Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN KRÓNIKA: 2013.08.02.

««« Előző nap                                                                                                                                                  Következő nap »»»



Ha Rainnek esetleg nem lenne elég elviselni mindazt, ami a szakmai és a személyi hitelessége körül zajlik a médiában és a közvélemény hektikus vitáiban, akkor most is akadtak néhányan, akik gondoskodtak arról, hogy a magánélete se legyen egy pillanatig se nyugalomban (annak tiszteletben tartásáról már nem is szólva).

Abban a felfokozott hangulatú közegben a cikkben említett, nyilvánvalóan gátlástalan és hiteltelen fickónak a tevékenysége sokkal ingerlőbb lehet, mint amit mi itt gondolunk róla. Azonban mégis érdekes, hogy a tárgyilagos hangvételű koreai cikk hogyan fordul ironikus humorba egy másik kontinens lakóinak nézőpontjából. 

Szegény Rain, kár, hogy az ő arcára mindez bizonyára most még halvány mosolyt sem tud csalni.




MÉDIA


1.
SPORTS SEOUL
Forrás: http://news.nate.com/view/20130802n03580?mid=e0102




배우 김태희, 이 죽일 놈의 인기 때문에…광팬 탓에 곤혹

더팩트 원문 기사전송 2013-08-02 07:40

배우 김태희. 제공 | 오휘

최근 배우 김태희가 유명세로 곤혹을 느끼고 있다.

SBS 드라마 ‘장옥정, 사랑에 살다’를 끝내고 휴식 중인 그는 자칭 남자친구 혹은 매니지먼트사 관계자를 사칭하는 광팬 때문에 골머리를 앓고 있다.

최 근 들어 몇몇 언론사에 “내가 김태희의 남자친구다. 제대로 이 사실을 알려 달라”, “비와 헤어지게 해달라” 등을 내용으로 한 전화가 거의 매일 오고 있는 데다 연예 제작사 및 기업을 찾아다니며 “김태희와 앞으로 함께 사업을 하기로 했다. 투자를 해라”면서 김태희 관계자를 사칭하는 30대 후반의 남성까지 등장했다.

이러한 일이 생긴 데는 올해 초 ‘공개 연인’을 선언했던 가수 비가 최근 제대한 것도 맞물려있다. 많은 여성팬을 갖고 있는 비의 연인이라는 점 때문에 악플과 함께 소속사 측에 악성 장난 전화 등이 이어지고 있다. 다행히 아직 큰 피해는 없지만, 김태희 측은 계속해서 이 같은 상황이 계속될 경우 조처를 할 것으로 보인다.

김태희 측 관계자는 “이상한 내용의 전화들이 소속사까지 오고 있다. 아직 체크만 하는 상황이지만 계속해서 문제가 생길 경우를 대비하고 있다”고 전했다.

한편, 김태희는 CF촬영 스케줄만을 소화한 채 조용하게 휴식을 취하고 있으며 올 하반기 영화, 드라마 등의 작품을 신중하게 고르고 있다.

남혜연기자 whice1@sportsseoul.com



Az előző koreai újságcikknek nincs angol fordítása, de a tartalmára építve jelent meg a Soompi angol nyelvű írása:


2.
SOOMPI

Forrás: http://www.soompi.com/2013/08/02/kim-tae-hees-fan-claims-to-be-her-real-boyfriend/






Kim Tae Hee’s “Fan” Claims to be Her Real Boyfriend
sherryxkim August 2, 2013




Lately, the burden of being famous has especially caused trouble for actress Kim Tae Hee, according to Sports Korea.

Kim Tae Hee has been resting after completing filming for SBS drama “Jang Ok Jung, Live in Love.” During this break, a man who claims he is “her real boyfriend” has been stirring up some trouble.

This man has been contacting various news stations over the phone with comments such as, “I am Kim Tae Hee’s boyfriend. I want the real truth to be known. Please make her break up with Rain.” He calls every day, and has going around companies saying, “I’m going into business with Kim Tae Hee, so you need to invest.” The man is reported to be in his mid-thirties.

Hallyu star Rain, who was recently discharged from military service, has also been experiencing some trouble with female fans, who are outraged that he is dating. In addition to harsh comments online, his agency has been receiving numerous prank calls.

Fortunately, there have been no serious incidens so far for the couple. However, both agencies have made a fair warning.

A representative from Kim Tae Hee’s agency said, “We’ve received some weird phone calls at the agency. We’re assessing the situation but if this continues, we will take action.”


Magyar fordítás
Fordította: Harudo11

Kim Tae-hee rajongója azt állítja, hogy ő az igazi barátja

A Sports Korea szerint az utóbbi időben az hogy híresség, különösen problémát okozott Kim Tae-hee színésznőnek.

Kim Tae-hee éppen pihen, miután befejezte a "Jang Ok Jung, Live In Love" című tévésorozatának forgatását az SBS-nél. Ebben a szünetben egy ember, aki azt állítja, hogy ő "a színésznő valódi barátja", kevert némi bajt.

Ez az ember telefonon kapcsolatba lépett különböző hírcsatornákkal olyan megjegyzéseket téve, mint hogy "Kim Tae-hee barátja vagyok. Szeretném, ha a tényleges igazság ismertté válna. Kérem, hogy tegyék közzél a szakítását Rainnel." Minden áldott nap körbetelefonálja a cégeket, azt mondva, "Vállalkozást indítok Kim Tae-hee-vel, szóval önöknek be kellene fektetniük." A tudósítás szerint a férfi a harmincas éveinek közepén jár.

A hallyu-sztár Rain, aki nemrég szerelt le a katonai szolgálatából, szintén megtapasztalt némi bajt a női rajongóival, akik felháborodtak azon, hogy randevúzik. A kemény hangú online hozzászólások mellett az ügynöksége számos pajkos hívást is kapott.

Szerencsére ezidáig nem okoztak komoly incidenst a párnak. Azonban mindkét ügynökség közzétett egy világos figyelmeztetést.

Kim Tae-hee képviselője azt mondta: "Kaptunk néhány furcsa telefonhívást az ügynökségnél. Átlátjuk a helyzetet, de ha ez így folytatódik, akkor megtesszük a szükséges lépéseket."


3.
DRAMAFEVER
Forrás: http://www.dramafever.com/news/crazy-fan-says-hes-kim-tae-hees-boyfriend/





Crazy fan claims he's Kim Tae Hee's boyfriend
by Blog Author on Thu, Aug 08, 2013




Kim Tae Hee has a fan whose name is not "Rain" who is claiming to be her real boyfriend. Apparently this guy is in his mid thirties and he's been calling up news stations every single day telling them he's really Kim Tae Hee's boyfriend, and they need to not only let everyone else know, but they need to let Kim Tae Hee know as well so she can break up with Rain. This guy is also running around to different companies telling them that they need to invest in him because he and Kim Tae Hee are going into business together.

Umm, what? (o_0) This dude has totally lost his mind and I can't help but laugh. I mean ok, it's not funny because Kim Tae Hee probably thinks it's scary. However, at least he's not a full blown sasaeng fan following her around, waiting outside her home, trying to attack her; at least he's not that crazy. Besides, if he's calling every single day, these stations and companies have probably already alerted their employees like "If Kim Tae Hee's "boyfriend" calls just say "uhhuh, okay, bye."

Kim Tae Hee's agency has also reported they've gotten some strange phone calls. Hopefully the longer she and Rain stay together, with time this weirdo will just give up and consider her his ex girlfriend.

KrisE! @K_Kisses_KrisE
(Source via soompi)


Magyar fordítás
Fordította: Harudo11

Egy őrült rajongó azt állítja, hogy ő Kim Tae-hee barátja

Kim Tae-hee-nek van egy rajongója, akinek nem "Rain" a neve, és mégis azt állítja, hogy ő a valódi barátja. Ez a fickó egyértelműen a harmincas éveinek közepén jár, és minden egyes napon felhívja a hírcsatornákat, hogy elmondja nekik, igazából ő Kim Tae-hee barátja, és ezt nekik nemcsak mindenki tudomására kell hozniuk, hanem Kim Tae-hee-t is értesíteniük kell, hogy szakíthasson Rainnel. Ez a pasas szintén rohangál különböző cégekhez is, közölve velük, hogy invesztáljanak bele, mivel ő és Kim Tae-hee közös üzleti vállalkozásba fognak.

Hogy micsoda? (o_0) Ez a fickó teljesen elvesztette az eszét, és nem tudok nem nevetni rajta. Mármint rendben, ez nem vicces, mert Kim Tae-hee talán inkább ijesztőnek találja.  De végülis nem egy teljesen elborult sasaeng rajongó, aki mindenhová követi, várja a lakása előtt, megpróbálja megtámadni, legalábbis nem az a fajta őrült. Különben is, ha minden nap telefonál, ezek az állomások és cégek talán már figyelmeztették az alkalmazottaikat, hogy "Ha Kim Tae-hee 'barátja' telefonál, csak mondják, hogy 'aha, rendben van, viszlát'."

Kim Tae-hee ügynöksége már beszámolt arról, hogy kaptak néhány különös telefonhívást. Remélhetőleg ő és Rain sokáig együtt maradnak, idővel pedig ez a furcsa szerzet feladja, és csak úgy tekint rá, mint a volt barátnőjére.

















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése