Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN KRÓNIKA: 2015.01.28.

««« Előző nap                                                                                                                                                  Következő nap »»»




FORGATÁS



DIAMOND LOVER

Credit @陳銘章導演 weibo







 FELLÉPÉS


ANHUI TV (KÍNA) - CHINESE NEW YEAR SHOW

Credit 明星经纪人揣宝 weibo
A képek a 29-i felvétel próbáin készültek. Úgy látszik, hogy a stúdióban nem volt túl meleg, mert a táncosok és Rain magukon tartották a kabátjukat.













MÉDIA


KOREABOO
Forrás: http://www.koreaboo.com/photo/rain-backhugs-girl-chinese-drama-diamond-lover/

Rain backhugs his girl in Chinese drama “Diamond Lover”

On January 26th, upcoming Chinese drama Diamond Lover (克拉恋人) released a still cut teaser image from the film set, capturing blissful on-screen couple, Rain and Chinese actress Tang Yan.

The two are the main leads of the show, where Rain plays the role of a somewhat cold-hearted boss, similar to the character in SBS drama My Lovely Girl, alongside f(x)‘s Krystal. Tang Yan plays a role of a plump, inferior girl.

However, in the still cut, the two of them show wide bright smiles as Rain hugs her from behind, in a vibrantly decorated home.

Diamond Lover is a South Korean-Chinese co-production, which is planned to bring a total of forty episodes. In particular, the director of the film is famous for the original Taiwanese drama Fated to Love You.
Cube Entertainment revealed that with the casting of Rain in this drama, it could bring more than 6 billion Won (USD$5.5 million) worth of earnings.

Meanwhile, Rain was reported earlier in January to have been on a cute date with real life girlfriend, actress Kim Tae Hee, two years after announcing their relationship. Kim Tae Hee also visited the filming set of Diamond Lover while Rain was in China to shoot the drama.

The drama started filming in November 2014, but has yet to announce details on when it will premiere on screen.

Source: Diamond Lover’s Weibo and 婚嫁商都

Magyar fordítás
Fordította: Harudo11

Rain átölelte a Diamond Lover sorozatbeli barátnőjét

Január 26-án a közelgő kínai sorozat, a Diamond Lover (克拉恋人) megjelentetett egy még csak előzetes vágóképet a filmforgatásról, lekapva egy boldog párt a képernyőn, Raint és a kínai színésznőt, Tang Yan-t.

Ők ketten a főszereplői a drámának, amelyben Rain egy kissé hideg szívű főnök szerepét játssza, hasonlóan az SBS My Lovely Girl sorozatbéli szerepéhez, ahol Krystal az f(x)-ből volt a partnere. Tang Yan egy gömbölyded női beosztottat fog alakítani.

A képen azonban mindkettejüket széles mosollyal láthatjuk, amint Rain átöleli a lányt egy fényűzően berendezett otthonban.

A Diamond Lover egy dél-koreai és kínai koprodukció, amelyet összesen negyven részesre terveztek. A film rendezője különösen híres a tajvani Fated To Love You sorozata miatt. (Chen Mingzhang - a ford. kieg.)

A Cube Entertainment felfedte: meglehet, hogy Rain számára a drámában játszott szerepe több mint 6 billió won (5.5 millió dollár) értékű bevételt jelent.

Eközben, mint ahogyan januárban korábban beszámoltunk róla, Rain bájosan randevúzott valódi barátnőjével, a színésznő Kim Tae-hee-vel, két évvel azután, hogy bejelentették a kapcsolatukat. Kim Tae-hee ellátogatott a Diamond Lover forgatására is, mialatt Rain Kínában dolgozott a dráma felvételein.

A sorozatot 2014. novemberében kezdték forgatni, de még nem közöltek részleteket arról, hogy mikorra várható a tévés premier.



HÍR


KPOP HERALD




Rain will appear in China‘s Anhui TV show for Chinese New Year
Updated : January 28 2015
 

South Korean entertainer Rain will shoot Anhui TV’s Chinese New Year show this week.

Rain is exclusively invited to appear on the show as a leading Korean Wave star, a media said Wednesday.

(OSEN)
 
Rain earned huge popularity in China with the hit TV rom-com “Full House” in 2004 and the recent Chinese movie “For Love or Money.”
Rain is currently shooting for the Chinese TV series “Diamond Lover.”

In the drama, Rain plays the CEO of a diamond jewelry firm who finds his true love. Chinese actress Tiffany Tang stars alongside him.

(khnews@heraldcorp.com)

Magyar fordítás
Fordította: Harudo11

Rain szerepelni fog Kína Anhui televíziójának a kínai új év alkalmából rendezett műsorában
A dél-koreai előadóművész, Rain felvételt készít az Anhui TV Kínai új év műsorában ezen a héten.
Raint külön meghívták, hogy a koreai hullám vezető sztárjaként lépjen fel a showban, tudósított a média szerdán.
Rain hatalmas népszerűségre tett szert Kínában a 2004-ben csúcssikert elérő Full House televíziós romkommal és a nemrég készült kínai filmben, a For Love Or Money-ban.

Rain jelenleg a Diamond Lover című kínai tévésorozatot forgatja.

Ebben a drámában Rain egy gyémánt ékszerekkel foglalkozó cég vezérigazgatóját játssza, aki megtalálja az igaz szerelmet. A női főszerepet Tiffany Tang kínai színésznő játssza mellette.



























Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése