Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN NAPTÁRA: 2013.07.01.

««« Előző nap                                                                                                                                                  Következő nap »»»






1.
MWave ENewsWorld
Forrás: http://mwave.interest.me/enewsworld/en/article/39634/rain-to-stay-with-his-unit-until-his-release-without-any-leaves



 

Rain Turns In His Last Leave to Stay with His Unit Until His Release
2013.07.01 14:44 CJ E&M enewsWorld Choi, EunHwa Translation Credit : Erika Kim

With just 10 days left until his release, it has been revealed Rain turned in his last leave to stay with his unit until the end.

Many sources who requested anonymity told enews on July 1 that "Rain recently turned in his last leave to show he′s determined to work hard in his services until the end. His last leave was to last for 10 days."




Rain was previously hit with backlash when he was caught dating Kim Tae Hee, as it was pointed out he was breaking several military rules during his breaks. The singer was put to seven days of disciplinary confinement.

A rep added, "He didn′t choose this way because of the recent controversy surrounding PR agents; he just wished to turn in his leave and work hard until his release."

Rain entered the army on October 11, 2011, and is currently serving as a PR agent with the Defense Media Agency.

Photo credit: Kim Byung Kwan


Magyar fordítás
(Fordította: Harudo11)

Rain lemond az utolsó szabadságáról, az egységben marad a leszereléséig

Már csak 10 nap van hátra a leszerelésééig, és kiderült, hogy lemond az utolsó szabadságáról és végig az egységben marad.

Számos, neve elhallgatását kérő forrás elmondta július 1-én az eNewsnak, hogy "Rain a közelmúltban lemondott az utolsó szabadságáról, hogy kifejezze elhatározását, miszerint a szolgálata végéig keményen dolgozik. A szabadsága az utolsó 10 napra járt volna."

Raint korábban negatív kritikával illették, amikor rajtakapták, hogy randevúzott Kim Tae Hee-vel, és rámutattak, hogy ezzel számos katonai szabályt áthágott ezeken az alkalmakon. Az énekes ezért hét napig nem hagyhatta el a laktanyát.

A szóvivő hozzátette: "Nem a PR egység körüli legutóbbi probléma miatt döntött így, csak le akart mondani a szabadságáról és keményen dolgozni a leszereléséig."

Rain 2011. október 11-én vonult be a hadseregbe, és jelenleg PR-ügynökként dolgozik a Defense Media Agency-nél.


2.
Naver News - Star News
Forrás: http://news.naver.com/main/ranking/read.nhn?mid=etc&sid1=111&rankingType=popular_day&oid=108&aid=0002230080&date=20130701&type=1&rankingSeq=2&rankingSectionId=106



[단독]'병장' 비, 말년휴가 자진 반납..10일 제대

기사입력 2013-07-01 12:12
[스타뉴스 김수진 윤성열 기자]



군 복무 중인 가수 비(병장 정지훈)가 말년 휴가를 자진 반납했다.

1일 복수의 관계자 및 국방부 관계자에 따르면 국방홍보원 홍보지원대원(이하 연예병사)으로 복무 중인 비는 최근 3차 정기 휴가인 '말년 휴가'를 반납했다.

복수의 관계자는 1일 스타뉴스에 "비가 정기 휴가인 말년 휴가를 자진 반납했다"면서 "남은 군 복무 기간 동안 성실하게 자신의 임무를 다 하겠다는 의지의 표명이다"고 전했다.

일부에서는 비의 휴가 반납과 관련해 최근 불거진 연예병사 실태 논란 때문이 아니냐는 의혹도 제기될 수 있는 상황. 최근 세븐과 상추가 춘천 위문공연에 참석한 뒤 안마시술소를 출입한 정황이 포착됐기 때문이다.

하지만 비의 최측근에 따르면 그는 오는 10일 전역을 앞두고, 9박10일의 정기휴가를 논란에 앞서 자진 반납할 계획을 하고 있었다.

비의 이 같은 계획은 지난 1월 연인인 김태희를 만나기 위해 과도한 외출을 한 것이 논란이 됐고, 군인복무규율 위반으로 7일간 근신 처분을 받아 자숙해 왔기 때문이라고 최측근은 전했다.

국방부 관계자 역시 비의 자진 휴가 반납과 관련, 스타뉴스의 사실 확인 요청에 비의 휴가 반납이 자발적인 것임을 밝혔다.

국방부 관계자는 스타뉴스에 "감사기간 동안 해당 병사들의 휴가 및 외박은 잠정 정지되지만, 비의 경우 제대를 앞두고 있는 터라 남은 정기휴가를 사용할 수 있다. 하지만 비가 스스로 휴가를 반납하고 국방부 감사에 충실하기로 했다"고 말했다.

또 다른 군 관계자 역시 "정 병장이 제대날짜가 얼마 남지 않아 물의를 일으키지 않게 매사에 조심하고 있다"고 전했다.

비의 경우, 10일 제대를 앞둔 상황으로 이번 연예병사 복무 실태 논란과 관련해 군대 내에서 영향을 받지는 않을 전망이라고 군 관계자는 전했다.

Angol fordításban:

Forrás: http://memo-rain.ning.com/profiles/blogs/01-jul-13-star-news-rain-expresses-his-willingness-to-give-up-a-v

English translation by 화니
Rain expresses his willingness to give up a vacation granted to sergeants with little time left in the army. He is due to leave the army on the 10th.
(Revised) : Multiple authorities and military officials told Star News on the 1st, Rain expresses his willingness to give up a vacation granted to sergeants with little time left in the army. He is due to leave the army on the 10th.

According to multiple authorities and military officials told Star News on the 1st, singer Rain who is currently serving as a public information services support soldier in the Defense Media Agency, has willingly given up a third vacation which is available to each of sergeants with little time left in the army. This shows that Rain expresses his determined will to be faithful to his duties during his military service.

While suspicions have risen about a recent case believed attributable to slack military discipline, Rain's move could raise suspicions that he may settle a controversy. But apart from the situation, Rain has been planning to give up his vacation of 9 nights of his own accord, according to his closest advisers.

It has been said that Rain has taken time for self-examination since he caused controversy due to the excessive outing for dating his lover 'Kim Tae-Hee' last January.

Military officials said, "Vacations granted to the relevant soldiers who have recently violated military rules, have temporarily come to a stop during the inspection period, but Rain can take the rest of his regular vacation because he is about to leave the army. However, he has willingly given up his vacation and decide to be inspected by the Defense Ministry."

Another military official added, "Sergeant 'Jung Ji-Hoon' is very careful in everything not to cause trouble because the discharge date is not far off." and "Jung will not be directly affected by a controversy surrounding the current situation of entertainment soldiers' military service because he gets out of the army on the 10th."
  
Magyar fordítás:
(Fordította: Harudo11)

Rain kifejezte szándékát, hogy lemond az őrmesteri kinevezésével járó szabadságáról, mivel már kevés ideje maradt a hadseregben. Annak következtében, hogy 10-én távozik a seregből.

(Módosított): több hatóság és katonai tisztviselő elmondta 1-én a Star Newsnak, hogy Rain kifejezte szándékát, hogy lemond az őrmesteri kinevezésével járó szabadságáról, mivel már kevés ideje maradt a hadseregben. Annak következtében, hogy 10-én távozik a seregből.

Több hatóság és katonai tisztviselő elmondta a Star Newsnak, hogy az énekes Rain, aki jelenleg a nyilvános információs szolgáltatásokat támogató katona a Defese Media Agency-nél, önként lemondott a harmadik szabadságáról, amely minden őrmesteri kinevezéssel együtt jár, mivel már kevés ideje maradt a seregből való távozásáig. Ez mutatja, hogy Rain határozottan kifejezi azt a szándékát, hogy hűen ellátja feladatait a sorkatonai szolgálatának ideje alatt.

Mivel felütötte a fejét a gyanú a laza katonai fegyelemnek tulajdonítható legújabb eset miatt, Rain lépése megalapozhatja azt, hogy ő is érintett a problémában. De ettől a helyzettől függetlenül, egy közeli tanácsadója szerint, Rain már korábban eltervezte, hogy önként lemond a 9 éjszakányi szabadságáról.

Ismeretes, hogy hogy Rain már időt fordított az önvizsgálatra, miután problémát okozott a szerelmével, Kim Tae Hee-vel tartott megnyújtott találkozóival az elmúlt év januárjában.

A katonai tisztviselők elmondták: "A katonai szabályok megsértésében érintett katonák számára járó szabadságokat felfüggesztettük a vizsgálat idejére, de Rain igénybe vehetné a neki járó szabadságot, mivel el fogja hagyni a sereget. Azonban ő önkéntesen lemondott a szabadságáról, és úgy döntött, hogy vizsgálja meg őt is a Honvédelmi Minisztérium."

Egy másik katonai tisztviselő hozzátette: "Jung Ji-hoon őrmester mindenben nagyon óvatos, hogy ne okozzon gondot, mivel a leszerelésének ideje már nincs messze.", valamint "Jungot nem fogja közvetlenül érinteni a szórakoztató katonák katonai szolgálata körül kialakult jelenlegi problémás helyzet, mivel ő 10-én távozik a hadseregből."


3.
NATE
utánközölte a Sports Donga
Forrás: http://news.nate.com/view/20130701n33123



국방부 "비 휴가 반납 금시초문…연예병사 문제 조사 중"
스포츠동아 원문 기사전송 2013-07-01 18:32 최종수정 2013-07-02 08:53


 [동아닷컴]
국방부 “비 휴가 반납 금시초문…연예병사 문제 조사 중”

국방부 측이 가수 비(본명 정지훈)의 휴가 반납에 대해 “금시초문”이라고 밝혔다.
국방부 연예병사 관련 부서 한 관계자는 1일 동아닷컴에 “비의 휴가 반납에 대해선 들은 바 없다. 현재 연예병사에 전반에 걸쳐 조사 중인 만큼 규정대로라면 휴가를 내줄 수 없다는 것이 맞다”고 밝혔다.

이 어 “비가 이번 문제의 대상이라면 외부와의 접촉도 금지된다. 조사가 끝날 때까지 자대에 남아 조사 과정에 성실하게 임해야 한다. 휴가는 추후 조사 결과에 따라 지급 여부가 결정될 것이다. 비에 대해선 아직 확인된 바가 없다”고 덧붙였다.

또 그는 “면밀한 조사를 위해 여러 상황을 고려하는 만큼, 결과를 조금 더 지켜봐야 한다. 결과가 나오는 대로 공식입장을 전하겠다”고 말했다.

앞서 이날 복수의 매체는 방송관계자들의 말을 빌어 비가 말년 휴가를 자진 반납했다고 전했다. 하지만 국방부 측은 비의 휴가 반납에 대해 들은 바가 없으며 조사 결과를 기다려 달라고 당부했다.

비는 오는 10일 만기 전역한다.

한 편 지난달 25일 방송된 SBS ‘현장21’의 ‘연예병사들의 화려한 외출’ 편에서는 연예병사로 군 복무 중인 세븐(본명 최동욱), 상추(본명 이상철) 일부 연예인들이 안마시술소에 출입하는 등 군 규율을 위반한 행위에 대해 그려지며 논란이 일었다.

사진|‘연예병사 휴가’ 동아닷컴DB

동아닷컴 홍세영 기자 projecthong@donga.com


4.
CHOSUN / NATE
utánközölte a STAR NEWS és a SPORT CHOSUN
Forrás: http://news.nate.com/view/20130701n16303?mid=e0102



비 휴가반납, "연예병사 논란 때문 아닌 원래 계획"
스포츠조선 기사전송 2013-07-01 12:53

비 휴가반납. 사진=스포츠조선DB

군 복무 중인 가수 비(병장 정지훈)가 말년 휴가를 자진 반납했다.

인터넷 연예매체 스타뉴스는 1일 "국방홍보원 홍보지원대원(이하 연예병사)으로 복무 중인 비는 최근 3차 정기 휴가인 '말년 휴가'를 반납했다"고 보도했다.

매체는 "비가 정기 휴가인 말년 휴가를 자진 반납했다"면서 "남은 군 복무 기간 동안 성실하게 자신의 임무를 다 하겠다는 의지의 표명이다"고 전했다.

일부에서는 비의 휴가 반납과 관련해 최근 불거진 연예병사 실태 논란 때문이 아니냐는 의혹도 제기될 수 있는 상황. 최근 세븐과 상추가 춘천 위문공연에 참석한 뒤 안마시술소를 출입한 정황이 포착됐기 때문이다.

비의 최측근에 따르면 그는 오는 10일 전역을 앞두고, 9박10일의 정기휴가를 논란에 앞서 자진 반납할 계획을 하고 있었다.

비의 이 같은 계획은 지난 1월 연인인 김태희를 만나기 위해 과도한 외출을 한 것이 논란이 됐고, 군인복무규율 위반으로 7일간 근신 처분을 받아 자숙해 왔기 때문이라고 최측근은 전했다. <스포츠조선닷컴>


Az előző két cikknek nem készült pontos angol fordítása, de a következő írás forrásként használta azokat:


5.
ALLKPOP
Forrás: http://www.allkpop.com/article/2013/07/report-that-rain-had-given-up-his-end-term-vacation-surface-ministry-of-defense-says-they-never-heard-about-it



Report that Rain had voluntarily given up his end-term vacation surface, Ministry of Defense say they never heard about it
July 1, 2013 @ 12:20 pm


Reports that Rain had voluntarily given up his end-term vacation has surfaced.

Star News reported that an insider had revealed to them, "Rain has voluntarily given up his end-term vacation. He's saying that he wants to spend his last days fulfilling his duties to the best of his abilities."

Another insider told them, "During inspections, the soliders' vacations get put on hold. But since Rain is about to end his enlistment, he can use his end-term vacations. But he decided to give up his vacation to do the best during inspections."

Rain is currently under inspection for leaving the dorms without permission and drinking on the night Se7en and Sangchu visited a massage parlor.

However, the Ministry of Defense said they never heard about this. They stated, "We've never heard about Rain giving up his vacation. Since he's still being inspected, by regulation, he's not allowed to have vacation days anyway. Also, he's forbidden from contacting the outside if he's part of an inspection. He has to stay until the end of the inspection and respond diligently to the ongoing investigation. His vacation days will be decided after the results of the inspection are revealed. There's nothing confirmed on Rain yet."

Source: Star News, Sports Chosun via Nate, Sports Donga via Nate
Magyar fordítás
Fordította: Harudo11

A tudósításokban felmerül, hogy Rain önként lemondott a szolgálatvégi szabadságáról, de a Honvédelmi Minisztérium azt mondta, hogy soha nem hallott erről

A tudósításokban felmerült, hogy Rain önként lemondott a szolgálatvégi szabadságáról.

A Star News arról tudósított, hogy egy bennfentes elárulta nekik: "Rain önként lemondott a szolgálatvégi szabadságáról. Azt mondta, hogy az utolsó napjait is a feladatainak legjobb képességei szerinti ellátásával akarja tölteni."

Egy mások bennfentes azt mondta nekik, "A vizsgálat ideje alatt a katonák szabadságolását felfüggesztették. Ám mivel Rain hamarosan befejezi a szolgálatát, ő igénybe veheti a záróidőre eső szabadságát. De ő úgy döntött, hogy lemond a szabadságáról és minden tőle telhetőt megtesz a vizsgálat során."

Rain jelenleg ellenőrzés alatt áll a szálláshely engedély nélküli elhagyása és ivászat miatt azon az éjszakán, amikor Se7en és Sangchu egy masszázsszalonba látogatott.

Ugyanakkor a Honvédelmi Minisztérium azt mondta, hogy soha nem hallott erről. Kijelentették, hogy "Soha nem hallottuk, hogy Rain lemondott a szabadságáról. Mivel még vizsgálat alatt áll, a szabályzat szerint egyébként sem engedélyezhető, hogy igénybe vegye a szabadságát. Úgyszintén tilos az érintkezése a külvilággal, ha rá is vonatkozik az eljárás. A vizsgálat végéig ott kell maradnia és érdemben válaszolni a folyamatban lévő nyomozás során. A szabadságáról a nyomozás eredményeinek ismeretét követően születik döntés. Rainnel kapcsolatosan még semmi nincs megerősítve."


6.
KPOPSTARZ
Forrás: http://www.kpopstarz.com/articles/33086/20130701/rain-military-service-pr-officer-scandal.htm






Rain's Decision To End Mandatory Military Enlistment With 10-Day Leave Not Motivated By Recent PR Officer Scandal, His Rep Claims
By Jesse Lent | July 01, 2013 11:50 AM EDT
 
K-pop singer Rain will use the rest of his allotted leave time to complete his last 10 days serving in the South Korean army as a public relations officer for the Defense Media Agency.

"Rain recently turned in his last leave to show he′s determined to work hard in his services until the end," an anonymous source told the publication CJ E&M enewsWorld.
"His last leave was to last for 10 days."

A representative for the actor denied that Rain's decision was motivated by the recent scandal that ensnared fellow PR officers Sanchu of the group Mighty Mouth and the singer Se7en, after the pair were filmed leaving an erotic massage parlor at 3 a.m. while on active duty.

"He didn′t choose this way because of the recent controversy surrounding PR agents," said a representative for the star.

"He just wished to turn in his leave and work hard until his release."

All eligible males between the ages of 18 and 35 must enroll for roughly two years of army service in South Korea (the length of mandatory enrollment changes by several months depending on which branch of the military that they serve in) in a practice known as conscription.

Rain, who appeared in the 2008 Hollywood film "Speed Racer," created a controversy of his own back in January, when a tabloid published photos of the television actress Kim Tae-Hee getting into his car, during his enlistment.

The singer reportedly was sentenced to seven days of confinement for the incident.

And the conclusion of his two years of military service coming to an end isn't the only reason it's shaping up to be a good summer for Rain.

Last week, the singer was cleared of all charges stemming from a 2010 embezzlement scandal that led to the indictment of two executives at his record label J. Tune Entertainment.

Rain was originally cleared of all embezzlement charges in Seoul Central Court back in 2010, according to the website allkpop, yet the case was reopened a year later.

Back in March, a fashion investor named Lee sued the star for $1.8 million on the charge that he and two of his partners misused company funds, according to allkpop.

"There isn't enough evidence to prove the plaintiff's accusations against singer Rain," the court officer said on Monday. "We've decided he is innocent on all counts."

"Rain, who was sued for bringing harm to a company after demanding [millions of dolllars] for modeling fees as its main shareholder, was cleared of all charges following a reinvestigation," the Seoul Central District Prosecutors Office added.

Magyar fordítás
Fordította: Harudo11

Rain azon döntését, hogy lemond a szolgálata végén neki járó 10 nap szabadságáról, nem a PR-katonák jelenlegi botránya indokolta, állítja a képviselője

A K-pop énekes Rain a neki járó maradék szabadságát úgy fogja használni, hogy az utolsó 10 napját is a dél-koreai hadsereg PR-katonájaként szolgálatban tölti a Defense Media Agency-nél.

"Rain nemrég lemondott az utolsó szabadságáról, hogy megmutassa elszántságát arra, hogy a szolgálata végéig keményen dolgozzon." - mondta egy névtelen forrás a CJ E&M enewsWorld tudósításában.

A színész képviselője tagadta, hogy Rain döntését a jelenelegi botrány motiválta volna, amely során titokban a két PR-katonát, Sangchut a Mighty Mouth csapatból és az énekes Se7ent filmre vették, amint a páros egy erotikus masszázsszalon felé vette az irányt szolgálati időben hajnali 3 órakor.

"Rain nem a PR-katonák körüli legutóbbi botrány miatt választotta ezt a megoldást." - mondta a sztár képviselője.

"Ő csak azt akarta, hogy a szabadsága hozzákapcsolásával a leszereléséig keményen dolgozzon."

Minden 18 és 35 év közötti alkalmas férfinak közel két évet kötelező katonai szolgálatban kell töltenie Dél-Koreában (a besorozás időtartama néhány hónapot eltérhet attól függően, hogy mely katonai egységnél szolgálnak), ezt nevezik hadkötelezettségnek.

Rain, aki 2008-ban a Speed Racer című hollywoodi filmben tűnt fel, botrányt okozott magának januárban, amikor a bulvársajtóban fotókat publikáltak arról, hogy a tévésorozatban játszó színésznő, Kim Tae-hee beszállt az autójába a szolgálata közben.

A jelentések szerint az énekest hét nap laktanyafogságot kapott az incidens miatt.

De nemcsak a kétéves katonai szolgálat közeledő befejezése az egyetlen oka annak, hogy jó nyár rajzolódik ki Rain előtt.

A múlt héten az énekest a 2010-es sikkasztási botrány minden vádja alól tisztázták, amelyet a J. Tune Entertainment kiadó  két vezetője ellen emeltek.

Raint már eredetileg 2010-ben is felmentette a Szöuli Központi Kerületi Ügyészség, amint arról az Allkpop honlapján olvashattunk, de az ügyet egy évvel később újra megnyitották.

Még márciusban egy Lee nevű divatcég-befektető  1.8 millió dollárra perelte a sztárt azzal a váddal, hogy ő és két társa visszaéltek a társaság alaptőkéjével, tudósított az Allkpop.

"Nincs elegendő bizonyíték a felperes énekes elleni vádjainak egyértelmű alátámasztására" - mondta a bírósági tisztviselő hétfőn. "Úgy ítéltük meg, hogy ő minden pontban ártatlan."

"Rain, akit azzal vádoltak, hogy kárt okozott a cégnek, miután fő részvényesként követelte a neki járó modell költségeket, az újbóli vizsgálatot követően is tisztáztak minden vád alól" - tette hozzá a Szöuli Központi Kerületi Ügyészség.


MENEDZSMENT


A Rainy Entertainment címének megváltozásáról értesítette a rajongókat Rain honlapján, kérve, hogy a leveleket és az egyéb küldeményeket a következőkben erre a címre postázzuk:

Postal code: 135-949
Address: Rainy Entertainment
3/F Cheongdam Village 6-9 Cheongdam-dong, Gangnam-gu, Seoul

Koreai változatban:
서울시 강남구 청담동 6-9 청담마을 3층 레이니엔터테인먼트앞

Forrás: http://rain-jihoon.com/n2/notice_view.php?page=1&No=437&bSeq=655









Az új helyszín fotói

Ez valószínűleg az az épület, melyet Rain korábban azzal a céllal vásárolt meg, hogy felújítás után boutique hotelt alakítson ki belőle.
Forrás: http://forums.soompi.com/en/discussion/346/rain-%EB%B9%84-bi-official-thread/p1377














http://rain-cloud.co.kr/board/view.asp?mstSeq=7&mstpSeq=&bcmSeq=4&seq=55745&page=31&searchType=title&searchStr=
ratoka

13-07-01 [rain-jihoon Notice]Rainy Ent. Office Relocation Notice
 Source : http://rain-jihoon.com/n2/notice_view.php?page=1&No=437&bSeq=655



































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése