Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

Köss egy sárga szalagot! - 31 napos akció Rainnek ajánlva


A Yellow Ribbon For Rain résztvevőinek, minden Cloudnak és Rain minden rajongójának itthon és bárhol a nagyvilágban!

FELADÓ: Stephe Thornton, Yellow Ribbon For Rain Brigade, Cloud USA

ELKÜLDVE: 2013. január 4., péntek, 9:06

TÁRGY: A távolságot áthidaló azonnali támogatás Jung Ji-hoonnak, a ROKA tizedesének

MAGYARÁZAT: Sok évszázadon át a sárga szalag volt a remény és a megoldás szimbóluma, szeretteink múlhatatlan támogatására, a jogvédelemre és még számos különböző célt szolgálva szerte a világban. Még ma is, Ausztráliától Ázsiáig, Európán át egészen az Államokig az emberek, a szervezetek, sőt a kormányok is kitartóan használják ezt az azonosítható jelképet és a sárga színt.

AZ AJÁNLOTT AKCIÓ: A Sárga szalagok 31 napja Jung Ji-hoon tizedes számára

Szerezzetek be egy egyszerű, olcsó sárga szalagot a legközelebbi boltból. Kössetek 31 sárga szalagot, és írjátok rá a neveteket és a tartózkodási helyeteket (kb. 15 percig tart az egész). Adjatok fel naponta CSAK EGYETLEN szalagot közvetlenül Rainnek küldve a mostani katonai címére. A postaköltség nem több, mint egy közönséges levélé Dél-Koreába. (A magyar postai díjak itt megtalálhatóak: http://www.posta.hu/ugyfelszolgalat/dijszabasok)

Corporal Jung Ji Hoon (Rain)
External Relations Team
Defense Agency for Public Information Services
Zip code: 140-833
Duteopbawi-ro 54-99, Youngsan-gu
Seoul, South Korea







Rain már érti a sárga szalag koncepcióját az amerikai seregére tekintve, akik bizonyítják, hogy számtalan közeli barátjaként viselik a Sárga szalagot Rainért a Twitterükön, támogatva őt az akció kezdetétől. A szó szerint vett Sárga szalagok zuhataga egy határozott üzenet a számára, hogy az elharapódzott becsmérlése a média és a honfitársai által nincs hatással a ti támogatásotokra, és hogy ti büszkén várjátok őt 2013. július 10-én. Az üzenet annyira egyértelmű lesz, hogy szavakra nincs szükség. Amikor Rain kézbe fog egyet, tudni fogja, hogy honnan jött. és tudni fogja, hogy te vele vagy.

Essen az eső egy hónapon át Rainre!

ALTERNATÍV AKCIÓ:

Adj fel egy kinyomtatott levelezőlapot, amelyen egy sárga szalag van átfűzve vagy rányomtatva, naponta egyszer 31 napon át.

Nyomtasd ki a saját tervezésű Sárga szalag levelezőlapodjaidat és postázd naponta egyszer 31 napon át.

Előre is köszönöm a támogatásotokat.

Néhány ötlet a Cloud USA programjainak szervezőitől:




KÉREM, hogy gondoljatok szeretettel az ÖSSZES férfira és nőre, aki büszkén teljesíti a fegyveres erőknél a szolgálatát, bármelyik sarkában is legyen az a világnak, életük által is védelmezve az ártatlan civileket.


“Around her head, she wore a yellow ribbon… 
she wore it for a soldier who was far, far away…”









Forrás: http://cloudusa.wordpress.com/2013/01/04/infocloud-usa-operation-tie-a-yellow-ribbon/
Fordította: Harudo11















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése