Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN NAPTÁRA: 2015.03.18.

««« Előző nap                                                                                                                                                  Következő nap »»»


HÍR


KOREOGRAFÁLÁS

1.
MWAVE

Forrás: http://mwave.interest.me/enewsworld/en/article/89483/rain-created-the-choreography-for-clcs-debut-title-song


Rain Created the Choreography for CLC′s Debut Title Song
2015.03.18 14:34 Newsen Lee Min Ji Translation Credit : Grace Danbi Hong


Cube′s new girl group, CLC, introduced its choreography.

On March 18, CLC held its debut showcase for first album, First Love, held at the AX-Hall in Kwangjin. There, the girls revealed that Rain choreographed their dance moves.



"The focal point of Pepe is the cuteness. The choreography for the chorus especially was created by Rain sunbaenim. The dance doesn′t come out in the music video. We′ll be showing it on stage, so look out for it."

CLC is the first girl group from Cube Entertainment since 4minute six years ago. CLC represents crystal clear, hoping to become a bright and shining crystal in the music industry with no changes.

The first mini album will be released on March 19.

Photo Credit: Newsen/Jung Yoo Jin

Magyar fordítás
Fordította: Harudo11

Rain készítette a koreográfiát a CLC címadó dalához

A Cube új lánycsapata, a CLC, bemutatta a koreográfiáját.

Március 18-án a CLC megtartotta a First Love, a debülásó albumuk bemutatását Kwangjinban, a z AX-Hallban. A lányok ott felfedték, hogy Rain koreografálta a táncmozdulataikat.

"A középpontban a Pepe kedvessége áll. A tánckar mozgását elsősorban Rain sunbaenim találta ki. A tánc nem jelenik meg a zenés videóban. Az a színpadon lesz látható, szóval nézzék meg ezért."

A CLC a Cube Entertainment első lánycsapata hat éve a 4Minute óta. A CLC azt jelenti hogy kristálytiszta, annak reményében, hogy változások nélküli fényes és csillogó kristállyá válnak a zeneiparban.

Az első minialbum március 19-én jelenik meg.


2.
ALLKPOP

Forrás: http://www.allkpop.com/article/2015/03/rain-revealed-to-have-choreographed-a-key-part-of-clcs-pepe-dance

Rain revealed to have choreographed a key part of CLC's 'Pepe' dance
March 18, 2015 @ 1:11 am

Are you looking forward to seeing CLC's "Pepe" choreography? You will be if you weren't before considering that Rain has created their 'point choreography' for their performances!

On March 18, CLC held their debut showcase at Acts Hotel in Seoul, performing "Pepe" and "First Love". At the showcase they revealed, "We have a cute 'point choreography'. Rain made it for us. It's not shown in our music video but you will be able to see it in our performances."

As CLC's sunbae in Cube Entertainment, it seems like Rain wanted to give his full support!

Their debut mini-album 'First Love' will have a total of five songs with the theme of falling in love and the sweet fluttering of the heart.

Their MV and mini-album will be released on the 19th and don't forget to watch out for their cute 'point choreography' when they start promoting on music shows this weekend!

Magyar fordítás
Fordatotta: Harudo11
Kiderült, hogy Rain koreografálta a CLC 'Pepe' táncának a fő elemeit
Várjátok már, hogy láthassátok a CLC Pepéjének koreográfiáját? Ha eddig nem tettétek, majd most fogjátok, hogy kiderült, Rain készítette a "kulcskoreográfiát" az előadásukhoz!

Március 18-án tartotta a CLC a bemutatkozó előadását Szöulban az Acts Hotelben, és a műsorban szerepelt a Pepe és a First Love. Az előadáson elmondták, "Van egy aranyos 'kulcskoreográfiánk'. Rain készítette nekünk. Ez nem látszik a zenés videónkban, de láthatjátok a fellépéseinken."

Mint a CLC sunbae-ja a Cube Entertainmentnél, úgy tűnik, hogy Rain a teljes támogatását szeretne nekik nyújtani!
A First Love c. mini-albumukon öt szám található, melyeknek témája a szerelem és a szív odaadó remegése.

A klipjük és a mini-albumuk március 19-én jelenik meg, és ne feledjétek megnézni a kedves koreográfiájukat, amikor megkezdik a hétvégén a promótálást a zenei showműsorokban!

DIAMOND LOVER


Credit 电视剧克拉恋人 weibo



REKLÁM

LOVO - újabb képek

Forrás: http://mp.weixin.qq.com/s?__biz=MzA5NjI0MzAxNA==&mid=203951851&idx=1&sn=e9097c9d6adb555a337f13dd3d6bc467#rd



呼风唤Rain】LOVO携手Rain联合打造专属床品,全网独家首发!

2015-03-18 LOVO家纺 LOVO家纺

LOVO携手Rain联合打造“迷彩”专属床品
全网独家首发!

久等了的云亲们,请平复下此刻的心情!~
Rain专属“迷彩”床品终于和大家见面啦~
小编,一定言而有信,必须给可爱的云亲们谋福利!
这可全网独家首发哦~
关注微信的云亲们有福啦!!
赶紧上LOVO家纺的官网:http://www.lovo.cn
(长按上方链接,全选-拷贝-在游览器中打开)
或者点击下方“阅读原文”

男神Rain!今晚约你,你来吗?










Rain természetesen a márka termékeit forgalmazó összes felületen jelen van.

TMALL

Forrás: http://detail.tmall.com/item.htm?id=43830834325&spm=a310v.4.88.1




















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése