Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

EXPO POP FESTIVAL Special Opening Concert (2012.06.16.)



A bejegyzés folyamatosan frissülni és változni fog, ha új képek vagy hírek érkeznek, tehát térjetek vissza az olvasásához többször!


A Yeosu EXPO 2012 keretében rengeteg kulturális eseményt is tartanak, köztük természetesen koncerteket is. A k-pop hírességeinek egész sora fellép az EXPO POP FESTIVAL keretében, amelynek nyitó koncertjét az éppen katonai szolgálatukat töltő énekesek tartják - jó PR ez a hadseregnek is.

Hihetetlen, de ezen a rendkívüli napon is teljesítette Rain és KCM a szombati Sebességvágy kétórányi élő adását, a szokásos déli 12:00 órai kezdéssel, és nyilván nem Szöulban, hanem a yeosu-i stúdióban dolgozhattak. De már az EXPO helyszínén vannak, ahol reggel óta gyűlekezik a közönség is a Special Stage előtt. Rain 15:30-kor tartott egy sajtótájékoztatót, erről biztosan lesznek majd felvételek. A fellépők pontos névsorát csak a napokban tették közzé, így nagyon szerencsések az EXPO mai látogatói és azok, akik idejekorán tudomást szereztek Rain ma esti fellépéséről, ami a hivatalos program (és ottani idő) szerint 19:30-kor kezdődik.

Érdekesség: A hivatalos Cloud azonnal akcióba lépett, hogy a szervezők biztosítsanak helyet a rajongóknak, ahol csoportosan együtt lehetnek, hogy hangsúlyosan látható legyen Rain rajongótáborának jelenléte. Nem biztos, hogy ezt sikerült elérniük, de mindenképpen lenyűgöző az aktivitásuk. Mint ahogy minden Consolatory Train koncert előtt is szállítják a pontos utazási és bejutási információkat, szervezik a jelenlétüket - Rainnek nem lehet semmi oka panaszra.

A szerencsések között van April Jackson is, aki a twitterre küldött képeket, remélem ezt sikerül folytatnia a koncert alatt is. Ezeket láthatjátok most, a képek mellett April bejegyzései:


 "A Yeosu Expo-n RAIN-nek úszó színpada lesz!!!!! Izgalmas!!!"

"A Raint látni akaró várakozók iszonyatosan hooooosssszzzzúúúú sora. Jaj istenem"

"Végre bent! DE ez egy leülős koncert. remek!!!! Meeeeennyi ember"


"Szép nagy színpad Rain Világsztárnak!!!"

"Felhúztam a szerencsehozó Rain kpop zoknimat!!!"

"És a világító Rain pálca!!!"

"Yeosu látványa lélegzetelállító."

"Miiiiilyen sok ember!!!!!"

"14 perc van hátra!!! Ki áll készen a felhőszakadásra?"

"A fenébe is, a tüzijáték a frászt hozta ránk!!!!!!"

"9 Muses a színpadon!"



"Wow, tudom, hogy mindannyian Rain miatt vagyunk itt, de őrült jó veletek tapsolni a 9 Muses-nak! Jeesh!!!!"

"Park Ho Shin kérte, hogy álljunk fel, és természetesen a csajok azonnal megrohanták a barrikádokat, DE én is velük voltam.  Lol"

Ratoka képeiből - KCM a színpadon:



________________________________________________________________________________

A nagy csönd arra enged következtetni, hogy Rain éppen a színpadon lehet :))

Közben megjött a sajtótájékoztató felvétele, addig lehet ezt nézegetni:



___________________________________________________________________________________________

April hallgat, de szerencsére Ratokában lehet bízni (mint mindig):
























A rajongók tábora mégiscsak valamennyire együtt, és láthatóan minden technikai eszköz bevetésével ezerrel dolgoznak az esemény megörökítésén :D


A koncert előtt megörökítette magát Rain és a csökkentett létszámú táncos-csapat is:


Megérkeztek az első felvétel-morzsák is. A képekből és ezekből összeáll, hogy a Consolatory Train koncertek bővített verzióját láthatjuk, Rain műsorában a Love Song és az Instead Of Saying Goodbye már biztosan szerepelt:










Az előzetes hírek szerint a koncertről felvétel készült, ami talán június 17-én vagy 19-én lesz a KBS televízióban látható.




Szerző: Harudo11














Már elég sok felvétel elérhető a YEOSU EXPO 2012 koncertről, ezekből gyűjtöttem ide a nézhetőbbeket. Rain előadásában vannak nagyon jópofa új elemek is, az Instead of... cipzáros poénja elég forróra sikerült, de vicces az I Do-ban a futás is, hogy visszaérjen a középrész mozgássorához. 

Végül azt is megtudtuk, hogy melyik öt számból állt a műsor, íme:

Intro + Hip Song
Love Song
I Do
It's Raining
Instead Of Saying Goodbye


A legújabb hírek szerint Rain még visszatér a világkiállításra egy ráadás-koncert erejéig!


A televízióadás vágatlanul, ugyanaz a felvétel rögtön kétszer egymás után
két különböző tévécsatorna adásáról felvéve:



A televízióadás, elég gyenge minőségben, két rövid részben:


Fancam két részben, kicsit jobb minőségben:




Ugyanaz a fancam, de számokra bontva, szuper minőségben:

Intro + Hip Song

Love Song

I Do

It's Raining

Instead Of Saying Goodbye


Egy másik változatban a Love Song - itt jól látszik a mozgó színpadelem:


It's Raining - itt pedig a színpadról egy totál:
 




Lim Yeongsik fotói a koncertről (demaclub.tistory.com):

































Forrás: https://forums.soompi.com/discussion/346/rain-_-%EB%B9%84-_-bi-official-thread/p1310









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése