Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN NAPTÁRA: 2015.05.06.

««« Előző nap                                                                                                                                                  Következő nap »»»




RAIN INSTAGRAM / TWITTER


Rain kis kuncogás kíséretében osztotta meg a fotót, talán legújabb, nem hétköznapi szerzeményéről :)


Credit: rain_oppa / @29rain
Forrás: https://instagram.com/p/2WLipdpSi-/?taken-by=rain_oppa

Kísérő megjegyzés: "Kkkkkk"




Nem sokkal később egy másik fotó is érkezett tőle, amelyhez csak talányosan három pontot ("...") írt kíséretképpen.





INSTAGRAM

1.
STYLISTMJ

Rain stylistja is megörvendeztetett bennünket egy fotóval a New Yorkban tartózkodó csapatról, amelyről úgy tűnt, hogy egy kis kikapcsolódást is beiktattak. Később kiderült, hogy mindez csak látszat, természetesen dolgoztak. A fotó a Maison Ladurée Soho előtt készült.

CREDIT stylistmj
Forrás: https://instagram.com/p/2WbTQ9BmcN/



2.
MAISON LADURÉE US

Credit: ladureeus
Forrás: https://instagram.com/ladureeus/

Mivel nemcsak kívülről nézték meg a helyet, így nemsokára a Maison Ladurée fotója is megérkezett, az alábbi szöveggel:

"Thank you @rain_oppa for your visit #ladureeus. It was such a pleasure meeting you and that you enjoy our #pastry and #macaron. Hope you could enjoy the #backyard next time. #rain #rain_oppa #rainbi #birain"

(Köszönjük, Rainnek a Ladurée US-ben tett látogatását. Nagy öröm volt a találkozás valamint hogy ízlett a pastry-nk és a macaronunk. Reméljük, hogy legközelebb már a kerthelyiségünket is élvezheti.)




3.

_SHARONPAK

Forrás: https://instagram.com/p/2WbvIrr4co/?taken-by=_sharonpak




Forrás: https://instagram.com/p/2WsPTCL4bG/?taken-by=_sharonpak





WEIBO


Credit @孙千卉Christina weibo

Egy újabb New York-i kép:






MÉDIA


1.
K-STAR NEWS


비, 화보같은 일상 공개 





2.
THE KPOP HERALD

Forrás: http://kpopherald.koreaherald.com/view.php?ud=201505061707325060904_2



Rain meets Julianne Moore, Chinese actresses at Met Gala
Updated : May 06 2015 


Korean singer-actor Rain attended the Met Gala in New York on Monday.

Rain met American-British actress Julianne Moore and Chinese actresses Li Bingbing and Fan Bingbing at the star-studded event. The singer-actor wore a white shirt and black tuxedo.
 

Singer-actor Rain (MCM)

This year's Met Gala was sartorially themed in line with the Costume Institute's exhibition "China: Through the Looking Glass," with several stars turning up in Far Eastern-inspired outfits.

The Met Gala is an annual fundraising event hosted by the Metropolitan Museum of Art’s Costume Institute. It is also one of the most closely-watched annual celebrations of fashion.

Rain attended the event to represent the German fashion company MCM, a premium brand in Korea.


Singer-actor Rain (right) with American-British actress Julianne Moore (MCM)

Rain (center) with Chinese actresses Li Bingbing (left) and Fan Bingbing (Weibo/MCM)

By Yoon Sarah (sarah356@heraldcorp.com)



REKLÁM


LAVIVA ICE TEA

Credit LAviva乐维饮冰果茶 weibo































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése