Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN NAPTÁRA: 2013.07.19.

PÉNTEK / FRIDAY

««« 2013.07.18.                                                                                                                                                  
2013.07.20. »»»



MIT CSINÁLT RAIN EZEN A NAPON?



Nincs információ.


🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧


A NAP HÍREI ÉS TUDÓSÍTÁSAI (áttekintés):


📰   Allkpop - Taewan announces comeback + criticized for name-dropping and labeling himself as
        Rain's new album producer  🇭🇺
📰   Newsen - "비 앨범작업? 프로듀싱 맡긴 적 없다"

📰   Star News - 비, 8월 泰개최 합동공연 참여…"본격 컴백 아냐"  🇬🇧  🇭🇺
📰   Osen - [단독] 비, 제대 후 첫 일정은 팬미팅..8월3일 개최
📰   My Daily - 비, 8월 팬미팅→태국공연 '전역후 첫 행보'…나오자마자 '바쁘네'  🇬🇧  🇭🇺
📰   Allkpop - Rain to hold his first fan meeting since his discharge next month  🇭🇺
📰   KpopStarz - Singer Rain to Attend 'Sonic Bang' Thailand Music Festival in August  🇭🇺
📰   Soompi - Rain To Have First Fan Meeting Out of Military  🇭🇺


 

🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧




 
Július 15-i bejegyzésünkben látható egy közös kép Rainről és Taewanról (C-Luv). A fiatalember azonban nem bírt magával és úgy tűnik, hogy a Rainre összpontosuló reflektorfényekből megpróbált egy keveset magára irányítani, ám ehhez nem átallott hamis hírt felröppenteni. 

Ejnye, hát hogy tehet ilyet egy barát?! Nem is csodálkozunk, hogy Rain fél évvel később megjelenő albumán végül nem találkoztunk a  Taewan névvel. 








ALLKPOP







Taewan announces comeback + criticized for name-dropping and labeling himself as Rain's new album producer
July 19, 2013 @ 1:45 am



Male soloist Taewan announced the news of his comeback today, but unfortunately he's been met with some negative spotlight for supposedly name-dropping to stir up more attention.

According to Taewan's agency D-Business Entertainment's press release, Taewan had been keeping busy producing his own album, as well as those of Rain and JYJ's Junsu (XIA). He has history with Rain as the producer for Rain's 5th album 'Rainism' as well as MBLAQ's debut album. He also worked with 4minute, Wheesung, Gummy, making a name for himself as a multi-talented artist.

In the press release, it was mentioned that he was producing for Rain's new album, which led to the articles on Taewan's comeback to shoot up to become some of the most popular ones of the day. This fueled the public's interest as many are still looking on Rain unfavorably, feeling that he got off too easy with his discharge coming before the abolishing of the celebrity recruit unit. So to hear that an album was being produced for him already by Taewan, many offered their two cents on the issue.

With this becoming a hot topic, Rain's reps stepped forward to deny all this. "This is different from the truth. We have never entrusted [Taewan] with the producing... [Rain] has absolutely no plans for promotions right now. These rumors of his album production and return stemmed from the process of Taewan's album release being announced.... A specific time period has not been decided on [for Rain]'s return. We will have to take time and think about it thoroughly before we decide."

After Rain's reps denied the news, the public turned their attention towards Taewan, who now seemed as if he had purposely mentioned Rain's name and falsely claimed to be the producer of Rain's new album to spark interest for his own release.

In response, Taewan's reps explained what they meant when they talked about Taewan producing for Rain's new album in their press release. "As Taewan is Rain's friend, he was working on a song that could be included in an album Rain may release later. He never received an official request to do this, and was just doing it on a personal level as a close friend."

As for Taewan's own release, he will pre-release his new track, "Where Do You Want to Go?" on the 23rd ahead of his 2nd album. "Where Do You Want to Go?" features Leessang's Gary and Crush.


Magyar fordítás: Harudo11


Taewan bejelenti a visszatérését + kritizálják a nevekkel való dobálózásáért és hogy kinevezte magát Rain új albuma producerének

A férfi szólista Taewan ma bejelentette visszatérését, de sajnos máris kissé negatív reflektorfénybe került amiért feltehetően csak dobálózott a nevekkel, hogy nagyobb figyelmet keltsen.
A D-Business Entertainment, Taewan ügynökségének sajtóközleménye szerint, Taewan még mindig el van foglalva saját albumának készítésével, valamint Rain és a JYJ Junsu (XIA) albumával. Van már előtörténete Rainnel, Rain ötödik albumának, a Rainism-nek és az MBLAQ debütáló albumának producereként. Ugyancsak dolgozott már a 4minute-tel, Wheesunggal, Gummy-val, ezáltal sokoldalú művészként nevet szerezve magának.

A sajtóközleményben megemlítette, hogy ő a producere Rain új albumának, ami a Taewan visszatéréséről szóló cikkekben úgy csapódott le, hogy napjainkban ő a legnépszerűbbek egyike. Ez felcsigázta a közönség érdeklődését, mivel sokan még mindig ellenségesen tekintenek Rainre, azt érezve, hogy a leszerelése miatt túl könnyen megúszta a híresség-katonák egységének felszámolása körüli ügyet. Szóval azt hallani, hogy máris egy új albuma készül Taewannal, sokak véleményének adott alapot a kérdésben.
Mivel ez kényes témává vált, Rain képviselője nyilvánosságra lépett, hogy megcáfolja mindezt. "Ez teljesen eltér az igazságtól. Soha nem bíztuk meg [Taewant] a producerséggel... [Rain] egyáltalán nem tervez most promóciót. Az új album készülése és a visszatérés híresztelése visszavezethető Taewan bejelentéséhez az albumának megjelenéséről... Még nem határoztuk meg azt az időszakaszt, amikor Rain visszatér. Időre van szükségünk és mindent alaposan végig kell gondolnunk, mielőtt döntenénk."

Miután Rain képviselője megcáfolta a híreket, a közvélemény figyelme Taewan felé fordult, aki úgy tűnik, szándékosan említette Rain nevét, és valótlanul állította, hogy Rain új albumának producere lenne, azzal a céllal, hogy felcsigázza az érdeklődést a saját albuma iránt.

Megválaszolta, hogy mit jelent Taewan képviselőjének állítása a sajtótájékoztatón arról, hogy Taewan készítené Rain új albumát. "Mivel Taewan Rain barátja, dolgozott egy dalon, amely rákerülhetne Rain későbbi albumára. Soha nem kapott hivatalos felkérést, hogy ezt tegye, csak amolyan személyes szinten csinálta, mint egy közeli barát."

Ami Taewan saját albumát illeti, a 2. albumáról 23-án megjelenik egy új szám, a "Where Do You Want To Go?" előzetese, amelyben közreműködik a Leessang, azaz Gary és Crush.



💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦



NEWSEN





"비 앨범작업? 프로듀싱 맡긴 적 없다"

 




비 앨범작업 소식이 사실과 다른 것으로 알려졌다.

7월 19일 오전 프로듀서 태완과 손을 잡고 비가 앨범작업에 돌입했다는 보도가 나왔다. 그러나 비 측 관계자는 뉴스엔에 "기사 내용은 사실과 다르다. 프로듀싱을 맡긴 적 없다"고 밝혔다.

태완의 앨범 발매 소식 보도 과정에서 비의 앨범작업과 복귀설로 와전된 것으로 보인다.

비는 전역 전부터 미국 진출설 등 끊임없는 복귀설에 휩싸였다. 그러나 당분간은 연예 활동을 계획하고 있지 않다.

소속사 측은 미국 진출설이 나왔을 때도 "정확한 컴백 시기가 정해지지 않았다. 시간을 두고 신중한 논의를 거쳐 결정될 것 같다"고 말했다.

한편 비는 지난 10일 전역했다. 전역 후 비는 서울 자택에서 가족들과 시간을 보내고 있다. (사진=뉴스엔DB)

[뉴스엔 이민지 기자]

이민지 oing@




💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦



STAR NEWS





비, 8월 泰개최 합동공연 참여…"본격 컴백 아냐"

스타뉴스 원문 기사전송 2013-07-19 12:26
[머니투데이 스타뉴스 길혜성 기자]





가수 겸 연기자 비가 오는 8월 태국에서 열릴 대규모 합동 공연에 나선다.

18일 비 소속사 큐브엔터테인먼트에 따르면 비는 오는 8월24일 태국 방콕에서 열릴 뮤직 페스티벌 소닉 뱅에 참여, 무대를 꾸민다. 태국 현지 최대 음악 페스티벌인 소닉 뱅에는 올해 에픽하이를 포함, 한국계 가 포함된 빌보드 1위 미국 힙합팀 파 이스트 무브먼트 및 제이슨 므라즈 등 한국은 물론 다수의 해외 유명 뮤지션들도 함께 한다.

비의 이번 공연은 지난 10일 2년여의 현역병 생활을 끝낸 후 해외에서 갖는 첫 무대라 팬들의 관심을 끌고 있다.

하지만 소속사 큐브엔터테인먼트에 비의 소닉 뱅 출연은 자사와 이미 계약을 맺기 전 잡혀 있던 스케줄로, 비의 본격 컴백과는 큰 관계가 없다고 전했다.

큐브엔터테인먼트 측은 스타뉴스에 "비는 현재 새 음반 작업을 아직 시작하지도 않은 상태"라며 "갓 제대한 만큼 얼마간은 휴식을 취한 뒤 신곡 작업 등에 돌입할 것"이라고 강조했다.

큐브엔터테인먼트는 올 5월 말 비와 새롭게 전속 계약을 맺었음을 공식적으로 밝혔다.



English translation by 화니

Rain'll put on a great joint show in Thailand in August.

Singer and actor Rain will put on a great joint show in Thailand upcoming August.

According to his management agency 'Cube Entertainment' on the 18th, Rain will have a performance at Sonic Bang, the best music festival in Thailand, on August 24th, which features many famous Korean and foreign musicians including Korea's Epik High, the U.S.'s top hip hop group 'Far East Movement' where a Korean-American member belongs, Jason Mraz, etc.

This will be Rain's first performance after his two years of military service last 2nd, which attracts fans' attention. However, Cube Entertainment said, "The schedule of the concert was set out before Rain's contracts with Cube, so this concert doesn't have very much to do with what he makes his comeback."

Continuing, "He hasn't even started working on an album yet. He'll begin to work in earnest after getting some rest as it hasn't been long since he was discharged from the army."

Cube Entertainment officially announced that Rain had newly signed on with the agency at the end of May.



Magyar fordítás: Harudo11


Rain egy nagyszerű közös koncerten fog fellépni Thaiföldön augusztusban

Az énekes és színész Rain egy nagyszerű közös koncerten fog fellépni Thaiföldön a közelgő augusztus hónapban.

Az ügynöksége, a Cube Entertainment 18-i közleménye szerint Rain fel fog lépni augusztus 25-én a Sonic Bangen, Thaiföld legjobb zenei fesztiválján, amelyen számos koreai és külföldi zenész is ott lesz, köztük a koreai Epik High, az amerikai vezető hip hop csapat, a 'Far East Movement', amelynek van egy koreai-amerikai tagja is, Jazon Mraz és így tovább.

Ez lesz Rain első fellépése a kétéves katonai szolgálata után, és ez vonzza a rajongók figyelmét. Azonban a Cube Entertainment elmondta: "A koncertet még azelőtt lekötötték, hogy Rain a Cube-bal szerződött volna, így ennek a koncertnek nem sok köze lesz ahhoz, amit majd az ő visszatérésének tekinthetünk."

Folytatva, "Még nem kezdett el dolgozni az albumán. Majd azután lát neki komolyan, ha egy kicsit pihent, hiszen még csak alig szerelt le a hadseregből."

A Cube Entertainment hivatalosan is bejelentette, hogy Rain május végén megkötötte a szerződését az ügynökséggel.



💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦


OSEN






[단독] 비, 제대 후 첫 일정은 팬미팅..8월3일 개최

OSEN 이혜린 기자 l 2013.07.19 13:24 



첫 공식석상은 오는 8월3일 경희대학교에서 열리는 팬미팅이다. 비는 이날 자신의 팬클럽이 주최한 팬미팅에 초대돼 무대에 설 계획이다. 비가 직접 주최한 것은 아니지만, 팬들과 처음 만나는 자리여서 큰 관심이 쏠릴 것으로 예상된다.

19일 연예계 다수의 관계자에 따르면 비는 최근 외부 활동을 최소화하고 있으나 팬들이 초대한 자리인만큼 팬미팅 무대에 서기로 결정했다.

아직 공식 컴백 계획은 잡히지 않은 상태. 앨범과 드라마, 영화 등 다각도로 컴백이 예상되나, 아직 정확한 일정 및 계획을 잡고 있지 않은 상태다. 매니지먼트를 맡고 있는 큐브엔터테인먼트의 한 관계자는 "컴백 계획은 전혀 없다"고 선을 그었다.

다만 이미 잡혀있던 태국 페스티벌 무대에는 설 예정. 그는 오는 8월24일 태국 방콕 임팩트 무앙 통 타니(Impact Muang Thong Thani)에서 개최되는 '소닉뱅' 라인업에 이름을 올렸다. 해당 공연은 약 5만 관객이 동원될 것으로 예상되며, 동양과 서양을 아우르는 약 30여팀의 실력파 아티스트가 참여한다.

이외에도 미국 활동을 위해 제이지가 설립한 락네이션과 계약을 앞두고 있어 미국행을 할 예정인데, 아직 구체적인 출국 일자는 정해지지 않은 상태다.

rinny@osen.co.kr



Rain to hold new activities after discharge

Singer Rain who has recently discharged on the 10th will be starting some new activities.

Rain will be officially holding a fan meeting on the coming August 3rd at KyungHee University. Rain is invited by his own fan club to stand on stage during the fan meeting. Although Rain did not personally call for such fan meet, fans are more than happy to meet the star.

According to insiders in the entertainment industry, although Rain has minimized his external activities, he had decided to meet fans on stage when invited by his fan club.

Official comeback plans are yet to be made. Whether if it’s a comeback in terms of album release, drama or movie appearance, no plans are made as to now. A representative from Cube Entertainment expressed, “We do not have any comeback plans at all”.

However, it is confirmed that Rain will be making an appearance in a Thailand Festival stage. He is one of the ‘Sonic Bang’ lineup and will be performing in Bangkok Impact Muang Thong Thani. The said event will be one that fits around 50,000 audiences. 30 or more teams will be attending the event as well.

Meanwhile, although it is expected that Rain will be leaving for his American advancement with Jay-Z’s label, Roc Nation, no detailed plans on his departure has been made known.


Magyar fordítás
Fordította: Harudo11

Rain új tevékenységekbe kezd a leszerelése után

Az énekes Rain, aki nemrégiben, 10-én szerelt le, néhány új tevékenységbe kezd.

Rain egy hivatalos rajongói találkozón vesz részt augusztus 3-án a KyungHee Egyetemen. Rain a saját rajongói klubjától kapta a felkérést, hogy egy rajongói találkozó keretében álljon színpadra. Bár Rain személyesen nem készült egy ilyen találkozóra, a rajongók több mint boldogok, hogy találkozhatnak a sztárral.

A szórakoztatóipar bennfentesei szerint, habár Rain minimalizálja a külső tevékenységeit, mégis úgy döntött, hogy eleget tesz a rajongói klubja meghívásának, és találkozik velük a színpadon.

A hivatalos visszatérés terveit még ki kell dolgozni. A visszatérés lehet akár album megjelenése, sorozat- vagy filmszerep, mostanáig még nem készültek erről tervek. A Cube Entertainment képviselője hangsúlyozta, hogy "Nekünk még egyáltalán nincsenek terveink a visszatérésre."

Azonban azt megerősítette, hogy Rain meg fog jelenni a thaiföldi fesztivál színpadán. Egyike lesz a 'Sonic Bang' fellépőinek a Bangkok Impact Muang Thong Thaniban. Az említett eseményre mintegy 50.000 nézőt várnak. Harminc, vagy még annál is több fellépő veszt részt az eseményen.

Mindeközben, bár várható, hogy Rain el fog utazni, hogy amerikai előmeneteléről tárgyaljon Jay-Z kiadójával, a Roc Nationnel, de az utazásának részletes tervei még nem ismeretesek.



💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦



MY DAILY





비, 8월 팬미팅→태국공연 '전역후 첫 행보'…나오자마자 '바쁘네'

마이데일리 기사전송 2013-07-19 13:49 최종수정 2013-07-19 13:52 






[마이데일리 = 고경민 기자] 가수 비(본명 정지훈)가 본격 컴백에 앞서 오는 8월 팬들을 먼저 만난다.

19일 비의 소속사 큐브엔터테인먼트에 따르면 비는 오는 8월 3일 자신의 공식 팬클럽에서 준비 중인 팬미팅 행사를 통해 전역 후 처음으로 공식석상에 모습을 드러낸다.

비의 팬들이 자발적으로 준비한 이날 팬미팅은 경희대 평화의 전당에서 진행될 예정이며, 비는 오랫동안 기다려준 팬들을 위해 깜짝 공연도 준비 중이다.

이어 비는 오는 8월 24일 태국 방콕에서 개최되는 현지 최대 뮤직 페스티벌 '소닉 뱅'에도 참가한다. 본격 컴백은 아니지만 전역 후 처음으로 해외팬들 앞에 서는 만큼 팬들의 기대도 높아지고 있다.

올해 '소닉 뱅' 페스티벌에는 비를 비롯해 에픽하이, 파이스트 무브먼트, 제이슨 므라즈 등이 라인업에 이름을 올렸다.

비 는 지난 10일 말 많고 탈 많았던 2년여의 군 생활을 마치고 만기전역했다. 지난 2011년 10월 현역 입대한 비는 5사단 신병교육대 조교로 복무하다 지난해 3월 국방부 근무지원단 지원대대 홍보지원대 소속 연예병사로 보직을 변경, 국방의 의무를 이행했다.

또 제대를 앞두고 지난 5월 말께 자신을 발굴했던 홍승성 대표가 수장으로 있는 큐브 엔터테인먼트와 전속계약을 맺었으며, 조심스레 향후 컴백 시기를 조율 중에 있다.

[오는 8월 팬미팅 및 태국 공연을 통해 공식석상에 처음 나설 예정인 가수 비. 사진 = 마이데일리 사진DB]

(고경민 기자 goginim@mydaily.co.kr)




English translation by 화니

Rain who is busy right after his discharge.

Singer Rain (his real name, Jung Ji-Hoon) is to meet his fans upcoming August before he makes his comeback in earnest.

According to Rain's management agency 'Cube Entertainment' on the 19th, he'll be seen in public at a fan meeting scheduled for August 3rd, for the first time after being discharged from the army.

The fan meeting that is being voluntarily arranged by his fans, will be held in the Hall of Peace of Kyunghee University, and he'll put on a stunning performance for his fans who have waited a long time for a moment like this.

After this, Rain'll participate in Sonic Bang, the best music festival in Thailand, on August 24th. It doesn't have very much to do with what he makes his comeback, but, as it is his first performance after his discharge, expectations increase for him. The concert features 'Epik High', 'Far East Movement', 'Jason Mraz', etc. including Rain.

Rain was discharged upon completing his much-troubled, scandalous military service last 10th. He had served in the Defense Media Agency since last March since he joined the army and served as an assistant instructor in the 5th Division.

Also, before his discharge, he signed on with Cube Entertainment, the CEO of which is 'Hong Seung-Sung', at the end of May. He is carefully watching his time to make his comeback.


Magyar fordítás: Harudo11

Rain, aki máris elfoglalt a leszerelése után

Az énekes Rain (igazi nevén Jung Ji-hoon) az elkövetkező augusztusban találkozni fog a rajongóival, mielőtt még a valódi visszatérése megtörténne.
Amint az ügynöksége, a Cube Entertainment 19-én elmondta, Rain a leszerelése után egy rajongói találkozón lesz első alkalommal látható a közönség számára, amelyet a tervek szerint augusztus 3-án tartanak.

A találkozót, amelyet Rain fan klubjának önkéntes kezdeményezésére rendeznek, a Kyunghee Egyetem Béke Csarnokában fogják megtartani, és Rain egy lenyűgöző előadásban részesíti majd a rajongóit, akik már hosszú ideje várnak erre a pillanatra.

Ezt követően Rain augusztus 24-én részt vesz a Sonic Bangen, Thaiföld legjobb zenei fesztiválján. Ennek nem sok köze lesz a tényleges visszatéréséhez, de ez lesz az első fellépése a leszerelése után, és ez nagy elvárásokat támaszt feléje. A koncert fellépői között lesz az Epik High, a Far East Movement, Jason Mraz stb., csakúgy mint Rain.

Rain egy zaklatott, botrányos katonai szolgálat befejezését követően szerelt le az elmúlt 10-én. Tavaly márciusától a Defense Media Agency-nél szolgált, miután a seregbe lépett és kiképzési segédoktató lett az 5. Hadosztálynál.

Ugyancsak a leszerelése előtt a Cube Entertainmenttel szerződött május végén, amelynek Hong Seung-sung a vezérigazgatója. Ő az, aki gondosan ügyel Rain visszatérésének megfelelő idejére.


💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦



ALLKPOP





Rain to hold his first fan meeting since his discharge next month
July 19, 2013 @ 7:21 am

 


Rain will return to the fans who've missed him through his first fan meeting since his discharge!

Cube Entertainment announced, "Rain will hold a fan meeting at Kyung Hee University's Grand Peace Palace on August 3rd at 4 PM KST."

Rain will also go overseas to attend the 'SONIC BANG 2013' festival at Impact Muang Thong Thani in Bangkok, Thailand on August 24th.

Concerning the festival, the agency stated, "We scheduled the festival prior to his discharge. We haven't made any specific plans for Rain's comeback as a singer and an actor yet."




Magyar fordítás
Fordította: Harudo11

Rain a jövő hónapban megtartja első rajongói találkozóját a leszerelését követően

Rain a leszrelését követően egy találkozón tér vissza a rajongóihoz, akik már nagyon hiányolták őt.

A Cube Entertainment közzétette, hogy "Rain egy rajongói találkozót fog tartani a Kyung Hee Egyetem Nagy Béke Palotájában augusztus 3-án 4 órakor.

Rain ugyancsak a tengerentúlra fog utazni, hogy rész vegyen augusztus 24-én a 'SONIC BANG 2013' fesztiválon az Impact Muang Thong Thani komplexumban Bangkokban, Thaiföldön.

A fesztivállal kapcsolatosan az ügynökség elmondta: "A fesztivált már a leszerelés előtt leegyeztették. Nekünk még nincs semmiféle határozott tervünk Rain énekesi vagy színészi visszatérésére."



💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦



KPOPSTARZ





Singer Rain to Attend 'Sonic Bang' Thailand Music Festival in August
By Staff Writer | July 19, 2013 12:45 AM EDT
 

Singer Rain who recently was released from the army will be attending 'Sonic Bang 2013', a music festival in Thailand.

This festival will be held at the Impact Muang Thong Thani on August 24. There will be around 50,000 people attending the festival with 30 teams performing on stage from all around the world.

The official poster for the festival has Rain on the cover along with the names of other artists such as Pet Shop Boys and Far East Movement.

Epik High, Jason Mraz, Owl City are just a few of the other artists that will be performing as well. 
On the other hand, Rain has signed a new contract with Cube Entertainment and has been resting since being released from the army.


Magyar fordítás
Fordította: Harudo11

Az énekes Rain részt vesz a 'Sonic Bang' thaiföldi zenei fesztiválon augusztusban

Az énekes Rain, aki nemrég szerelt le a hadseregből, részt fog venni a 'Sonic Bang 2013' zenei fesztiválon Thaiföldön.

Ezt a fesztivált az Impact Muang Thong Thani komplexumban rendezik augusztus 24-én. Körülbelül 50.000 fő résztvevője lesz a fesztiválnak, amelynek színpadán 30 együttes lép fel a világ minden részéről. 

A fesztivál hivatalos plakátján Rain fotója látható, melyre olyan művészek nevét írták, mint a Pet Shop Boys és a Far East Movement.

Az Epik High, Jason Mraz, Owl City még többekkel együtt szintén a fellépők között lesz.

Másrészről, Rain aláírta új szerződését a Cube Entertainmenttel és pihen, mióta leszerelt a hadseregből.



💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦



SOOMPI




Rain To Have First Fan Meeting Out of Military
sherryxkim July 19, 2013

 


Rain (formally known as Jung Ji Hoon) will have his first official fan meeting after being released from military service on August 3, according to Star Today.

The meeting will take place at the temple at Kyung Hee University at 4:00PM on August 3. The event is sponsored by his fan club, and Rain was invited to attend.

In addition, Rain will attend and perform in “Sonic Bang 2013,” a large music festival at the Impact Muang Thong Thani complex in Bangkok, Thailand on August 24. Other big names in the music industry, such as Jason Mraz, Pitbull, Far East Movement, and Placebo will also participate in the festival.

Rain was formally discharged from the military on July 10, and addressed the public, “Thank you to the many people who came. I will work hard and show you my best.”

Shortly after he was released, Rain visited his mother’s grave to greet her and pay his respects after his military service. Afterwards, he went home to spend time with his family.

Congratulations Rain, we look forward to seeing you soon!



Magyar fordítás: Harudo11

Rain megtartja a katonaság utáni első rajongói találkozóját

A Star Today szerint Rain (akit formálisan Jung Ji-hoonként ismerünk) augusztus 3-án megtartja a leszerelését követő első rajongói találkozóját.

A találkozó a Kyung Hee Egyetem templomában lesz, augusztus 3-án 4 órakor. Az eseményt a rajongói klubja szponzorálja, és Raint felkérték a részvételre. 

Továbbá, Rain augusztus 24-én a 'Sonic Bang 2013' résztvevője és fellépője lesz, amely egy hatalmas zenei fesztivál az Impact Muang Thong Thani komplexumban Bangkokban, Thaiföldön. A zeneipar más nagy nevei, mint Jason Mraz, Pitbull, Far East Movement és Placebo szintén a fesztivál résztvevői között lesznek.

Rain július 10-én szerelt le hivatalosan a hadseregből, és ezt üzente a közönségnek: "Köszönöm a rengeteg embernek, aki eljött. Keményen fogok dolgozni, és a legjobbat fogom adni magamból."

Röviddel a leszerelése után Rain elment az édesanyja sírjához, hogy köszöntse őt és kifejezze tiszteletét a katonai szolgálata befejeztével. Ezek után hazament a családjához, hogy együtt töltse velük az idejét.

Gratulálunk Rain, várjuk, hogy hamarosan újra láthassunk!



💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦


Y-STAR NEWS




[001]





🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧


KREDITEK:

[001]
K STAR 생방송 스타뉴스    [Y-STAR] Rain's first schedule after leaving the army is 'fan-meeting' (비, 제대 후 첫 일정은 '팬미팅')





További cikkek:



연합뉴스 - 가수 , 8월 팬미팅..태국 음악페스티벌도 출연
 
매일경제 - , 제대 후 첫 공식일정은 팬미팅…8월 3일


텐아시아 - , 제대 후 첫 활동? 팬미팅-페스티벌

서울경제 - 가수 비, 제대 후 첫 일정으로 '팬들과 만남'

스타뉴스 - , 8월3일 팬미팅 개최..제대 후 첫 행보

티브이데일리 - 팬미팅, 공식 팬클럽서 주최한 행사 참석 '제대 후 첫 행보'
 
머니투데이 - , 내달 3일 팬미팅 개최…제대 후 첫 공식일정


한국경제TV - 팬미팅 개최, 제대 후 첫 공식 행사‥"컴백계획 아직"

마이데일리 - , 8월 팬미팅→태국공연 '전역후 첫 행보'…나오자마자 '바쁘네'

위키트리 - 가수 , 8월 3일 '전역 후 첫 팬미팅'

TV리포트 - , 제대 후 첫 일정은 팬미팅 참석부터 “본격 컴백은 아직”

세계일보 - , 8월3일 팬미팅 무대 오른다 '첫 공식석상'       

MBN - , 제대 후 첫 일정은 팬 미팅… 공식 컴백 계획은?

마이데일리 - 가수 , 전역 후 태완과 새 앨범 작업 착수
 
국민일보 - , 지나친 홍보 마케팅에 곤욕… “새 앨범? 계획 無”

OSEN - , 8월 태국 뮤직페스티벌 '소닉뱅' 참여

이투데이 - ‘마지막 연예병사’ , 대중의 징계는 남았다 [최두선의 나비효과]

TV리포트 - 앨범작업?”…자기 홍보에 눈먼 소속사의 과한 욕심

한국경제TV - , 새 앨범작업 "구체적 계획 없다" 부인

이투데이 - ‘마지막 연예병사’ , 대중의 징계는 남았다 [최두선의 나비효과]


미디어스 - 정준호 연예병사 편들기, 도덕 수준만 들통 난 만용

PD저널 - 조중동 “노무현 정부, 사초 파기 가능성”

부산일보 - [밀물 썰물] '꽃보직' 연예병사 폐지

서울신문 - 무늬만 군인 ‘연예병사’ 제도…국방부, 17년만에 결국 폐지


 

한국경제TV - , 새 앨범작업 "구체적 계획 없다" 부인

»»» TV리포트 - “비 앨범작업?”…자기 홍보에 눈먼 소속사의 과한 욕심

국민일보 - 정준호 “젊을 때 그럴 수도 있고…” 안마 논란 연예병사 옹호하다 역풍

엑스포츠뉴스 - 국방부 연예병사 폐지, 절묘하게 징계 피한 2人 

이투데이 - 정준호 발언, 왜 개념이 없을까 [이꽃들의 36.5℃ ]



서울신문 - 가수 태완, “ 앨범 작업 맡았다”고 했다가…


매일경제 - 앨범작업, 작곡가 태완과 함께… 복귀설 ‘솔솔’

매일경제 - 팬미팅→태국공연 ’전역 후 첫 행보’

OSEN - 태완 측 "근황 알리던 중 언급..섣부른 판단 실수"

OSEN - [단독] , 제대 후 첫 일정은 팬미팅..8월3일 개최

서울경제 - 가수 비, 제대 후 첫 행보 8월 3일 ‘팬미팅’…미국 계획없어 

OBS - , 제대 후 첫 공식행사는? "8월 3일 공식 팬클럽 주최 팬미팅"

조이뉴스24 - , 8월 팬미팅 및 태국 공연 참석…제대 후 첫 행보 

스포츠경향 - , 제대 후 첫 공식행사는 어디?

스포츠경향 - 가수경력 13년, 과연 보아의 연기는? KBS2 '연애를 기대해' 출연

스포츠동아 - , 8월 팬미팅·태국공연… “공식컴백은 아직”

스포츠동아 - 연예병사, 16년 만에 불명예 폐지

스포츠조선 - 팬미팅, 다음달 3일 예정 ‘제대 후 첫 행보’

엑스포츠뉴스 - 팬미팅 개최, 전역 후 첫 공식석상… 팬들이 직접 준비

이투데이 - , 팬들이 마련한 팬미팅 참석… 전역 후 첫 공식 행보

이데일리 - [기자수첩]연예병사 폐지가 '면죄부'는 아니다

이데일리 - [기자수첩]연예병사 폐지가 '면죄부'는 아니다
    
디지털타임스 - 오는 3일 팬미팅 참석, 제대 이후 첫 공식 행사

K STAR - , 제대 후 첫 일정은? '팬미팅'

파이낸셜뉴스 - 측 “앨범작업은 사실무근...컴백계획도 미정”

스타뉴스 - , 8월 泰개최 합동공연 참여.."본격 컴백 아냐"

머니투데이 - 앨범작업 착수, "컴백 시기 조율중"
 
스타뉴스 - '연예병사 폐지' ★들, 이제 당당하게 군대 갑시다!

헤럴드경제 - <사설> 잘못 큰 연예병사 제도는 폐지가 맞다 

동아일보 - [횡설수설/최영해]문선대와 연예병사

연합뉴스 - <주말날씨:수도권> "비오는 주말, 공포체험 즐겨요"
 
티브이데일리 - 큐브 측 “ 앨범작업? 활동 계획 없다”


티브이데일리 - 준수· 작곡가 출신 태완, 정규 2집 발매

한국경제 - 태완, 정규 2집 '어디갈래' 23일 공개

매일경제 - 태완 7년만에 돌아와…‘어디 갈래’ 선공개 예정
















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése