Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

A tízezer az tízezer (2013.02.27.)


A napokban ez a hölgy, aki állítólag Rain edzője volt a Love Song zenés videójának készítése előtt, véleményem szerint kissé nagyszájúan példálózott Rainnel. Minden dícsérete ellenére mégsem hiszem, hogy egy edzőnek feladata lenne kibeszélni a megbízóját, különösen, hogy kicsit torzít is a dolgokon. Mert Rain 16 kg-os súlytöbbletéből nyilván le kell vonni azt a 10-et, amit a Ninja-workout során veszített a normál súlyából, és a maradék 6 kg azért nem akkora tragédia egy 185 cm-es férfiemberen. De hát mindenki ott hangsúlyozza a saját fontosságát, ahol tudja. Rain pedig ezerszer elmondta, hogy táncosként a szinte minden testzsírját elvesztett izomhalmazként nem tud létezni, mert a flexibilitáshoz szükség van egy kis "kenőanyagra".

Rain a Ninja Assassin és a Love Song forgatása körül:




Rain edzője: "Rain teste egy reprezentatívan kidolgozott test a szórakoztatóiparban. Szereti az ételeket, és a testi felépítése hajlamos a súlygyarapodásra."

Az MBC egyik műsorában február 27-én, miközben a meghívott vendégek a diétáról és a testedzésről beszéltek, Rain edzője szót ejtett Rain tréningjéről is. Raint Ji-hoonnak nevezte. "Ji-hoonnak olyan a fizikai felépítése, amely könnyen felszed súlyt magára. Bár a teste egy reprezentatívan kidolgozott test a szórakoztatóiparban, az extrém nehézségű edzés után, amelyet a Ninja Assassinhoz végzett, visszariadt a gyakorlástól. És mindig is élvezte az evést."

Park edző szerint: "Amikor Rain eljött hozzám, hogy eddzünk, 16 kilóval volt több rajta a film után. Valószínűleg én vagyok az egyetlen, aki egy meglehetősen telt Rain látott. Azt mondta, hogy meg akarja mutatni a tökéletes hasizmait a "Love Song" klipjében, és le szeretne adni 16 kg-ot három hónap alatt. Együtt edzettünk vele."

Park edző folytatta: "Ha azt kéred Raintől, hogy 10.000 ugrókötelezést csináljon, akkor tényleg 10.000-szer fogja megcsinálni. Komolyan és becsületesen fog gyakorolni. Ha otthoni feladatot adsz neki, akkor hiba nélkül fogja elvégezni. Nem könnyű feladat három hónap alatt lefogyni 16 kg-ot."

A műsor részlete itt megnézhető.




Forrás: http://memo-rain.ning.com/profiles/blogs/27-feb-13-nate-news-rain-s-trainer-talked-about-rain-s-training
Bejegyezte: Harudo11


















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése