Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

A Cube Entertainment megfelelt a KOSDAQ előszűrőjén (2014.12.24.)



A Cube Entertainment megfelelt a KOSDAQ (Korean Securities Dealers Automated Quotations - a koreai részvénytőzsde, a ford. megj.) előszűrőjén


2014.12.24 17:57 Newsen
Hwang Hye Jin
Angol fordítás: Yeawon Jung
Magyar fordítás: Harudo11

A Cube Entertainment megfelelt a KOSDAQ (Korean Securities Dealers Automated Quotations - a koreai részvénytőzsde, a ford. megj.) előszűrőjén

December 24-én a Korea Exchange jóváhagyta a Cube Entertainment előzetes szűrését az új KOSDAQ piaci tanúsítvány megszerzéséhez. December 24-én a Cube a KOSDAQ-ra való kilépésével kinyilvánította a világméretű cégként való megjelenését, kézenfogva a Woori Special Purpose Acquisition Company No. 2-vel (WooriSpec No. 2).

A Cube sokféle tehetséget fedezett fel és részesített képzésben, ilyenek a 4Minute, a B2ST, G.Na, BTOB, Trouble Maker, No Ji Hoon, Shin Ji Hoon, Oh Ye Rin és még sokan mások, valamint jelenleg otthont ad az énekes és színész Rain (Jung Ji Hoon), a komédiás Kim Giri, a színész Kwak Seung Nam, Jo Seo Ha és Na Jong Chan számára. A 2008-as alapítása óta a Cube a K-pop világ egyik vezető cégévé vált, rendszeres képzéseinek és promóciós rendszereinek, nemzetközi hálózatának és stratégiai szövetségeinek köszönhetően. 




A Cube a 2014-es évet Rain sikeres visszatérésével kezdte, majd ezt követte a 4Minute, B2ST, BTOB, Hyuna és G.Na Koreán belüli és azon kívüli aktív promóciója. A B2ST, amely az év nagy részében bebiztosította az első helyét a zenei programokon, a japán piacon is bizonyította a népszerűségét, miközben a BTOB japán debütálásával is kiemelkedő eredményeket ért el. A Cube 2015-ben Ázsia-szerte aktív promóciót fog végezni, amely megköveteli a japán és a kínai piacon való stratégiai akciókat, és egy nemzetközi összetételű új csapat is debütálni fog. Hong Seung Sung, a Cube Entertainment elnöke kijelentette: "A KOSDAQ tanúsítványa által felhatalmazást kaptunk arra, hogy tovább fejlesszük a globális kínálatunk külső és belső kapacitásait, melyek a cég 2008-as alapításától kezdve meredeken növekvő tendenciát mutatnak." - és hozzátette: "Továbbra is támogatni fogjuk a művészek fenntartható növekedését a hosszútávú fejlődés alapjainak biztosítása által, különös hangsúlyt fektetve a nemzetközi versenyképességre a tengerentúli üzleti tevékenységek diverzifikálásával."




Cube Entertainment Passes Preliminary Screening to Be Listed on KOSDAQ
2014.12.24 17:57 Newsen
Hwang Hye Jin
Translation Credit : Yeawon Jung

Cube Entertainment has received an approval from the KOSDAQ’s (Korean Securities Dealers Automated Quotations) preliminary screening.

On December 24, Korea Exchange approved Cube Entertainment’s preliminary screening for the new KOSDAQ market certificate. On December 24, Cube declared its leap as a global contents company by going public on the KOSDAQ market, joining hands with Woori Special Purpose Acquisition Company No. 2 (WooriSpec No. 2).

Cube has discovered and trained global content, such as 4Minute, B2ST, G.Na, BTOB, Trouble Maker, No Ji Hoon, Shin Ji Hoon, Oh Ye Ri and more and currently houses the singer and actor Rain (Jung Ji Hoon), comedian Kim Giri, actor Kwak Seung Nam, Jo Seo Ha and Na Jong Chan. Since it was established in 2008, Cube has become a leading company in the world of K-pop with its systematic training and promotion systems, worldwide networks and strategic alliance.


Cube began 2014 with a successful comeback of Rain, followed by active promotions of 4Minute, B2ST, BTOB, Hyuna and G.Na in and out of Korea. B2ST, which recorded winning first place on music programs most frequently this year, proved its popularity in Japanese market while BTOB also set outstanding records during its Japan debut. In 2015, Cube will carry out active promotions throughout Asia, which requires the strategic promotions of the Japanese and Chinese markets, and debut a new group with members of different nationalities.

President Hong Seung Sung of Cube Entertainment stated, “Through this KOSDAQ certificate, we’ve gained the power to further develop the internal and external capacities of the global contents, which have been growing steeply since the company’s establishment in 2008,” and added, “We will continue to support the artists’ sustainable growth to set the foundation for the long-term development and focus on strengthening the global competitiveness through diversification of overseas business.”

Photo credit: Cube Entertainment













Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése