Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

Fájdalomdíj, megkésve (2013.04.02.)



Egyetértve azokkal a figyelmeztetésekkel, amelyek a sajtóhírek óvatos kezelésére szólítanak, mégiscsak reméljük, hogy az alábbi tudósítás valóságtartalma megfelelő. A Star M beismerése, melynek a közös megegyezés a nyilvánvaló igazolása, és az ennek következtében járó visszatérítés és kártérítés mégis pusztán kevéske fájdalomdíj lehet Rainnek egy hatalmas esély (reméljük, csak időleges) elvesztéséért.

Hiszen milyen pénz pótolhatná a talán legnagyobb álma, az amerikai zenei piacra való betörés meghiúsulását, melyért egyértelműen az inkompetens szervező cégek és alvállalkozóik tehetők felelőssé. Rain alig huszonöt évesen, még teljesen kiszolgáltatottan el kellett, hogy viselje karrierjének megtörését, hírnevének méltatlan megtépázását, az alaptalanul kirótt hatalmas pénzbeli büntetés megfizetését, és azt az érzelmi hullámvölgyet, mondhatjuk akár depressziós korszaknak is, melyet mindezek következtében átélt.

Emlékeztetőül: ennek a nehéz időszaknak a túlélését segítette a Cloudok "We believe in Rain" videófilm-akciója.


Ugyan Rain magához méltó választ adott minderre, mert amint megtehette, hatalmas bátorsággal saját felelősségi körébe vonta menedzsmentjének irányítását a J.Tune cégek megalapításával, és ily módon azóta láthatóan problémamentesen működtette karrierjének hátországát.

De az amerikai piac bevétele - ha még szándékában áll egyáltalán - ma már nehezebbnek ígérkezik, mint azokban az években, hiszen azóta a k-pop térhódítása is jelentősebb, a hatalmas versenyben már nem egyedüli és kivételes jelenség az USA számára. 
Azaz, miket is írok itt - hát hogyne lenne EGYEDÜLI ÉS KIVÉTELES JELENSÉG...!!! Hiszen ma sincs senki, aki Rain közelébe tudna érni.
Csak esetleg a felületes szemlélőkkel ezt még több munkába kerül észrevetetni.
Rain közös megegyezés miatt ejtette a Star M ellen benyújtott keresetét


Az énekes Rain 4 billió ₩ kártérítési igényt nyújtott be a "Well Made Star M Inc" (a továbbiakban: Star M) ellen, amely felelős volt Rain 2006-2007-es világkörüli koncertsorozatáért, azt állítva, hogy a cég egyoldalúan lemondta az USA-ban tervezett koncertjeit, de mielőtt bíróságra került volna az ügy, Rain ejtette a vádakat, mivel közös megegyezésre jutottak a céggel a múlt hónap 20-án.
A kártérítési igény tartalmazott 2.7 billió ₩-t (ennyit fizetett ki Rain a Click Entertainmentnek, a cég Hawaii leányvállalatának a régióban törölt koncertek miatt), és 1.3 billió ₩-t (Rain rágalmazási pert indított a Star M ellen, és 1.3 billió ₩ kártérítést követelt).
A Star M képviselője szerint: "Az ügy közös megegyezéssel lezárult, és Rain és a Star M egyaránt hozzájárult, hogy a megállapodás részleteit nem hozzák nyilvánosságra."




Forrás: http://memo-rain.ning.com/profiles/blogs/02-apr-13-news1-rain-s-case-against-star-m-is-dropped-by-mutual-c
Bejegyezte: Harudo11 


















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése