a top jewelry retailer, who falls in love with a woman who has her life completely turned around after she had plastic surgery.

The drama “Diamond Lover” will hit the airwaves in China from July 22.

By Ko Ji-seon (jiseonko@heraldcorp.com)

Magyar fordítás
Fordította: Harudo11

Rain bemutatta repülőtéri megjelenését útban Peking felé

A koreai énekes és színész Rain magára vonta csütörtökön a média reflektorfényét, amint útnak indult az Incheon repülőtéren, hogy Kínába repüljön.

Peking felé tartott, hogy promótálja a Diamond Lover című kínai tévésorozatot, amelyben a főszerepet játssza Tiffany Tang színésznő mellett.

A felvételeken rendkívül elegánsan mutat a grafitszürke lenvászon ingjében, melyet a testhezálló fehér nadrág felett viselt. Ugyancsak sportos, aprómintás bebújós sportcipővel és egy tükröződő napszemüveggel fűszerezte az öltözék monotóniáját.

A színész tavaly befejezte az összesen 40 részből álló sorozat forgatását, melyeket különböző helyeken vettek fel, melyek között volt a kínai Sanghaj, Suzhou és Kunshan, valamint a koreai Szöul.

A drámában Rain Xiao Liangot játssza, egy vezető gyémántkereskedő cég vezérigazgatóját, aki beleszeret egy nőbe, akinek az élete teljesen megváltozik, amikor kiderül, hogy plasztikai műtéten esett át.

A Diamond Lover július 22-én kerül a csatornák műsorára.



PRIVATE LIFE

Látható, hogy Rain még két helyszín között közlekedve is szolgálatban van :)


Credit @桃子小姐_Rain智薰 weibo







DIAMOND LOVER


4. TRAILER


《克拉恋人》曝片花罗晋迪丽热巴 Diamond Lover TRAILER #4 Di Li Re Ba
http://www.youtube.com/watch?v=a1Gmh-5pdxc







Credit _N無限N_ weibo









































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése