Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN NAPTÁRA: 2015.06.08.

««« Előző nap                                                                                                                                                  Következő nap »»»



RAIN INSTAGRAM / TWITTER


Credit: rain_oppa / @29rain
Forrás: https://instagram.com/p/3qVTWTpSiK/
 

아~ ㅠ #사랑이 #미용 #아부지가 #왜 #불쌍해 - írta a kép mellé Rain, ami annyit tesz, hogy
Á, ㅠ, #Sarang #kozmetika #apuci #miért #szerencsétlen
  





A táblán ez a felirat olvasható: Ő már elég nagy, lehet, hogy megharap, ezért ne gyere közelebb! 

A twitteres bejegyzések szerint Baekga is említette, hogy szegény Sarang az utóbbi időben kissé idegesebben reagál a látogatók állandó zaklatására, mivel mindenki simogatja, játszani akar vele vagy fényképezkedni akkor is, amikor ezekhez szegény kutyának éppen semmi kedve. Hiába, ez a népszerűség átka, amelyben Rain hozzátartozóinak is osztozniuk kell...



INSTAGRAM / TWITTER

1.
Credit: wantan0625
Forrás: http://instagram.com/p/3qgIFJtdDF/

Rain a CDL előtt





2.
Credit armiyam
Forrás:






MÉDIA


1.
INSIGHT.CO.KR

Forrás: http://www.insight.co.kr/view_news.php?ArtNo=23394



‘YG 패밀리’ 파티에 총출동한 스타들 (영상)

06/08/2015 07:25pm


삼거리푸줏간 대망의 런칭파티
http://www.youtube.com/watch?v=6zZ2wQsJ8rU


via 삼거리푸줏간 3geori_butchers /Youtube
YG 수장 양현석이 주최한 파티에 유명 스타들이 참석해 축하의 인사를 건넸다.

8일 삼거리푸줏간 공식 유튜브 채널에는 런칭파티 행사에 참석한 스타들의 모습이 담긴 영상이 소개됐다.

가수 이선희, 비 등 방송에서 얼굴을 자주 비추지 않은 스타들의 모습에 팬들은 반가운 마음을 드러냈다.
via 삼거리푸줏간 3geori_butchers /Youtube

이날 비가 이서진, 이승기와 반가운 인사를 나누는 모습도 포착돼 눈길을 끌었다.

뿐만 아니라 하정우, 이승연, 고소영 등 많은 배우들도 즐거운 파티에 모습을 드러냈다.

한편, 지난 4일 런칭파티 전 마련된 자리에는 지누션, 위너, 악동뮤지션, 이하이 등 YG 패밀리가 총출동한 모습이 공개돼 화제를 모았다.

최희나 기자 heena@insight.co.kr

Angol fordítás: 

2.
SOOMPI

Forrás: http://www.soompi.com/2015/06/08/rain-ha-jung-woo-lee-seung-gi-and-more-join-yang-hyun-suks-restaurant-launching-party/

Rain, Ha Jung Woo, Lee Seung Gi, and More Join Yang Hyun Suk’s Restaurant Launching Party

JiwonYu June 8, 2015 

 

Hard-to-see stars like Rain, Ha Jung Woo, and more joined YG Entertainment‘s Yang Hyun Suk during his launching party of his new restaurant, adding to the other artists and YG family members that came to the party on June 4!

3GeoriButchers uploaded on its official Youtube channel a clip of some of the stars who attended the party, showing Rain, Ha Jung Woo, Lee Seung Gi, Lee Seo Jin, Go So Young, and more.

[Video]

It’s great to see so many stars supporting Yang Hyun Suk’s new restaurant!

Source (1)


Magyar fordítás
Fordította: Harudo11

Rain, Ha Jung Woo, Lee Seung Gi és mások is részt vettek Yang Hyun Suk éttermének megnyitó fogadásán

Olyan nehezen látható sztárok, mint Rain, Ha Jung Woo és még többen is feltűntek a YG Entertainmenthez tartozó Yang Hyun Suk új éttermének megnyitó partiján más művészek és a YG-család tagjai mellett, akik elmentek június 4-én a fogadásra.

3GeoriButchers feltöltött a hivatalos Youtube-csatornájára egy videót néhány sztárról, akik részt vettek a partin, láthatjuk Raint, Ha Jung Woo-t, Lee Sung Git, Lee Seo Jint, Go So Youngot és másokat.

Nagyszerű látni, hogy milyen sok sztár támogatja Yang Hyun Suk új éttermét!



DIAMOND LOVER


Credit @克拉恋人rain唐嫣
























Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése