Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN NAPTÁRA: 2015.01.23.

««« Előző nap                                                                                                                                                  Következő nap »»»




FORGATÁS


DIAMOND LOVER

Credit @HS_EnC官方微博weibo









Forrás: http://tieba.baidu.com/p/3545829062
Credit lovingRAIN625  weibo







MÉDIA


1.
MWave enewsWorld
Forrás: http://mwave.interest.me/enewsworld/en/article/85846/chinese-director-says-rain-memorizes-costars-scripts-in-chinese





Chinese Director Says Rain Memorizes Costar′s Scripts in Chinese
2015.01.23 13:50 Newsen Oh Hyo Jin Translation Credit : Yeawon Jung


The Chinese director of Rain’s drama praised the star′s earnestness.

On January 23, the Chinese media outlet Sina.com reported that director Chen Ming Zhang, who is in charge of producing the Chinese drama Diamond Lover, highly praised Rain’s acting ability.

Rain attended the press conference for Diamond Lover, which took place on January 22 in Shanghai along with his costar Tang Yan. Director Chen Ming Zhang sent over a video message instead of attending the event due to his busy schedules of filming and editing.

Rain has been promoting actively in China recently, starring in the film For Love or Money on top of the drama. When a reporter asked, “What is the secret behind your outstanding communication in Chinese?”

Rain answered, “I can communicate if I just look into the eyes. I’ve been studying Chinese too.” 




Director Chen Ming Zhang also praised Rain’s earnestness and acting ability. He said, “Since Rain is a foreigner, communication is not perfect but he has been working that much harder. In order to accurately understand his character and get a grasp of the emotions, he tries to memorize the scripts of his costar. He is a very professional actor.”

Diamond Lover is a romance drama about an unattractive woman finding happiness on her way to becoming a shining diamond. Rain will be acting as the owner and CEO of a large diamond supply company.

Photo credit: Diamond Lover’s official Weibo


Magyar fordítás
Fordította: Harudo11

A kínai rendező elmondta, hogy Rain memorizálja a szereplőtársai kínai szövegét

Rain kínai sorozatának rendezője a sztár komolyságát dicsérte.

A Sina.com kínai média január 23-án arról számolt be, hogy Chen Ming Zhang rendező, aki a Diamond Lover kínai tévésorozat készítéséért felelős, nagyon dicsérte Rain színészi képességeit.

Rain a női főszereplő, Tang Yan társaságában részt vett a Diamond Lover sajtótájékoztatóján, amelyet január 22-én rendeztek Sanghajban. Chen Ming Zhang rendező az eseményen való részvétel helyett egy videóüzenetet küldött, mivel nagyon lekötik a forgatás és a vágás munkálatai.

Az utóbbi időben Rain nagyon népszerű lett Kínában, mivel a drámán kívül a For Love Or Money című filmben is főszerepet játszott. Amikor a riporter megkérdezte, "Mi a titka az Ön kiváló kínai kommunikációjának?"

Rain azt válaszolta, hogy "Csak a szemébe nézve is tudok kommunikálni. De tanulok is kínaiul."

Chen Ming Zhang rendező dicsérte Rain komolyságát és színészi képességeit is. Azt mondta: "Mivel Rain külföldi, a kommunikáció nem tökéletes, és sokkal nehezebb így dolgoznia. Azért, hogy pontosan értse a karakterét és jól fogja az érzéseket, megpróbálja memorizálni a társszereplők szövegeit. Rendkívül professzionális színész."

A Diamond Lover egy romantikus dráma egy nem túl attraktív nőről, aki a saját útján keresve a boldogságot válik ragyogó gyémánttá. Rain egy hatalmas gyémántkereskedő cég tulajdonosának és vezérigazgatójának szerepét fogja játszani.


Tudósítások a január 22-én tartott Diamond Lover sajtótájékoztatóról:

2.
TUDOU

A tudósítás itt megtekinthető: http://www.tudou.com/programs/view/_7Y8gLrY22M/



3.
LE TV / IQIYI

A tudósítás itt tekinthető meg:
http://www.letv.com/ptv/vplay/21768505.html
http://www.iqiyi.com/w_19rsc6jmm1.html#vfrm=2-3-0-1


4.
56.com

A tudósítás itt tekinthető meg: http://www.56.com/u90/v_MTM0NzE4NjYz.html


5.
IQUIYI

A tudósítás itt tekinthető meg:
http://www.iqiyi.com/v_19rrnv9vlo.html#vfrm=2-3-0-1http://www.iqiyi.com/v_19rrnv9vlo.html#vfrm=2-3-0-1


6.
SOHU TV

A tudósítás itt tekinthető meg: http://tv.sohu.com/20150123/n408008286.shtml


7.
YOUKU

A tudósítás itt tekinthető meg:
http://v.youku.com/v_show/id_XODc3NjA3ODg0.html
http://v.qq.com/cover/x/x9yisdyhsm4klm2.html?vid=j0015143owz


8.
PPTV

A tudósítás itt tekinthető meg:
http://v.pptv.com/show/1dpe3UWrG1m8OsY.html?rcc_id=vsogoushortvideo###




REKLÁM



MENtholatum

Credit 曼秀雷敦中国官方微博 weibo




































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése