Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN NAPTÁRA: 2013.07.04.

««« Előző nap                                                                                                                                                  Következő nap »»»


MÉDIA 

1.
YONHAP NEWS / NAVER NEWS

Forrás: 
http://news.nate.com/view/20130704n15574
http://news.naver.com/main/read.nhn?mode=LSD&aid=0006352830&mid=shm&oid=001&sid1=106&nh=20130704115837




가수 비, 예정대로 10일 전역…연예병사 특감은 연장(종합)


Angol fordítás
Forrás: http://memo-rain.ning.com/profiles/blogs/04-jul-13-yonhap-news-rain-to-leave-the-army-on-the-10th-as-sched
English translation by 화니
Rain to leave the army on the 10th as scheduled. The inspection of entertainment soldiers is extended.

The Defense Ministry judges Rain that he had no problem of his whereabouts on that day when entertainment soldiers were embroiled in controversy.

On the 4th, the Defense Ministry decided to prolong the special inspection of the operation status of entertainment soldiers by another week.

Defense Department Spokesman 'Wui Yong-Seop' (army colonel) said at a regular briefing today, "There is more yet to be confirmed, and therefore we have decided to extend the inspection because we'll have to make sure that the soldiers and working-level officials of the Defense Media Agency have done their jobs right.

Continuing, "We've been investigating the allegations that the persons in charge have been entertained regarding the business affairs of military broadcasting 'Consolatory Train' run by the Defense Media Agency." and "When the results of the inspection are in, the relevant soldiers will strictly be disciplined in accordance with law.

Since the testimony of the relevant soldiers who held a drinking party and who visited a massage parlor and that of witnesses are not consistent, the special inspection team is known to have done lot of legwork in an effort to find an eyewitness regarding the soldiers' whereabouts last 21st when the incident occurred.

In particular, it is known that Rain went back to the lodge after he arrived at the place and checked in, went to his room, unpacked, had dinner when a local concert featuring those soldiers including him ended after 9:00pm at that time.

An official from the Defense Ministry said, "We judges Rain that he had no problem of his whereabouts on that day. He'll leave the army on the 10th as scheduled."

It has been known that serious problems have surfaced as a result of the inspection of the status of the management and operation of the service support troop.

The Defense Ministry say that when they find there is a severe problem with the service support troop, the entertainment soldier system could be abolished.


Magyar fordítás
Fordította: Harudo11

Rain a terveknek megfelelően július 10-én elhagyja a hadsereget. A szórakoztató katonák vizsgálata meghosszabbodik.
A Honvédelmi Minisztérium úgy ítélte meg, hogy Rainnel nem volt probléma a tartózkodási helyén aznap, amikor a szórakoztató katonák bajba keveredtek.

A Honvédelmi Minisztérium 4-én úgy határozott, hogy meghosszabbítja a a szórakoztató katonák szolgálati státuszának ügyében folytatott vizsgálatot még egy héttel.

Wui Yong-Seop (a hadsereg egyik ezredese), a Honvédelmi Minisztérium szóvivője azt mondta a szokásos mai eligaításon, hogy "Néhány dolgot még meg kell erősíteni, ezért úgy döntöttünk, hogy meghosszabbítjuk a vizsgálatot, mivel biztosak akarunk abban lenni, hogy a katonák és a Defense Media Agency résztvevő tisztviselők a legjobb munkát végezhessék.

Folytatva, "Már vizsgáljuk a vádakat a Defense Media Agency által működtetett Consolatory Train nevű katonai műsor ügyeiben felelős személyek ellen." és "Ha megszületnek a vizsgálat eredményei, az érintett katonák a jogszabályoknak megfelelő szigorú fegyelmezésben részesülnek."

Mivel a az érintett katonák, akik részt vettek a közös ivászatban és a masszázsszalon meglátogatásában, valamint a tanúk vallomásai nincsenek összhangban, a különleges vizsgálatot végző team részéről sok utánajárást igényel azoknak a szemtanúknak a megtalálása, akik a katonák hollétét igazolni tudják a múlt hónap 21-én, amikor az incidens történt.

Az már ismert, hogy Rain visszament a szállásra azt követően, hogy megérkeztek és bejelentkezett, a szobájában volt, kicsomagolt, megvacsorázott a koncert után a katonákkal (akik között ő is fellépett) és amely kb. este 9:00 órakor ért véget.

A Honvédelmi Minisztérium egyik tisztviselője azt mondta, "Úgy ítéltük meg, hogy Rainnel nem volt probléma a tartózkodási helyén aznap. Ő el fogja hagyni a sereget 10-én a terveknek megfelelően."

Már ismeretes, hogy a vizsgálati eredmények komoly problémákat hoztak a felszínre a menedzsment és a szolgálatot támogató egység működtetésében.

A Honvédelmi Minisztérium azt állítja, hogy ha súlyos problémákat találnak a szolgálatot támogató egységben, akkor a szórakoztató katonai rendszer megszüntetésére is sor kerülhet.

2.
Az allkpop.com utánközlése
Forrás: http://www.allkpop.com/article/2013/07/rain-to-be-discharged-from-the-military-as-scheduled-on-july-10
 


Rain to be discharged from the military as scheduled on July 10

In the midst of the investigation on celebrity soldiers, it has been revealed that Rain will be discharged as planned on July 10.

A Ministry of Defense rep stated, "Sergeant Jung is currently being reviewed as having committed no problematic acts that specific day. Sergeant Jung will be discharged as planned on the 10th."

Meanwhile, the Ministry of Defense's investigation on the celebrity recruits, which was supposed to be completed on July 5, will take longer than expected with no new specified date as of yet.

So it seems we'll be seeing more of Rain, who recently signed with Cube Entertainment for his upcoming music activities, soon enough with his upcoming discharge taking place next week.

Source: Yonhap News


Magyar fordítás
Fordította: Harudo11

Rain a terveknek megfelelően leszerel a katonaságból július 10-én

A szórakoztató katonák ügyében folytatott vizsgálat közepén az már kiderült, hogy Rain le fog szerelni a tervezettek szerint július 10-én.

A Honvédelmi Minisztérium képviselője kijelentette, "Jung őrmester a jelenlegi ellenőrzés szerint az adott napon nem követett el problémát okozó cselekményt. Jung őrmester a terveknek megfelelően fog leszerelni július 10-én."

Eközben a Honvédelmi Minisztérium vizsgálata a híresség közkatonák ügyében, amelynek július 5-én kellene lezárulnia, tovább tart a vártnál, és még nincs újabb kitűzött időpont.

Tehát úgy tűnik, hogy hamarosan többet fogunk Rainből látni, aki a közelmúltban a Cube Entertainmenttel szerződött a zenei tevékenységei terén, mivel a leszerelése a jövő héten megtörténik.

Forrás: Yonhap News


3.
enewsWorld

Forrás: http://m.enewsworld.interest.me/news/news_view.asp?nsID=39925


Rain to Be Discharged from the Army as Planned
CJ E&M enewsWorld Grace Danbi Hong
2013-07-04 17:41

Despite current investigations on PR agents, Rain will be discharged from the army as planned.

On July 4, the Ministry of National Defense stated that Rain will be discharged on July 10 as originally scheduled.

“The special investigation on the operation system of Defense Media Agency will continue into next week as there are still many things to confirm,” stated the Ministry of National Defense.

“We’ve come to the conclusion that Sergeant Jung (Rain) was not in the wrong for his actions on the day of the incident. He will be relieved of his duties on July 10.”

The Ministry of National Defense started a hardcore crackdown on PR agents after SBS’ In Depth 21 revealed PR agents freely roaming around in casual wear and drinking alcohol after performing at an army concert. Se7en and Mighty Mouth’s Sangchoo were also caught entering massage parlors.

Rain, who was present at the concert event, was seen heading back to the motel after eating dinner with his colleagues.

Photo Credit: DEMA


Magyar fordítás:
Fordította: Harudo11

Rain a terveknek megfelelően hagyja el a hadsereget

A PR-ügynökök ellen folyó vizsgálat ellenére Rain a terveknek megfelelően fog leszerelni a hadseregből.

A Honvédelmi Minisztérium július 4-én kijelentette, hogy Rain az eredeti terveknek megfelelően július 10-én le fog szerelni.

"A különleges vizsgálat a Defense Media Agency működtetéséről a következő héten is folytatódik, mivel sok dolog még megerősítésre vár", jelentette ki a Honvédelmi Minisztérium.

"Mi már arra a következtetésre jutottunk, hogy Jung őrmester (Rain) tetteiben nem volt semmi helytelen az incidens napján. El lesz bocsátva a szolgálatból július 10-én."

A Honvédelmi Minisztérium keményen rajtaütött a PR-ügynökségen az SBS In Depth21 műsora után, mely felfedte a szabadon mászkáló, hétköznapi ruhát viselő PR-ügynököket, és a katonai koncertet követő ivászatot. Se7ent és a Mighty Mouth tagját, Sangchoo-t egy masszázsszalonba való látogatáson is rajtakapták.
Rain, aki szintén jelen volt a koncerten, igazoltan visszatért a szállásra, a kollégáival elfogyasztott vacsorát követően.


























Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése