Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

Katonák a megvadult civilek között



Ez az ijesztő felvétel is Hanoi Noi Bai repülőterén készült. Rain a bevonulása óta először lett elérhető a nyilvánosság számára, és a rajongók közel féléves kiéheztetése megtette a hatását - még Vietnamban is. A vendégszereplés szervezői közül láthatóan senki nem vetett számot azzal, hogy Rain érkezésekor mi fog történni, mire kellene felkészülni. Úgy tűnik, hogy sem a várható tömeg nagysága, sem a tömeghisztéria lehetősége és következménye nem fordult meg senkinek a fejében - valószínűleg a hadseregnek mégsincs pontos képe a világsztárság rémületesebb kísérőjelenségeiről. Mindenesetre döbbenetes felelőtlenség volt ilyen védtelenül az őrjöngő rajongók közé engedni őket. A kifelé tartó civil utasok arcán is látható a félelem, és ugyanez érződik a katonákon is, akik civilben mind zenészek, színészek. Rain hiába próbált meg szinte láthatatlanná válva áthaladni a tömegen, még a szemkontaktust is kerülve.

A felvételen pontosan látható, hogy a biztosítás szinte teljes hiányában komoly veszélyben vannak mind a rajongók, mind Rain és társai. Az egyre szorosabbra záródó gyűrűben alig sikerül a néhány rendfenntartónak eljuttatni a katonákat az autókig. Egyáltalán nem véletlen, hogy az ilyen alkalmakra a hasonló helyzetek elkerülése érdekében Raint már régóta komoly testőrcsapat kíséri. 

Csak osztani tudom Stephe véleményét, aki felelős szerkesztőként a mai napon aggodalmainak hangot adva ezt írta a Cloud USA oldalára:

"Jaj istenem, rajongók! Ne értsetek félre. Nincs azzal gondom, ha kimutatjátok a repülőtéren Ji-hoon iránti szereteteteket és támogatásotokat. De ez őrület. Rain nem csak rémültnek, de szerencsétlennek is tűnt. Ha véletlenül valaki megsérül, abba belepusztult volna. És ha Ő sérül meg... >_<  Reménykedjünk, hogy a katonaságnál nem fogják újragondolni azt a döntést, amellyel kiemelték őt a közkatonák arctalan sorából, és nem zárják vissza oda, ahol aztán nem láthatjuk többet. Ne veszítsétek el az önuralmatokat. Ez nem helyes. ^@@^"
https://cloudusa.wordpress.com/2012/03/20/fan-cam-rain-in-hanoi-somebody-could-have-really-gotten-hurt/









Szerző: Harudo11

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése